çocuğun sürekli sevigisini söylemesi

sekercik

oğlumun kardeşi gel gel:)
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2007
6.140
28
46
3 yaşındaki oğlum sürekli bize ben sizi çok seviyorum deyip sarılıyor merak ediyorum bu 3 yaş çocuğunun özelliği midir yoksa bir eksiklikten mi kaynaklanıyor?
eşim de ben de ilgileniyoruz oynuyoruz geziyoruz sık sık sevgimizi ifade ediyoruz yani ilişkilerde bir sorun yok (bence)
konuşması düzgün, oda da bir sorun yok...

ay yavrum benim ne güzel:KK16:

bence sizden gördügü sevgiden dolayi böyle yapiyor.size sevgisini söyleyerek ifade ediyor oda.
bir eksiklikten dolayi böyle yapacagini sanmiyorum.

benim kizimda 2 yasina girecek sürekli beni ve babasini öpüp sarilip duruyor:KK48:

Yok canım ne sorun olacak ne güzel...Benim kızım da 2,5 yaşında ve bana sürekli kulağına bişe dicem der, kulağıma eğilir ve seni çok seviyorum der...Bunu ben yapardım ona bebekliğinden beri o da yapıyor şimdi...Sizinki de duyduğu sevgi kelimelerini geri size söylüyordur eminim ki :KK66:

benim oğlum 6 yaşında hala söylüyor.bende düşünmüyorum eksik bişiler olduğunu çocukların yapıları böle demek ki :)

benim kızımda 2.5 yaşında 2yaşından bu yana sürekli annecim seni çok seviyorum babacım seni çok seviyorum diyor.ama sürekli,günde en az 10-15 kez ama bende çok söylüyorum bbasıda sanırım çocuk o yüzden böyle alıştı.bi sorun olduğunu düşünmeyin bence çocuğa anne baba sevgisini nekadar gösteriri ve dile getiiirse çocukda aynısını yapıyor herkonuda örneğiz biz onlara..

benım kızım da 21 aylık ve ben genelde onu severken sarıldıgımda,yemegını yedıgıne sevındıgımde senı cok sevıyorum canım,yavrum dıye severım.o da bana anne teni teviyom dıyor sarılırken :) hatta bugun bana bıskuvı yedırdı ıkı tane ıkısınde de yuttugum anda teni teviyom deyıp dudagımdan optu :)) cok mutlu edıyor benı cook :)
sız ona sureklı soyluyorsanız ya da sızı sevdıgınden emınse sureklı sevgısını gosterıyordur sıze ne guzel :KK70:

Son düzenleme:
canım bu yaşdaki çocuklar böyle oluyor.. birde sizde çok sevdiğinizi söylüyorsanız oda sizin gibi davranıyor.. kızımda sürekli seni seviyorum annecim der babasınada öyle günde en 20 kere söyle... çok hoşuma gidiyor...

ne güzel ya
ben de kızıma ısrarla soruyorum:)) öyle söylüyor
sevgiyi göstermenin 1001 çeşit yolu var siizin çocugunuz sözel olanı seçmiş ne güzel

kızlar teşekkür ederim cevaplar için...
ben de sık sık söylüyorum hatta bazen eşimle yanına uzanıyoruz o uyurken bi kulağına ben diğerine eşim sürekli seni seviyorum diyoruz:)

bende bunu merak ediyordum
benim kızımda 3.5 yaşında ve sürekli seni çok seviyorum diyor
bende çok sık söylerim

kızlar hepinize çok teşekkür ederim
çocuk büyütmek çok incelikli bir iş, ya bir şeyleri yanlış yapıyorsam sorusu sürekli zihnimizde duruyor.
her kitap her uzman farklı şeyler söylüyor
hep el yordmaıyla bulmya çalışıyoruz yolumuzu
bir de böyle arkadaşların ışığıyla
tekrar teşekkürler

benim oğlumda aynısı 2 mizde birbirimize gün içinde defalarca söyleriz bide boynuma sarılıp öpünce dünyalar benim oluyor:KK76:

3 yaşındaki oğlum sürekli bize ben sizi çok seviyorum deyip sarılıyor merak ediyorum bu 3 yaş çocuğunun özelliği midir yoksa bir eksiklikten mi kaynaklanıyor?
eşim de ben de ilgileniyoruz oynuyoruz geziyoruz sık sık sevgimizi ifade ediyoruz yani ilişkilerde bir sorun yok (bence)
konuşması düzgün, oda da bir sorun yok...

benim kızım 10 yaşında sürekli annecim seni çok seviyorum der ve öper sabaha kadar gelir gelir öper bence de bir sorun yok.Bebekliğinde de öper ve beni sevdiğini söylerdi bende ona seni seviyorum bi tanem derim mutlu olur.

Ayy kızlarrr, yeni evliyim biraz bekleyelim diye düşünüyorduk ama yazdıklarınızı okuyunca hemen bebek yapasım geldi hihihihih :KK70:

benim yeğenim de böyle 5 yaşında annesine babasına bana anneannesine halasına sürekli böyle. ben seni çok seviyorum deyip sarılıyor. ben de gördüğünü yaaptığını düşünüyorum. çünkü biz de ona öyle davranıyoruz.

Anne olmak böyle bir şey işte. En ufak şeyleri bile takıyoruz iyi yada kötü.

Ben eşimin Seni Seviyorum sözünü söylemeye üşenmesinden olsa gerek oğlumu buna alıştırmaya karar vermiştim bebekliğinde. Ve başardım da şimdi 6 yaşında ve her zaman Seni Çok Seviyorum der, sarılır, öper babasına, bana, teyzelere falan. Sevgi dolu bir çocuk.

anne olmak dünyanın en güzell en paha biçilmez duygusu

benim oğlumda 5 yaşında ve çok sık her fırsatta söyler "seni seviyorum" der, sanırım benden öğrendi çünkü bende çok sık söylerim sevdiğimi, sevdiğim kişilere. seni seviyorum demek kadar güzel bir cümle varmı başka ???

X