- 13 Eylül 2024
- 2
- 0
- 38
-
- Konu Sahibi caresizanne54
Merhaba benim de oğlum 5 yaşında kilosu 19 ama boyu 106 cm persentilde yüzde 10 da görünüyor boyu doktorumuz büyüme hormonuna bakalım dedi kan verdik sonucun çıkmasını bekliyoruz eşimde kısa bir çocukmuş 4. Sınıfta iken 116 cm miş boyu şimdi 1.75 boyunda polis oda benim gibi sen abartıyorsun diyor ama çok tedirginim eksik çıkacak diye eksik çıkınca süreç nasıl ilerliyor acaba bilgi verir misinizArkadaşlar benim oğlumda yıllarca süren besin allerjısı vardı doğal olarak hep yetersız beslendı yıllarca götürmediğim gastronomi profesörü kalmadı Yaş 10 boy 128 kilo 22 En son takip eden profesör işin içinden çıkamadı endokrine sevk etti büyüme hormonu bakıldı tahlillerin hepsi çıkmadı ama prolaktin yüksek ıgf 1 ve 3 normal çıkmış diğer testlerin çıkmasını bekliyorum büyüme hormonu normal çıksada yine hormon iğnesi başlanır mı yada yükleme testi okudum o yapılmadı onu yaptırmaya gerek var mı
Sonuçlarınız nasıl çıktı ? Benim oğlum da 2 yıla yakındır bh kullanıyorMerhaba benim de oğlum 5 yaşında kilosu 19 ama boyu 106 cm persentilde yüzde 10 da görünüyor boyu doktorumuz büyüme hormonuna bakalım dedi kan verdik sonucun çıkmasını bekliyoruz eşimde kısa bir çocukmuş 4. Sınıfta iken 116 cm miş boyu şimdi 1.75 boyunda polis oda benim gibi sen abartıyorsun diyor ama çok tedirginim eksik çıkacak diye eksik çıkınca süreç nasıl ilerliyor acaba bilgi verir misiniz
Valla büyüme hormonları normal çıktı hormon başlamadılar 6 ayda bir kontrol edelim dedılerSonuçlarınız nasıl çıktı ? Benim oğlum da 2 yıla yakındır bh kullanıyor
biz de aynı durumdayız lutfen gelısmelerden haberdar edebılırmısınız bır doktor normal dıyıp gonderıyor dıger doktor asırı korkutuyor 5 yas 106 cm bız deMerhaba benim de oğlum 5 yaşında kilosu 19 ama boyu 106 cm persentilde yüzde 10 da görünüyor boyu doktorumuz büyüme hormonuna bakalım dedi kan verdik sonucun çıkmasını bekliyoruz eşimde kısa bir çocukmuş 4. Sınıfta iken 116 cm miş boyu şimdi 1.75 boyunda polis oda benim gibi sen abartıyorsun diyor ama çok tedirginim eksik çıkacak diye eksik çıkınca süreç nasıl ilerliyor acaba bilgi verir misiniz
5 yas 106 cm pek kısa değil ki. Ortalama 110 cm diye biliyorum. Ortalamanın çok az altında. Bazı çocuklar birden boy atabiliyor. Benim kızım da 109 cm. Sınıfında kendisinden kısa erkek arkadaşları var.biz de aynı durumdayız lutfen gelısmelerden haberdar edebılırmısınız bır doktor normal dıyıp gonderıyor dıger doktor asırı korkutuyor 5 yas 106 cm bız de
vallahi sımdıkı cocuklar o kdr iri kız kızlar da erkekler de bir de parkta yolda aa 5 yasında mı dıyorlar tam kasımda 5 olacak aslında 2019 kasım dogumlu , argıvıt kullan dedı gonderdı 3 ay hıc bır ıse yaramadı5 yas 106 cm pek kısa değil ki. Ortalama 110 cm diye biliyorum. Ortalamanın çok az altında. Bazı çocuklar birden boy atabiliyor. Benim kızım da 109 cm. Sınıfında kendisinden kısa erkek arkadaşları var.
Sonucları cıktımı acaba S smngmtlMerhaba benim de oğlum 5 yaşında kilosu 19 ama boyu 106 cm persentilde yüzde 10 da görünüyor boyu doktorumuz büyüme hormonuna bakalım dedi kan verdik sonucun çıkmasını bekliyoruz eşimde kısa bir çocukmuş 4. Sınıfta iken 116 cm miş boyu şimdi 1.75 boyunda polis oda benim gibi sen abartıyorsun diyor ama çok tedirginim eksik çıkacak diye eksik çıkınca süreç nasıl ilerliyor acaba bilgi verir misiniz
Evet çıktı sonuçlar çok az düşüklük varmış 6 ay takip edelim dedi
Igf 69 du sanırım growth hormonda 0.56Sonuçlarınız nasıl çıktı ? Benim oğlum da 2 yıla yakındır bh kullanıyor
Merhaba kızınız kaç yaşında bizde 2 aydır5gun oluyor kızıma büyüme hormonu başladık
Merhaba kaç yaşında başladınız ne kadar uzadı. Yan etki yaşadınız mıSonuçlarınız nasıl çıktı ? Benim oğlum da 2 yıla yakındır bh kullanıyor
Sizin sonuç kaç çıkmıştıMerhaba kızınız kaç yaşında bizde 2 aydır
Merhaba kaç yaşında başladınız ne kadar uzadı. Yan etki yaşadınız mı