Çocuk Hastalıkları Çocuğumun kusmasını nasıl geçiririm?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

meltem44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
638
37
118
İstanbul
oğlum 2 gündür ishal ve kusuyor bugün ishali için ilaç kullanmaya başladım kusması iç,in ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
oğlum 2 gündür ishal ve kusuyor bugün ishali için ilaç kullanmaya başladım kusması iç,in ne yapabilirim?

benimde oğluma olmuştu ama geçti kusmaya nane limon yada doğadan mini çayı gerçekten iyi geliyor bence bütün bebekli evlerde bir paket doğadan mini olmalı.
ishali için de yoğurt,pirinç, muz, elma verebilirsinhatta en güzeli yayla çorbası iki sorununu giderebilir geçmiş olsun bu arada benim bebeğim 18 aylık eğer 6 aydan küçükse bir uzman yardımı al

Son düzenleyen: Moderatör:
canım kusmayı durduran fitil var.dr a gitsen kusması için hemen verirler.ishal ve kusma çocuklarda çok tehlikeli nane limon ne alaka mide üşütmesi değil ki.ishal varsa bu bir enfeksiyonun habercisidir.ayrıca seninki daha küçük bir çocuk.nane limonu nasıl düşünebilirsin.dr boşuna mı var canım.benim 1.5 yaşında bebeğim ishal kusma ve yüksek ateş geçirdi hemen dr gittik bi fitil verdi .gece popodan aldırdım sabahına durdu kusması.çocuğuna geçmiş olsun.allah şifa versin

CANIMCIM benim kızım 7 aylık doğduğundan beri kusuyor bazen günde 2 kez doktora götürdüm kimi reflüden şüphelendi kimi kilo alıyor sorun yok dedi ek gıdalara başlayınca aaldı kusması resmen fışkırtıyordu elimdeki mama kabını görünce bile kusuyordu anlamadım gitti bana neden fitil falan vermediler biraz daha açarmısın bu fitil konusunu gerçekten artık bıktım evi temizlemektenn

Merhaba benim bebeğimde şuan 1.5 yaşında ishal ve kusuyor doktora gittik antibiyotik ağrı kesici ve miğde bulantısı için şurup yaazdı ama bunları içirdiğimde yine kusuyor fitilin ismi neydi acaba doktoruma sormak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…