Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Geçen günlerde GNC'ye uğradım, çocuklar için bağışıklık sistemini güçlendirici bir şey aradığımı söyledim. Oradaki görevli COLOSTRUM içeren bir destek önerdi. 5 yaş ve üstü çocuklarda güvenle kullanılabileceğini ve çok talep olduğunu söyledi. Bir kutu aldim, fakat henüz kullanmaya başlamadım. Önce biraz araştırma yapayım derken, Türkiye'ye sitelerinde pek fazla yorum bulamadım Colostrum'un çocuklarda kullanımıyla ilgili.
Aranızda hiç çocuğuna bu üründen kullanan var mı? Varsa da yorumlarıınızı bekliyorum...
Colostrum değil ama GNC' nin Brewer's Yeast kullandım bebeğimi emzirirken.. gerçekten aşırı süt yaptı diyebilirim.. o yüzden güveniyorum bu markaya.. siz yine de doktorunuza sorun yerimseniben
astrid merhaba
tesadüf bende bugün kolostrumla ilgili bir başlık açmıştım immunoloji bölümünde..inek kolostrumu hakkında araştırma yapıyorum..bende de bağışıklık sistemi zayıflığı var..bu nedenle araştırıyorum..bir arkadaşım ve doktorum banada inek kolostrumunu önerdi..hatta GNC değil de farklı bir markayı önerdi..yeni zelanda kolostrumu en kaliteli kolostrummuş..bende araştırma yaparken rastladım bu ürüne ..Alpha Lipid diye bir ürün. sende incele istersen ..çocuklar üzerinde çok etkiliymiş..
astrid merhaba
tesadüf bende bugün kolostrumla ilgili bir başlık açmıştım immunoloji bölümünde..inek kolostrumu hakkında araştırma yapıyorum..bende de bağışıklık sistemi zayıflığı var..bu nedenle araştırıyorum..bir arkadaşım ve doktorum banada inek kolostrumunu önerdi..hatta GNC değil de farklı bir markayı önerdi..yeni zelanda kolostrumu en kaliteli kolostrummuş..bende araştırma yaparken rastladım bu ürüne ..Alpha Lipid diye bir ürün. sende incele istersen ..çocuklar üzerinde çok etkiliymiş..
sana kolostrumla ilgili bir araştırmanın linkini yollamak istedim fakat forumdaki msj sayım yeterli değilmiş...harran üniv, ziraat fak. dergisinde yer alıyor. "insan beslenmesinde kolostrumun önemi ve kullanım olanakları", yazarlar Cem Karagözlü, Mine Bayarer, Necati Akbulut. Bu şekilde google!dan aratırsan mutlaka çıkar...
sana kolostrumla ilgili bir araştırmanın linkini yollamak istedim fakat forumdaki msj sayım yeterli değilmiş...harran üniv, ziraat fak. dergisinde yer alıyor. "insan beslenmesinde kolostrumun önemi ve kullanım olanakları", yazarlar Cem Karagözlü, Mine Bayarer, Necati Akbulut. Bu şekilde google!dan aratırsan mutlaka çıkar...
Canım ilgin için çok teşekkür ederim..bende araştırırken gördüm bu makaleyi..inek kolostrumu gerçekten çok önemli doğal besin..insanlar için inanılmaz faydaları var..geçenlerde iç hastalıkları uzmanına gittiğimde (bağırsak ve sırt ağrısı problemi ile) bana kesinlikle kolostrum içmemi tavsiye etti..emziren bir anne olark hem eksilen birçok vitamin ve minerlleri bana takviye edeceğini, bağışıklığımı güçlendireceğini ve bağırsaklarımı düzenleyeceğini söyledi..bende araştırdım baya..sonunda gerçek %100 doğal bir ürün buldum tavsiye üzerine başladım kullanmaya..5 gün falan oldu ..içiyorum düzenli..toz halde bir ürün..her sabah aç karnına bir bardak suya 2 ölçek katıp karıştırıyorum ve içiyorum..içtikten 15-20 dk.sonra tuvalete gidiyorum..zararlı bakterilerin yerini yararlıları alıyormuş ve toksinleri atıyormuş vücud..ayrıca kas ağrılarım D vitamini eksikliğinden kaynaklanıyormuş..kolostrumda da bol miktarda calcium D3 vitamini var..valla inanmıcaksınız ama kas ağrılarımda acayip bir azalma var..bu şekilde canım..daha çok yeni tabi ..içelim düzenli ..dr. en az 3 aylık kür olarak uygula dedi...bideee cildim acayip parlamaya başladı...sanırım aradığımı buldumm