• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğunda Reflü Olan Var mı?

Msspinkie

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
10.267
25.571
598
Arkadaşlar 28 aylık bir kızım var ve bazı problemlerimiz var gece uykusunda ve ağız kokusu doktor refluden şüphelendi ilaç verdi! Bu durum başına gelen varmı? Biraz bilgi almak istiyorum🤲🤲

Merhaba uzun zaman geçmiş ama çocuğunuz nasıl acaba? Benim oğlum 5 yaşında geceleri sürekli kıpır kıpır sürekli diş gicirdatiyor genel olarak iştahsız bir çocuk zaten. Son birkaç aydır da ara ara gece kusuyor uykusundan oksurerek kalkıp kusuyor. Gün içerisinde bir sıkıntısı yok normal ne midem bulanıyor diyo ne karnım ağrıyor diyor. Uzun zamandır sürekli alerji astım enfeksiyonlar ile uğraştığımız için bu konu için daha goturmedim hastaneye ama pazartesi günü götüreceğim inşallah. Gerçekten çocuklarin hasta olması çok zor bişey Allah nerede hasta çocuk varsa şifa versin inşallah. Bu uygulamada hep bebeklerin reflüsü konuşulmuş benimki kadar büyük cocukta reflü olmuyor mu acaba bilmiyorum

Kızlar meraba, reflünğz gectimi naptınız? Oğlum 4.5 yasında bebeken kolikti sonra ara ara karın ağrısı başladı şuanda mide bulantısı ve karın aprısı var, dr reflü dedi gavıskon ve MOTİLİUM verdı ama tam iyileşme olmadı, diyette yapıyoruz siz naptınjz gectımı

Back