Cocugumun olma ihtimali. Lutfen okuyun

EvluBayan000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
943
368
23
28
Evlendigmden beri 4 5 ayda adet goruyorum 2 yildirda cocuk istiyoruz ama hangi doktora gittiysek sikintin yok dedi. Neyde ben tekratdan gittim bayan doktora alşılama yapin diye yalvardim asilama da 100/10 sansimin oldugunu soyledi bana. Anti mùllerien 8,48 ng ml
Hormon normal degerleri 2,35 -3,47 FSH 6,48 mLu ml cokmu kotu sonuclarim neyapmam lazim tüp bebeklik durumum varmi yardimci olurmusunuz

Valla ben doktor degilim bu degerlerden anlamıyorum ama sizin önce adetlerinizi düzene sokmaları gerek . Hangi doktora gittinizde sorun yok dedi çok şaşırdım açıkçası.
Ben 4 kere aşılama yaptım hepsi de olumsuz . Siz yine de bir kere deneyin isterseniz içiniz rahat etsin diye . Ayrıca hiç bir tedavinin %100 basari oranı yokken ,nasıl %100 diyorlar bir kere daha şaşırdım .
Bol şans.

Aşılamanın cok olumlu sonuçlanacağını düşünmüyorum açıkcası
Bana da yüzde 10 ihtimal demişlerdi aşılamada ve tutmadı
Tüp bebek ile hamileyim suanda
Baska doktora da gidin
Ayrıca eşiniz de gitsin

Benim anlamadigim amh de problem olunca cocugumun olma ihtimali cok mu az illa tüp bebekmi

Canım sanırım erken menepoza giriyorsun.. bi arkadaş yorumlarda doktorunun adetlerini düzene sokmaları gerek demiş.. erken menepoz olan birisinin adetlerini nasıl düzene soksunlar:)

Canım sen hiç aşılamayla uğraşma sakın zaman ve para kaybından başka bişey olmaz bir an önce çok iyi bir merkez bulup tüp bebeğe başlamalısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…