çocuğumuzu büyütürken babaanne anneanne faktörü

gul-çxixnar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
84
0
86
40
İstanbul
merhaba arkadaşlar 2.5 yaşında oğlum var istediğim eğitimi veremiyorum ben birşey öğretmeye çalışınca babaannesi ve ya anneannesi hemen müdahale ediyorlar. artık çocuğum öyle bir hal aldıki çınar yemek yiyelim mi dediğimde bile hangisi yanımızdaysa kötü birşey söylemişim gibi ağlayarak kucaklarına koşuyor. ne yapıcağımı şaşırdım yüz vermeyin diyorum kırılıyorlar. ikiside yakınımızda oturuyo. hiç bir şansım yok çocuğum gitgide uzaklaşıyor sanki ne yapacağım bilemiyorum yardımcı olursanız seviniri

sevgili arkadaşım maalesef aynı dertten müzdaribim anneanne ve dede sorunum var bir türlü denge sağlayamıyorum 3 yaşında kızım var kimse yokken o kadar uslu ki ama büyüklerden biri geldiğinde ele avuca sığmıyor bi de kardeşi oldu 1,5 aylık bi oğlum var.onunla bile doğru dürüst ilgilenemiyorum.inan bazen o kadar bunalıyorum ki anlatamam sanırım.nasıl davranacağımı bilemiyorum iki tarafa da sanırım bi çözümüde yok ya onlardan çok uzakta olucaz ya da buna katlanacağız.eğer bi çözüm bulan varsa lütfen yardım etsin

Bende aynı dertten muzdarip. Oğlum Çınar 1 yaşında ve ben sağlık sorunlarım yüzünden hamileliğimden bu yana annemlerde kalıyorum. Dolayısı ile anneanne ve dede çok baskın Çınar'ın eğitiminde... Ben tek çocuk ve çalışan anne çocuğu olduğum için bütün hevesini annem Çınar'da alıyor. Emekli öğretmen zaten herşeyin en iyisini o bilir!!!!!!! hakkı çok yadsıyamam ama boğuldum. K.validem ve k.pederim benim Çınar'a çizdiğim sınırları koruyor benim hayır dediğime asla evet demiyorlar. O nedenle rahatım ama annemlerle OL MU YOR, OL MU YOOORR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…