Çocuğun babası ben miyim dedi !!

Aynı şeyi düşündüm.
Ona mektup yazsam okurken ağlar. O kadar duygusal.
Çok üzülür yalvarır yakarır.
Ama değişeceğine hiç inanmıyorum.

ortada bu hakareti yemeyi hak edeceğiniz (!) kadar kızacağı bir şey olmamasına rağmen kolayca söyleyebiliyorsa, gerçekten kızacak bir şeyi olsa dövecek demek ki.. kırıla kırıla ortada kırılacak bir şey kalmaz bir süre sonra..

Ben bu davranışa hadsizlik derim. Ne cüret Allah aşkına.
Afra tafrasını başka yerde yapsın. Şu davranışa ütülü tek kıyafeti rüyasında görmesi gerekiyor. Siz öyle yapmayınca da afra tafra çekiyorsunuz.

Aynı şeyi düşündüm.
değişmek birden olmaz. eşiniz 30 yasında diyelim 30 yıldır yasadıgı tarzı bır anda cabasız ya da sizin desteklemniz olmadan asla değiştiremez.

eşinize bu hayatta onun yardımına ıhtıyacınız oldugunu anlatın. tek basına her seyın ustesınde gelmenın zor oldugunu 3nuzude mutsuz ettıgını mutlaka yazın. ve eşinize ilk baslarda güzellikle yaptırın bir seyleri. alışkanlık edınene kadar. sabrınızı tükenene kadar da savaşıp salona giidp eşinize yüklenmeyin.. baktınız yapamıyorsunuz bırakın. her şeyi bırakın her sey mukemmel olmak yetısmek zorunda değil.

yetişmeyen şeylere karşı eşiniz sinirlenince de tepkisiz kalın. ''üzgünüm bu kadarı elimden geliyor keske yapabilseydim bahsettiğin işi'' diye kapatın mevzuyu. bırakın kudurursa kudursun sizden cevap gelmedıkce elbet durulacaktr

Kesinlikle ovmek icin yazmiyorum 5yasinda kizim var 25 haftalikta hamileyim rahim agzi dikisim var.calismiyorumda.kocam evde fir donuyor camasir bulasik ev supurme toz alma garibim cok yoruluyor ama ne yapalim normal gebelik gecirsem yaptirmam ben yemek yapiyorum kizimi uyutuyorum elimden geldigince ev topluyorum vs vs.cocuguda ben istedim yasim geciyor diye.arada takilir sen istedin diye ama beraber yaptik diyorum guluyoruz.esiniz silkelenip kendine gelsin madem evlendi koca ve baba gibi davransin.

Bu söz sinirle söylenmiş orası bellide..
Daha kötüsü sizin tek başınıza herşeye koşturmanız. Çocukla oda ilgilenmeli.
Herşeyi sizin üzerinize atarak sizi kendinden soğutuyor
.

(Eşiniz namusla ilgili imada bulunmuş kızgınlıkla da olsa söylenmez.) hayatin bu şekilde gittikçe psikolojin bozulur çocuğuna yansır. Büyük ihtimal eşin kendi aile yapısındaki eş rolünü yansıtıyor. Önce söylenerek değil ona ihtiyacın olduğunu hissettirerek yardım iste yok anlamıyorsa iş yapma bence sadece işe git çocuğunla ilgilen. Yok yinede anlamiyorsa bi süre annenlerde kalabilirsin bunaldığını söyleyerek.

bu erkekleri anlayamıyorum gerçekten yedikleri önünde yemedikleri arkasında.. neyin kafasın dalar ya..Sünnet yapılırken beyinlerinde ki hasarlı yerlerini de alsalar ya bunların.

Eşin ciddi söylememiş. Hazmedilir bir söz değil ama laf olsun diye saçmalamış işte. Bence o evde senin 1 değil 2 çocuğun var baksana hiç olgun erkek gibi davranmamış.

Sinirle de olsa insanın ağzından çıkmaması gereken bir laf etmiş.
İyice süründürmeden affetme ki devamı gelmesin.

