Çocuğunu ayakta sallayarak büyütenler buyrun..

ben kızımı 1.5 yaşına kadar hep yanımda yatırdım ... eşim ben kızım yatıyordum... sonra kızıma oda takımı aldık... almadan öncede bir güzel ballandırdık... aldığımız ilk gece ben kendi yatağımda yatacam dedi... şimdi asla bizim yatağımızda uyumuyo yatağım yatağım benim kendi yatağım var diye ağlıyor... ama hala uyumadan ayağımda sallıyorum... canı istersede koyun koyuna uyuyalım diyor...

benim oğlan 26 aylık. Emerek uyurdu ben sallamazdm.21 aylıkken emzirmeyi sonlandırdık. O zamanlar birkaç ay kendi kendine uyuyordu, sonra sallanmak istedi. Ben de zaten sütten kestiğim için kıyamadm, salladm. Ama hamile olduğum ve sallamaya ayaklarım dayanmadığı ve kendi kendine uyumayı öğrenmesi gerektğni düşündüğüm için sallamayı bıraktım. Bir aydır yanına uzanıyorum, uykuya dalınca da kalkıp gidiyorum. Bunun için artk park yatakta değil, ona aldığımız tek kişilik bazada yatırıyorum ki yanına rahatça kıvrılabileyim. Tabi ki çok reddetti başta ve sürekli sallanmak istedi.Ama siz ne kadar direnç gösterirseniz, onlar o kadar çabuk pes ediyorlar. Eğer benimle yatmazsan, tek başına uyuman gerekir, sallayamam seni dedim. Tek yatmaktansa benimle sarılarak uyumayı tercih etti. Deneyin bence :)

22 aylık ikizlerim var..İkisi de çok gazlıydı..Kucakta sürekli volta atardık eşimle..Bellerimiz kopardı..Ama inat ettim bir kez bile ayağımda sallamadım hiç birini..Hep kendi odalarında, kendi yataklarında ve kendi kendilerine uyumaya alıştılar...Emzirmeye,mama vermeye hep odalarında gittim..Saatlerce gaz çıkarma seansları vs vs..Çok ama çok zorlandım ama değdi...Sallanmadan uyuyorlar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…