Çocuğun babası ben miyim dedi !!

Ister banlasinlar isterse ne yapsinlar. S.tirsin gitsin esin. Bu kadar net.
Ne kizginlıgi ya kaldirilacak bir lafmi bu ?

sinir herif.
erkeler tembeldir ve sIkiya gelemezler canim.
sen de kendini harab etme, yardim etmiyorsa birak evini b.k gotursun.
yerlestirmeyiver pazardan alinanlari, birak curusun.
ayrica cay may da demeleme.
sofraya otur ye, onu cagirma bile.
herife bak yaa, sinir oldum iyice.

dinsizin hakkindan imansiz gelir demisler.

hahaha :)
ben de yapmistim.
evimin temiz olmasi canimdan deyerli deyil valla.

bir odunsu bitki de bende var.. Tabi o laf çok ağır olmuş.. Öfke anında bile söylenmemesi lazım.. Erkeklerin çoğu Bencil mi Bencil.. benimki de bizi bırakıp bırakıp gider dışarılara.. bizimle vakit geçirmek yerine sokakları arkadaşlarını Kahveleri tercih eder.. ne diyeyim..

Ben olsam ne yapardım demiyorum, şu an bile yapıyorum.
Her işine yetişmemeye çalışıyorum, neden? çünkü taşındığımızdan beri çalışmıyorum o da bütün sorumluluğu üstüme yıktı! Baktım iyice eziyor. Ağzından girip burnundan çıktım tabiri caiz ise. Şimdi o kadar yapmıyor ama arada dozajı kaçırınca bende kendi dozajımı kaçırıyorum. Deli deliyi görünce çomağını saklarmış. Kaç senelik hayatımda bunu gördüm.
Bunu bilahir gözlemliyorum sırf çalışmıyorum diye eziyet etmek için yapıyor.
Siz 2,5 senedir hiç bir şey görmediniz de hala herşeye yetmeye çalışıyorsunuz?
Tişört ütülemekmiş, o ütüleme ile ilgili cümleyi kurduğunda; daha o an ağzına lafı tıkamıştım.
Hani evladımı başına bırakır kendi işime bakardım diyemicem, bu durumla ilgili bir tecrübem yok ama eşinizin o cümleyi kurmadan önce durdurmalıymışsınız.
Köle izaura gibisiniz maşallah.
Cümle hiç hoş değil o lafı yedirin yani ki bir daha buna benzer tek kelime bile edemesin ama bu evdeki iş bölümü meselesini de halletmeniz lazım yazık size de yani.

Hayırlarla büyütün evladınızı inş.

Off abartmayin ama kirmayin birbirinizi hem esinin agzindan kacmis belli ki sacmalamis ne dedigini bilememis o sinirle yoksa art niyetle degil bence. Cocuk yuzunden stres yasamissiniz

Bence o an çıkmış bir söz, tamam hemen affedilecek bir şey değil ama ölüyorum denilecek bir durum da yok ortada..

Kasten söylememiş üzülme. Öyle çıkmış ağzından laf yetiştirememiş. Üzülme.

Ben tamamen kızgınlıkla söylenmiştir deyip geçemeyeceğim. Kurulabilecek en ağır cümle...Bilmiyorum ne yapardım, affedebilir miydim meçhul.. Buna ek olarak okurken benim içim şişti inan, ne biçim herif..

Neden tanımadan çocuk yaptınız dicem de 4 yıl zaten beklemişsiniz. Bu kadar zamanda tanımadınız mı? Bu adam nasıl bi baba olur ,yardımcı olur mu, yarın öbür gün çocuğumun önünde yaşamak istemediğim şeyleri bana yaşatır mı diye düşünmediniz mi? Mutlak düşünüp öyle çocuk yapmışsınızdır. O yüzden geçer üzülmeyin.

çok ağır bir laf.Bir özürle geçiştirebilecek birşey değil.insan sevdiği kadına karısına çocuğunun annesine nasıl sana sormak lazım babası kim diyebilir yaaa.

Söylenmemesi gereken bir sözü sinirle söylemiş. Yenilir yutulur cinsten değil. Bu tarz sözlerin sinirlede olsa ağzından çıkmaması gerektiğini hatırlatın, kolay kolay affetmeyin derim. Herkes haddini bilmeli lami cimi yok

aranızda sadece imam nikahı olsaydı bu ettiği laf aranızdaki nikahı düşürürdü fıkhen. o kadar ağır bir laf.
bu durumda sizi ne teselli eder, ne söylenir bilmiyorum... Allah yardımcınız olsun

Çok üzüldüm canım esimde bana hakaret etti demin bu kadar ağır olmasada bende kırıldım anlıyorum senj

tamamen sinirle söylemiş ama özür dilemesi gerek.aranız düzelir bu tartışmadan sonra bi şekilde muhtemelen.düzeldikten bi süre sonra hala aynı şekilde davranıyosa sakince oturup konuşun.böyle bağırıp çağırıp kavga etmekle olmaz.

bu ne biçim laf böyle. ne kadar kızarsa kızsın böylesi söylenir mi bilmem...çok ayıp etmiş. rahatına da çok düşkün bir kocanız var maaşallah, bir şeyin ucundan tutan tiplerden değil, dünyaya yemeye, içmeye, eğlenmeye gelmiş besbelli...el insaf....bir an evvel sorumluluk vermelisiniz eşinize...Allah size kolaylık versin

Bu çocuğun babası sen değil misin?
Bu tur cumleler karsisinda erkekler refleks olarak sinir oldugu ve istemediği cumleler kurar ki kadin sussun bana bur daha boyle yapmasin diye,tabi sonra pisman olur onu düşünüp soylemeyecek erkekde cok az.
Sen oyle demeseydin o da oyle bi cevap vermeyecekti.erkekler boyle iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…