• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğumun ateşi bir düşüyor bir çıkıyor acil yardım:(

tugba0120

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2021
133
38
48
31
Merhabalar 22 aylık kızım var akşamdan beri ateşi var calpol ve iburamin dönüşümlü verdim ancak düşüyor geri yukseliyor sebebi nedir ne yapmalıyım? :(

Merhabalar 22 aylık kızım var akşamdan beri ateşi var calpol ve iburamin dönüşümlü verdim ancak düşüyor geri yukseliyor sebebi nedir ne yapmalıyım? :KK43:
Merhaba çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Bence ılık bir duş yaptirn pedifen varsa onu verin duştan sonra olmadı acile gidin olmadı havlu ıslatın boyun koltuk altı bacak arasına koyun .

Merhaba çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Bence ılık bir duş yaptirn pedifen varsa onu verin duştan sonra olmadı acile gidin olmadı havlu ıslatın boyun koltuk altı bacak arasına koyun .
Allah razı olsun sağolun acile gitmek istemiyorum sabah kendi doktoruna götüreyim diyorum acillerin durumu malum :( ateşin ilk başladığı zamanlar duş aldırmıştım ama yine aldırayım mi

Geçmiş olsun doktora gidin mutlaka bir enfeksiyon var ki böyle oluyor . Antibiyotik ve diğer ilaçlarını düzenli aldığı zaman düzelecektir sevgilerle😍💐

Allah razı olsun sağolun acile gitmek istemiyorum sabah kendi doktoruna götüreyim diyorum acillerin durumu malum :KK43: ateşin ilk başladığı zamanlar duş aldırmıştım ama yine aldırayım mi
Sizdende Allah razı olsun aldirsaniz daha iyi olur .suanki durumu nedir güzel kizn

Cok gecmis olsun , atesi kac oluyor ölctügnüzde?keske direk doktora götürseydiniz smdi havalarda sogudu dikat etmek lazim canim Nurofen şurubundan verdinizmi onu bu yasta ben bile kullaniyorum cocuklugmdan beri🤭 hap yutma fobim vardi bi ara diş ameliyati gecirmistim kulak agrisi ve atesden ölüyordum cenem filan .. tekrar gecmis olsun cocuklar sık sık hastalanirlar ama bagisklklari kaldiriyor merak etmeyin yigenlerim ne mikroplar kapti ne koronalar gecirdi büyüklerden daha cok dayaniklilar 🙏❤️ allah yavrulari korusun hastaliklardan canim

Ateşe bir müsade edin görevini yapsın. Çocuğun genel durumu kötü degilse,havale geçmişi yoksa 39u geçmiyorsa bırakın biraz. Birndusup bir çıkıyor demişsiniz. Vücut görevini yapmaya çalışıyor ama siz onu engelliyorsunuz. Ateşi yükseltip virüsleri öldürmeye çalışıyor. Bol su verin. 3 4 tane sarımsağı ezip biraz zeytinyağla karıştırıp 15 dakika bekletin. Sonra ufak bir yerde alerji yapıp yapmayacağını test edin, yapmıyorsa ayak altına bu karisimdan surun. Gecmjs olsun

Cok gecmis olsun , atesi kac oluyor ölctügnüzde?keske direk doktora götürseydiniz smdi havalarda sogudu dikat etmek lazim canim Nurofen şurubundan verdinizmi onu bu yasta ben bile kullaniyorum cocuklugmdan beri🤭 hap yutma fobim vardi bi ara diş ameliyati gecirmistim kulak agrisi ve atesden ölüyordum cenem filan .. tekrar gecmis olsun cocuklar sık sık hastalanirlar ama bagisklklari kaldiriyor merak etmeyin yigenlerim ne mikroplar kapti ne koronalar gecirdi büyüklerden daha cok dayaniklilar 🙏❤️ allah yavrulari korusun hastaliklardan canim
Teşekkür ederim canım benim kızımda korona geçirdi maalesef onu da ağır atlattı yavrum küçük yaşta her şeyi yaşadı acildeyiz doktorlar düzgün bakmıyor diye götürmedim gündüz kendi doktoruna götürdüm çok şükür boğazı kizarikmis sadece

Teşekkür ederim canım benim kızımda korona geçirdi maalesef onu da ağır atlattı yavrum küçük yaşta her şeyi yaşadı acildeyiz doktorlar düzgün bakmıyor diye götürmedim gündüz kendi doktoruna götürdüm çok şükür boğazı kizarikmis sadece
Anladim canim iyi bari cok ciddi bisey yokmus bebekler ve cocuklar icin bitkisel caylar var rezene cayi belki iyi gelir bogazina filan

Back