Çocuğumun genital organı sehpa ucuna çarptı

haticecyln

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2023
7
-25
41
öncelikle hamileyim ikili testim riskli çıktı başka bir dr a yönlendirildim. odada dr sırası bekliyorum 4 yaşındaki çocuğum kucağıma hızlıca oturdu karnımı acıttı zaten durmuyor sürekli bağırma gürültü ben de bir an boş bulundum sırtından tutup ittim önünde sehpa vardı sehpanın sivri yerine testisleri pipisi gelmiş olabilir buna kafayı taktım oturdum ağlıyorum ikili teste mi yanayım çpcuğun testisine pipisine darbe geldi mi ilerde çocuğu olmazsa benim yüzümden ona mı yanayım ne yapacağım çok kötüyüm.hiç oğlunuz orasından darbe aldı mı ne olur bişeyler söyleyin çok kötüyüm doktora götürsem ihtimal üzerine götürmüş olacağım.

Bence fake.
Orada arkadaşım kızı ben bir odada yattık. Kimsen yok burada diyordu. Şimdi birden hem koca hem ufak bebek hem gebelik var.
Gerçek olsa kendi çocuğumda odada benleydi derdi

Bence fake.
Orada arkadaşım kızı ben bir odada yattık. Kimsen yok burada diyordu. Şimdi birden hem koca hem ufak bebek hem gebelik var.
Gerçek olsa kendi çocuğumda odada benleydi derdi
Bence konular feyk olsa da konu sahibi şizofren kendi kendine kuruyor eger gerçekten çocuğu varsa olacaksa da umarim elinden alirlar ikisini de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…