Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuğumun ateşi bir düşüyor bir çıkıyor acil yardım:(
- Konu Sahibi tugba0120
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ateş havale geçiren çocuğa ne yapılır yüksek ateş
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Bence ılık bir duş yaptirn pedifen varsa onu verin duştan sonra olmadı acile gidin olmadı havlu ıslatın boyun koltuk altı bacak arasına koyun .Merhabalar 22 aylık kızım var akşamdan beri ateşi var calpol ve iburamin dönüşümlü verdim ancak düşüyor geri yukseliyor sebebi nedir ne yapmalıyım?
Allah razı olsun sağolun acile gitmek istemiyorum sabah kendi doktoruna götüreyim diyorum acillerin durumu malum ateşin ilk başladığı zamanlar duş aldırmıştım ama yine aldırayım miMerhaba çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Bence ılık bir duş yaptirn pedifen varsa onu verin duştan sonra olmadı acile gidin olmadı havlu ıslatın boyun koltuk altı bacak arasına koyun .
Sizdende Allah razı olsun aldirsaniz daha iyi olur .suanki durumu nedir güzel kiznAllah razı olsun sağolun acile gitmek istemiyorum sabah kendi doktoruna götüreyim diyorum acillerin durumu malum ateşin ilk başladığı zamanlar duş aldırmıştım ama yine aldırayım mi
Sizdende Allah razı olsun aldirsaniz daha iyi olur .suanki durumu nedir güzel kiz
Sabah doktoruna götürdük kızımı boğazında kızarıklık varmış ciğerlerinde kulağında bir şey yokmuş Allah’a sukurSizdende Allah razı olsun aldirsaniz daha iyi olur .suanki durumu nedir güzel kizn
Çok şükür adınıza sevindim .Sabah doktoruna götürdük kızımı boğazında kızarıklık varmış ciğerlerinde kulağında bir şey yokmuş Allah’a sukur
- 30 Kasım 2017
- 8.695
- 1
- 4.357
- 173
Cok gecmis olsun , atesi kac oluyor ölctügnüzde?keske direk doktora götürseydiniz smdi havalarda sogudu dikat etmek lazim canim Nurofen şurubundan verdinizmi onu bu yasta ben bile kullaniyorum cocuklugmdan beri hap yutma fobim vardi bi ara diş ameliyati gecirmistim kulak agrisi ve atesden ölüyordum cenem filan .. tekrar gecmis olsun cocuklar sık sık hastalanirlar ama bagisklklari kaldiriyor merak etmeyin yigenlerim ne mikroplar kapti ne koronalar gecirdi büyüklerden daha cok dayaniklilar allah yavrulari korusun hastaliklardan canim
Ateşe bir müsade edin görevini yapsın. Çocuğun genel durumu kötü degilse,havale geçmişi yoksa 39u geçmiyorsa bırakın biraz. Birndusup bir çıkıyor demişsiniz. Vücut görevini yapmaya çalışıyor ama siz onu engelliyorsunuz. Ateşi yükseltip virüsleri öldürmeye çalışıyor. Bol su verin. 3 4 tane sarımsağı ezip biraz zeytinyağla karıştırıp 15 dakika bekletin. Sonra ufak bir yerde alerji yapıp yapmayacağını test edin, yapmıyorsa ayak altına bu karisimdan surun. Gecmjs olsun
Teşekkür ederim canım benim kızımda korona geçirdi maalesef onu da ağır atlattı yavrum küçük yaşta her şeyi yaşadı acildeyiz doktorlar düzgün bakmıyor diye götürmedim gündüz kendi doktoruna götürdüm çok şükür boğazı kizarikmis sadeceCok gecmis olsun , atesi kac oluyor ölctügnüzde?keske direk doktora götürseydiniz smdi havalarda sogudu dikat etmek lazim canim Nurofen şurubundan verdinizmi onu bu yasta ben bile kullaniyorum cocuklugmdan beri hap yutma fobim vardi bi ara diş ameliyati gecirmistim kulak agrisi ve atesden ölüyordum cenem filan .. tekrar gecmis olsun cocuklar sık sık hastalanirlar ama bagisklklari kaldiriyor merak etmeyin yigenlerim ne mikroplar kapti ne koronalar gecirdi büyüklerden daha cok dayaniklilar allah yavrulari korusun hastaliklardan canim
- 30 Kasım 2017
- 8.695
- 1
- 4.357
- 173
Anladim canim iyi bari cok ciddi bisey yokmus bebekler ve cocuklar icin bitkisel caylar var rezene cayi belki iyi gelir bogazina filanTeşekkür ederim canım benim kızımda korona geçirdi maalesef onu da ağır atlattı yavrum küçük yaşta her şeyi yaşadı acildeyiz doktorlar düzgün bakmıyor diye götürmedim gündüz kendi doktoruna götürdüm çok şükür boğazı kizarikmis sadece
Teşekkür
Teşekkür ederim sağol canımAnladim canim iyi bari cok ciddi bisey yokmus bebekler ve cocuklar icin bitkisel caylar var rezene cayi belki iyi gelir bogazina filan