Ikna olmamıştım ailem araya girdi koy kadının tek oglu heves edıyordur yazık esini arada bırakma diyeNasıl kaynananın ismini koydurtmaya ikna oldun be kızım? Benim 9 ay taşıdığım çocuğa isim koyma baskısı yapanı ellerimle boğarım çok pasif kalmışsın ya nasıl koyarsın be
O zaman üç isim olsun annemin adını da koyacağım deseydin ailen hiç iyi bir yönlendirme yapmamış hayatım hiçIkna olmamıştım ailem araya girdi koy kadının tek oglu heves edıyordur yazık esini arada bırakma diye
Çok pismanım simdi ne yapayım ben bu insanları bilmiyorumNasıl kaynananın ismini koydurtmaya ikna oldun be kızım? Benim 9 ay taşıdığım çocuğa isim koyma baskısı yapanı ellerimle boğarım çok pasif kalmışsın ya nasıl koyarsın be
Aynen simdi kaynanamin nasıl bencil olduğunu anladılar herseye karışmak istedıgını falan sen haklıymışsın dıyorlarO zaman üç isim olsun annemin adını da koyacağım deseydin ailen hiç iyi bir yönlendirme yapmamış hayatım hiç
Kızın üzerinden gideceksin kızım bu isimle hitap etmenizi istiyorsa öyle edeceksiniz diyeceksin ama kızını sakın doldurmaÇok pismanım simdi ne yapayım ben bu insanları bilmiyorum
Keşke dinlemeseydin aileni keşkeAynen simdi kaynanamin nasıl bencil olduğunu anladılar herseye karışmak istedıgını falan sen haklıymışsın dıyorlar
Yok ben bisey demedim zaten kızıma ben yokken demiş kendısı simdide babasına diyor neden koydun benı öyle sakın cagırma diyor babada benden bılıyor tabıKızın üzerinden gideceksin kızım bu isimle hitap etmenizi istiyorsa öyle edeceksiniz diyeceksin ama kızını sakın doldurma
Tabi senden bilecekler kızın böyle bir şey düşüneceğine inanamaya odaklanmışlar kendilerini sen kızına aksi bir şey demedikçe sorun yok kızım istemiyor diyeceksin ama hâlâ inanamıyorum biliyor musun kabul ettiğine ben kaynanamdan çok çektim yani ismini koymam için benim üstüme basması gerekiyor kocamınYok ben bisey demedim zaten kızıma ben yokken demiş kendısı simdide babasına diyor neden koydun benı öyle sakın cagırma diyor babada benden bılıyor tabı
Zaten bu kız tarafının iyi niyeti beni sinir ediyor, kendi ailemden biliyorum. Tırnaklarını çıkarınca değer görüyorsun, test edildi onaylandı.Ikna olmamıştım ailem araya girdi koy kadının tek oglu heves edıyordur yazık esini arada bırakma diye