Çocuğun babası ben miyim dedi !!

Sarfedilecek onca kavga cumlesi varken bu cumle niye? Pisman etmeden birakmayin bu isi.

öfke gelir göz kararır öfke gider yüz kızarır.....sinirle söylemiş uzatmayınnn fazlaaa

Erkek işte hem saçı hem de aklı kısa fazla takılma bu lafa ama tavrını da koymayı ihmal etme

Eşim de aynen böyle söylüyor. Ben öyle dediğim için refleks olarak o cevabı vermiş.
Bunun mantıklı bir açıklaması yok tamamen refleks dedi.

Eşim her zaman böyle davranmıyor.
Şöyle ki; eskiden ,yani çocuk yokken de sinirliydi evet ama herşeye sinirlenen biri değildi.
Hakim olamazdı kendine sinirlendiğinde. Bagırır çağırırdı.Ev düzeninde de böyle tavırları yoktu.
Benim onda gözlemlediğim şey; biraz borç harç varsa. Ödemeler yeni yapıldı ve cebinde pek para kalmadıysa,sataşacak yer arıyor.Halbuki kendi kredi borcumuzu ödüyoruz. Sağa sola borcumuz yok çok şükür. Gecikmiş bir şeyimiz de yok.

Dün yazdığım mektubu vermedim bu arada.
Neden bilmiyorum. İçimden varmek gelmedi. Zaten geldi.Yemek yedi, biraz oğlumla oynadılar. Giyinip maça gitti. Ben de o sırada mutfakta vakit geçirmeye çalıştım. Aramızda çocuk dışında pek diyalog geçmedi.

Diyelim ki, eşiniz bir daha böyle birşey söylemedi. Diyelim ki eski günlere geri döndünüz, diyelim ki herşey süt liman...
Olur ya, evlilikte kötü sözler de olsa gün gelip unutuluyor.
Peki, eşinizin evliliğinizi kolaylaştırmak ve çocuk bakımına yardım etmek adına yaptığı zerre birşey yokken siz bu evlilik yükünü daha ne kadar zaman bu tempoda devam ettirebileceksiniz?
Bence bunu sorgulayın.

Ettiremediğim ortada zaten. Artık vücudum kaldıramıyor.
Psikolojik olarak da iyi değilim. Çalışmasam diyorum.O zaman herşeyle ilgilenebilirim.
Ama bir de ekonomik özgürlüğüm olmazsa tamamen ona muhtaç olucam.
Ayrıca borçlarım var. Bu yıl sonuna kadar zaten yerimden oynayamam.

Biz çok sevdik birbirimizi. Şimdi bu noktaya gelmemiz beni mahvediyor.
Birlikte büyüdük. Nasıl bekledik,nasıl istedik evlenmeyi.
Evlendik,ailesi bırakmadı yakamızı. Bi huzur vermediler. Debelendik durduk yıllarca.
Sonra benim ailemin yanında 1 yıl kalışımız. Yaklaşık 1 yıldır da onların bizim yanımızda oluşu..
Şimdi tam hallettik aştık bazı şeyleri. uzaklaştık rahatladık derken biz biz olmaktan çıkmışız bunu anladım.
Ben de değişmişim hem de çok. Tahamülüm azalmış.
Bağıra bağıra ağlasam. Kimse sesimi duymasa. Önünü sonunu düşünmeden alıp başımı gitsem..
Belki de koşa koşa geri gelirim diyorum.. Oğlum olmasa da boşanmak istemezdim heralde.
Seviyorum onu,ama bunu anlatacak gücüm yok..

Çocuğun herşeyi ile sizin ilgilenmeniz sorun zaten.
Neden çocuğun herşeyi ile yalnızca siz ilgileniyorsunuz?
Baba olarak onun görevi ne?

bir dahaki sefere saçmalarsa, çocuğun annesi benmiyim de nasıl yani derse eminmisin de saçmalayan adam saçmalayan sorulardan cevap beklemece

Son düzenleme:
bu konu üzerinde hala konuşmadık. Mektubu da vermedim. Günlük rutin konuşmalar yapıyoruz akşamları. Çay içermisin? Yemekte ne var. İyi geceler.
Gün içinde birbirimizi hiç aramıyoruz. Zaten o aramazdı hiç ben arardım. Artık ben de aramıyorum.
Bişeyler bitiyor galiba. Hiç çaba yok ikimizde de.
Artık hesaplar yapmaya başladım. Boşanırsak oğlumla aynı evde mi yaşarım. Omu gider ben mi giderim ?
maddi olarak yetebilir miyim diye.
Çok üzgünüm.

