oğlumu 4 ay boyunca hiç ayağımda sallamadım
4.ayda ben ağır bir rahatsızlık geçirdim ve maalesef ayağımda sallamaya başladım
bebekliğinden beri uyku sorunumuz vardı daha yeni yeni düzeliyor
şimdi 2 yaşında ve sallamadan nasıl uyuturum bilemiyorum
çünkü 6 ay önce sırtını sıvazlıyarak tıpışlayarak uyutmaya çalıştım
başarısızlıkla sonuçlandı
bu konudan muzdarip olanlar veya fikri olanlar...
bizde yararlanabilir veya dünyada tek olmadığımızı anlarız :44:
ben hala ayakta sallıyorumkızım 3 yasında rahat aslında 5 dkda uyuyor
maşaallah diyeyimde
aha ahaçok nadiren 15 dk uyuduğu oluyor
artık sallamaktan kalça kemiklerime varana kadar bütün kemiklerim ağrıyor
yaa hiç büyütmüş bu dönemleri atlatmış olan yokmu nasıl bırakcaz
benım oglumda 20 aylık 2-3 aydır sallayarak uyutuyorum oncesınde yanı kucukken emzırıp salıncaga koyuyoordum cok gazlı bı bektı baska turlu uyumuorud sonra büyüyüp salıncak tasımamaya baslayınca sadece emzırerek uyutuyordum ama yarım saatı buluyordu ve artık süt azalınca dalamıyodu göğsümde hemd eben artık bunalmıstım bu durumdan koyuyodum gerı uyanıyodu mesela süt vermeye basladım bıberonla ama arkasına ayagımda sallıyorum cok gec dalan bı cocuk gene yarım saat sallıyorum yanı bende belımden rahatsızım o yuzden artık kenıd kendıne uyumayı ogrenmesını ıstıyorum dun denedım sütü ısıttım odasına geldık yastıgı besıgıne koydum oglumuda koydum bende yanındakı teklı koltuga basımı koydum elımı besıkten uzattım hadı oglum nennen yapıcaz dıey ama nafıl eyatmadı bıel dırek ayaga kalkıp agladı da agaldı mecburen gene ayagımda sut ıctı ve salladım uyudu bende alsıtırmak ıstıyroum kızalr yontemlerımızı burda yazlım ahngısı tutarsa vazgecmeyelım elbet ogrenecekler yanı bunu yapan cocuklar var oyle deıl mı bızm cocuklarımız neden yapmsaın bızım elımızde bence sadece emek ve sabır gerekıyo ıste hepımız ekolay gelsın bakalım bu gece nası yapcaz
canım emzik kullanmıyo mu ben akşam süt veriyorum tulumunu giyiyor televizyon karşısında uyuyo ben de 1 yaşına kadar salladım sonra kendi kendine uyumayı öğrendi kuzum su an çok rahatım
4,5 yasındakı oglum hala ayakta uyuyor sallamasam bıle ayagıma asık yastıgı koyar yatar ask yasıyor ayagımla
oğlumu 4 ay boyunca hiç ayağımda sallamadım
4.ayda ben ağır bir rahatsızlık geçirdim ve maalesef ayağımda sallamaya başladım
bebekliğinden beri uyku sorunumuz vardı daha yeni yeni düzeliyor
şimdi 2 yaşında ve sallamadan nasıl uyuturum bilemiyorum
çünkü 6 ay önce sırtını sıvazlıyarak tıpışlayarak uyutmaya çalıştım
başarısızlıkla sonuçlandı
bu konudan muzdarip olanlar veya fikri olanlar...
bizde yararlanabilir veya dünyada tek olmadığımızı anlarız :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?