Aynı şeyi düşündüm.

yalnız ben yıllar önce eşime ev işleri konusunda mektup yazmıştım bayaaa işe yaramıştı. bence denemelisin bütün içinden geçenleri hissettiklerini yaz bakalım ne olacak

yada 2. yol; işleri yetiştireme tşörtleri yıkanmamış ütülenmemiş olsun. ev darmadağanık mutfak ona keza sende oğlunla ilgilen tv seyret. ben yaptım eşim yalvarıyodu şu evi bir toplayalım diye

canım eşini sen tanırsın elbet ama bana asla gerçek anlamıyla söylenmiş bi söz gibi gelmedi yine de kötü ağır ama cevap vermek için vermiş düşünerek söylememiş. eşim de bazen kızdığında böyle uygunsuz şeyler söyler ama ben hiç duymamazlığa veririm doğrusu. çünkü gerçekte öyle düşünebilmesi imkansız geliyo bana. ama baba oğul arasında kopukluk var asıl sorun orda umarım onu çözebilirsiniz

Düşünerek söylenmiş bir söz değil . Bunu biliyorum.
Zaten aramızda böyle bir şüphe olsa sürdürmem evliliğimi.
Kopukluk bizim aramızda. Ailemin uzun süre bizde kalması da çok etkili oldu. Paylaşımlarımız azaldı.
Şimdi ona uzun bir mektup yazdım. Okuyunca tepkisi ne olur bilmiyorum. Oğlumu uyuttuktan sonra vericem.
Ona mektupta iki secenek sundum.
İnşallah aşabiliriz. Evliliğim bitsin istemiyorum.

Burdaki çocuklu babaların tavırlarını okudukça çocuk yapmaya korkuyorum,çalışan bir bayan olarak iki kişiyiz gene de zor yetişiyorum, çocuklu kadına bir erkek nasıl yardım etmez ya, kesin tavırlar koyun,olsun ben yaparım yetişirim die düşünmeyin,çocuk durmuyo gelmiyo mu diyo o zaman gidip mutfağı sen toplar mısın ben çocuğa bakayım iki işten birini seç diyin.. o lafı da ona yedirmeden affetmeyin uzatın küslüğü kırgınlığınızı belli edin ama gerçekten içinizde yaşamayın çünkü sinirle söylenmiş bir cümle olduğu belli

Oldu canım, kızgınlıkla söylenmişmiş. O zaman herkes kızdığında küfür etsin hakaret etsin. Var mı öyle bir dünya, bir kadına daha ne kadar ağır bir hakaret edebilir?
Ben eski konunu hatırlıyorum, hatta sana demiştim eşin evde rahat değil ondan yapıyor anne ve baban kendi evinde kalsa diye. Ama görüyorum ki sorun eşindeymiş. Onların yanında bile kavga çıkartan eşinde. Zaten sen evin bütün yükünü sırtlamışsın, onun kazandığı para dükkan kirasına, kredi borcuna ancak yetiyor demiştin yanılmıyorsam.
Bu nedir ya sinirlenince kır dök sonra özür dile.
Özür dilemesi bile İTİCİ özür diliyor sonra salona geri dönüyor. Ben olsam belki uzun süre, belki hiç affetmezdim.

bence eşinizin söylediği bu sözle bitmiyor sorun.
buz dağının görünen kısmı bu sadece.
siz böyle korkup sindikçe daha da üstünüze gelecek.
sizin zayıf tarafınızı çözmüş, kendi baskın karakterini de oturtmuş.
bence ufaktan başlamalısınız baskın karakter olmaya.
ama yavaş yavaş, lütfen birden yapmayın.

2. evliliğiniz ondan kızgınlıkla böyle laf etti sandm sinirden ama alakası yokmuş oha yani!

Ondan gizli borçlarım vardı biliyorsun. Ekim de bitiricem allahın izniyle. Ondan gizli olan borcu bile ev için harcamışım düşünsene.. Beni aldatmadı,kumar oynamadı,ama şu an yaptığı şey oğlumada bana da şiddet.
Ayrılsam daha mı mutlu olurum? Ben onu seviyorum. Evimi yuvamı seviyorum.
Ama mutlu değilim,boğuluyorum. Yaşamıyor gibiyim. Oğlumun gülüşünden başka hiçbirşeye tebessüm edemiyorum
Bu halimin sebebi eşim mi ailem mi bilmiyorum. Sanki herkes bir olmuş beni sınıyor gibi. Ne kadar dayanabilir diye?
Oğlum,,o olmasa kolay olurdu herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…