Allah sizi evladınızdan ayırmasın.
ben kavgada söylenen sözlere fazla önem vermem, öfkeyle çıkar ağızdan. sakin ve düşünülerek söylenen sözler canımı yakar.
eşinizde saçmalamış öyle düşünün. ama size yardımcı olmaması, nefes almanıza fırsat vermemesi affedilmez. biraz aklının başına getirilmesi gerekiyor.
dünyaya gelmiş olan çocuğu için düşündükleri hoş değil Allah'ın gücüne gider.

öncelikle durumu düzeltmek için karşılıklı çaba göstermelisiniz..eşiniz o sizin neden açık olmuyorsunuz? açıkça anlatın söyleyin bence..onun da sıkıntıları olduğu çok belli..daha önce yazmıştım,adam asla haklı değil,ama eminim ki ,sizden beklentileri var..ilgi gibi...
siz tüm gün ev çocuk iş vs uğraşıp duruken bunların içinde eşiniz yok...size bunları söyeleyeceğinden eminim..
bbu şekilde üstünü örterek gerçkten evliliği çıkmaza sürüklüyorsunuz karşılıklı olarak..

Farkındayım..ama konuşamıyoruz ki onunla.Bağırıyor..Olay tartışmaya dönüyor. Gücüm yok ki..
Sanki aramızdaki mesafe gitgide büyüyor.Demek evlilikler böyle bitiyor.
Sanki başkasının ailesini izliyor gibiyim.İçimden hiç birşey yapmak gelmiyor.
Dün onun ödemesi gereken 1200 tl ev kredisini hatırlattım. Bugün yatması gerekiyor. Yani parayı o veriyor bana. Benim hesabımdan çekiliyor.Param yok şuan veremem dedi.Ne kadar para var cüzdanında dedim 1000 falan ama doğalgazı yatırıcam dedi. E peki ben ne yapıyım dedim. Ben napıyım sonra veririm dedi. Ben de imalı bir şekilde,sen bir şey yapma ben bi şekilde hallederim dedim. ( çocugun babası ben miyim lafını vurgulamaya çalıştım.)Oda anladı diğer odaya gitti

fazla alınganlık bence, sen ona öle deyince ters geldi, sinirlendi, o da öle cevap verdi...

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Allah hiç bir kuzuyu annesinden babasından ayırmasın.
Benim için yaptığı tek iyilik; akşam oğlum gec uyudugu için bana sen git yat biz oğlumla uyuruz diyor. O uyutuyor.
Ama onu da kendisi için yapıyor aslında. Çünkü aksi halde ben hepimiz yataga gidelim diyorum. Çünkü oğlum ancak üçümüz yatak odasına gidersek uyuyor.
Eşimin oğlumu uyutma şekli ise tv de çizgi film açık.Ayağında sallıyor. Uyuyunca beşiğine yatırıp tekrar salona gidip gec saate kadar tv izliyor.

tek problem bu değil ki?
Yazdıklarınızı okuyorum, benim yaşadıklarıma bakıyorum, sizin sorunlar öle büyütülmüş ki, çok sıkıntı yapmışsınız.benim kocam bana ciddi ciddisordu çocuun babası gerçekten ben miyim diye, hamileyken karnımın üzerine çıkıp dayak yedim ben, hakaret, yüze tükürme vs neler yaşadım
her insanın eksikliği var, tüm erkekler aynı, fazla bişi beklememek gerek üzülüyor insan sonra

Çok üzüldüm arkadaşım..Allah yardımcın olsun.
İşte beklentim kalmadı benim de..artık bişey istemiyorum ondan..
Dün eşi vefat eden birinin yazısını okudum. Gidip eşime sarılmak istedim.
Yapamadım.. Sanki bişey beni itiyor.
Bişey sormak istiyorum. Eşinizi seviyor musunuz hala?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…