• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Cocugunda belirsiz goz kaymasi yasayanlar lutfen

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

esmacannn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
150
26
98
31
3 yasindaki oglumda hafif bir kayma farkettik birseye odaklaninca oluyormus. Çünkü ben degil esim farketti. Hemen dunya goz etilere goturduk evet var ve nasil farkettiniz cok belirsiz dedi. Doktor solda gordu bende sagdada var dedim . O da tek goz olsaydi kaoama vercektim ama 2 goz olunca gozluk vercem dedi. Hipermetrop ve baska bir sey cikmadi. Astigmat yazmis taniya. 0.50 ölçüsünde gozluk vermis. Ne zamana kadar takacak dedim. Toparlayana kadar gozluk kullancak 6 ay sonra göreceğim dedi. Kayma ilerlemez ya sabitlenir yada geriler dedi. Kapama vermedi ben bayagi tedirginim gozluk kullancak goz tembelligi oluşurmu doktor sol da gordu beb sağ da deyince ikisinde var diye veriyorum dedi. Gormesindede sorun yok demisti. Birakabilur mi gozlugu gozlukle duzelen ve birakabilen var mi ben kaymayi hic goremeiyorum kimse goremiyor bakiyoruz bakiyoruz yok cok belirsiz demekki

Geçmiş olsun. Kayma ve tembellik sık görülen bir problem çok panik yapmayın. Eskiden de vardi ama insanlar farketmiyordu kendiliğinden geciyordu. Kontrollerini düzenli yaptirin. Benzer bir problem yaşamadim ama en azindan fikrimi söyleyim dedim. Yeni nesilde sık rastlanan bir problem ondan eminim

Geçmiş olsun. Kayma ve tembellik sık görülen bir problem çok panik yapmayın. Eskiden de vardi ama insanlar farketmiyordu kendiliğinden geciyordu. Kontrollerini düzenli yaptirin. Benzer bir problem yaşamadim ama en azindan fikrimi söyleyim dedim. Yeni nesilde sık rastlanan bir problem ondan eminim
Hep gozluk mu kullancak diye takiluyorum

geçmiş olsun bizde kapama tedavisi yapıyoruz
tek doktorlar yetinmeyin
başka doktorlara da götürün
dünyagöze bizde gittik ama memmun kalmadık
acıbademdeki göz doktoru çok daha güzel ilgilendi
birkaç farklı doktora gitmekte fayda var

Korkmayın küçükken bende de vardı göz çalışması yapmak lazım.

aslinda bu problemler eskiden de varmis ama farkedilmeden geciyormus. Canini sikmayin yeni nesilde olan seyler bunlar. Farkli doktora goturun ama hatta size tavsiyem bu konuda uzmanlasmis doktorlari arastirin. Cocuk goz sagligi uzerine uzmanlasan doktorlar var onlara da gidin. Gozluk kullanmasi cok sorun degil inanin. Su an 5 cocuktan biri kullaniyor. 30 kisilik bir sinifda en az 4 cocuk gozluklu. Cocuklar gelisime musait oldugudan zamanla gecer. Rabbim tez zamanda sifa versin

Back