Çok geçmiş olsun... Benim oğlumda tam 16 aylıktı dişleri çekildiğinde , genel anestezi uygulanıyo önce çok hafif damar yolundan sakinleştirici veriyolar bebek uyumuyo o aşamada amelıyata girmeden önce, daha sonra içeriye alırken uyutuyolar sonrasını zaten göremiyorsunuz. Anesteziyi kaldırıp kaldırmıyacağını anlamak için biçok test yapıyolar kanına bakıyorlar, filmler , röntgenler derken bi problem yoksa diş çekimi yapılıyor. Benim oğlumun üst 4 dişiydi , içeriye girdikten yaklaşık 5 dakıka sonra çekmiş getirmişlerdi yanımıza. Bi müddet daha uyuyo çocuk hafıf narkoz verıldığı için yarım saate uyanıyo. Asıl iş ondan sonra başlıyo zaten sıkıntılı kısım diş çekiminden sonra benim oğlum çok ağladı
bigün boyunca sürdü huzursuzluğu diğer günler düzelmişti amaaa malesef çok küçük olduklarından sürekli düşüp kalkıyorlar diş çekiminden bigün sonra evde düştü çekilen yerlerde kan pıhtısı oluşuyor,vücut kendini tamir etmek için oluyormuş oğlum düşünce o pıhtılar tekrar kanamaya başladı.sonuç olarak Allah ın izni ile bişeycik olmaz inşallah, mecburen çektirmeliyiz çok fena apse yapıyo ilerleyen zamanda çünkü , apse yaptıgında birgün boyunca ağladı yawrum,anlayamadık bizde dişinden ağladığını acile götürdük böcek ısırmış tır arı sokmuştur dediler alerjı olabılır dediler ve yawrum saatlerce ağladı diğer gün dişi şişince anladk hemen götrdük durum acil olduğu için antıbıotık kullanıp dişlerini çektrdik.Çok geçmiş olsun Allah şifa.versin çok üzülmüştüm bnde dişsiz kalacak die ama böylesi çok dha iyi çürümeden önlem almalıydık ama geç kaldık işte
. Umarım kısa sürede atlatrsınoz. Haa unutmadan konuşmasını etkiler mi diye düşünüyosanız korkmayn hiç etkilemiyo üst dişler olduğu için sorun olmuyo her harfi çıkarabiliyo pelteklik vs. Olmuyor. Hoşçakalınn öpüyorum kızınızıdaa