- 7 Ağustos 2017
- 9.923
- 36.751
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Cocuk cerahina goturmenizi tavsiye ederim. Bazi durumlari cocuk dr bile fark etmiyor cocuk cerrahi icinizi rahatlatir.Gecmis olsun.Oncelikle basliktanda gorundugu gibi derdim var lutfen konumu tasimayin
Gunaydin kk uyeleri lutfen bana yardimci olun dun 17 gunluk bebegim elllerimde ölucekti nerdeyse mosmor oldu :'( odada oturuyodum bebegimin oksuruk sesi gelince kostum yanina bebegim morariyordu kucagima aldigimda agzindan burnundan kustu yaklasik iki dakika sanirim onu kendine getirmeye calistim ters cevirdim sirtini sivazladim hafif vurdum bebegim nefes alamiyodu sonra kendine geldi nefes aldi.acile goturduk dr eliyle karnina bisiler yapti gazi var dedi "gazdan morarirmi "die sorunca tabiki hanimefendi bebek hava yutuyo lavman yapin pazartesi mutluka cocuk ploklinige goturun dedi.lavman yaptik bebegim busuru kaka yapti rahatladi uyudu butun gece uyumamisti bebegim.soruma gelicek olursak.isin tuaf tarafu sezeryandan sonra ogun bugundur benimde gazim var ben bile zorlaniyorum kaldiki bebegim nekadar zorlaniyodur simdi :'( ben bu sorunu nasil halledebilirim nette biraz arastirdim ihlamur rezene cayi falan oneriyolar hic bunu deneyen varmi gercekten ise yaradimi.yada yaptiniz baska bisi varmi bana yardim edin.ilk bebegim cok korktum dun bebegim ellerimden kayip gidicekti bidaha bu durumu yasamak istemiyorum
Masaj hep yapiyorum bazen cani aciyo demekki kendini kas kati yapiyor ayaklarini oynatamiyorum.rezene bebege degil ben icicekmisim benim sutumdende bebegin sindirim hazimsizlik icin iyi gelicekmis.bu kimyonu biyerden daha duydum.denicemAyse oner'in gaz masaji var youtube dan aratip yapabilirsiniz bebege. Kendiniz icin de hareket iyi gelecektir yuruyun evde bile olsa. Rezene vs zarari da olabilecek seyler hele bebege sakın sakın arastirabilirsiniz.
Ben yediklerime kimyon atardim bi de.
Insallah yaKonu hakkında bir bilgim yok ama çok geçmiş olsun.
Umuyorum bir daha yaşamazsınız.
Tesekur ederim.once cocul ploklinige goturim bakalim dr ne dycek ona gore hareket edicemCocuk cerahina goturmenizi tavsiye ederim. Bazi durumlari cocuk dr bile fark etmiyor cocuk cerrahi icinizi rahatlatir.Gecmis olsun.
Hadi yaCocuk cerahina goturmenizi tavsiye ederim. Bazi durumlari cocuk dr bile fark etmiyor cocuk cerrahi icinizi rahatlatir.Gecmis olsun.
Rezeneyimi ihlamurumu denedinEvet ben denedim, hatta bebeğime günlük içirdim hiç tuvalet kabızlık ve gaz sorunu yaşamadım ciddi anlamda çünkü çayların çok faydasını gördüm. Ayrıca bebeklerime karınmasajı yaptım agrılarını hissettiğimde bir kovanın leğen değil kovanın içerisine ılıktan biraz sıcak su doldurup içine koydum 5-10 dk
Bebegemi icirdin.ama bebege su bile verilmiyomus kimyonlu suyu nasil verdinBenim oğlum gazdan dolayı cok kusuyordu. Acillik olduk serum bile taktilar daha 15 günlüktü. Tohum olan tane kimyonu bir bardak sicak suda 1 tatli kaşığı olacak sekilde demledim. Iliklasinca bir cay kasigi ogluma icirdim kalanını kendim ictim. Günde 2 kez uyguladım biz de cok işe yaradi. Doktorumuz da onayladı. Umarım size de faydalı olur.
Bir kasik kimyonun bi zarari olmayacagini soyledi doktorum. Kaldı ki gaz damlası da dogal icerikli ben damlalardan bi yarar gormedigim icin kimyonu verdim.Bebegemi icirdin.ama bebege su bile verilmiyomus kimyonlu suyu nasil verdin
Masaj hep yapiyorum bazen cani aciyo demekki kendini kas kati yapiyor ayaklarini oynatamiyorum.rezene bebege degil ben icicekmisim benim sutumdende bebegin sindirim hazimsizlik icin iyi gelicekmis.bu kimyonu biyerden daha duydum.denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?