- 10 Kasım 2011
- 897
- 75
- 118
- Konu Sahibi Balikcikurdu
-
Ben 30 yasindayim surekli bayiliyorum gitmedigimiz doktor kalmadi hattabi ara hocaya da goturduler. Psikolojik korktuğum da bayiliyorum.stres yapinca bayiliyorum. Korkmayin. Ins eegside temiz cikar.Merhabalar
Su an 4 yasinda bir kizim var. 3. Kez bayildi gecen hafta.
İlki 20 aylik falandi koltukdan zipladi yuz ustu dustu yerden kaldirdigimda kendindeydi sonra bir anda el ayaklar ters dondu ve bayildi.
2. Okula giderken kaldirimda takildi dustu ve bayildi
3. Hic bir sey yoktu findik yiyordu tadi kotu gelince cikarmak istemis o ara kut diye yine bayildi. Ve cenesi kitlendi.
Kardiyoloji tomogrofi akciger filmleri idrar kan testleri hep temiz cikti. Simdi norolojide eeg cekimimiz var. Ama benim içim içimi yiyor. Epilepsi olabilir dedi doktor.
Var mi boyle bir durum yasayan.
Merhabalar
İlki 20 aylik falandi koltukdan zipladi yuz ustu dustu yerden kaldirdigimda kendindeydi sonra bir anda el ayaklar ters dondu ve bayildi.
3. Hic bir sey yoktu findik yiyordu tadi kotu gelince cikarmak istemis o ara kut diye yine bayildi. Ve cenesi kitlendi.
Kardiyoloji tomogrofi akciger filmleri idrar kan testleri hep temiz cikti. Simdi norolojide eeg cekimimiz var. Ama benim içim içimi yiyor. Epilepsi olabilir dedi doktor.
İlk ikisi 1 dk falan surmustu toplamda. 3. 2-3 dkyi buldu. Surekli bayilmasini bi bi hasar birakir mi diye korkuyorum. Cenesi kitlniyor el ayak kasiliyor cunku.Ben 30 yasindayim surekli bayiliyorum gitmedigimiz doktor kalmadi hattabi ara hocaya da goturduler. Psikolojik korktuğum da bayiliyorum.stres yapinca bayiliyorum. Korkmayin. Ins eegside temiz cikar.
bayildiginda ne oluyor sadece cenesi mi kitleniyor. bayilma durumlarinda ilk eeg cekilir neden en sona birakmislar ki.Merhabalar
Merhabalar
Benim kitlenmiyor da neden ilk eeg cekmediler norolojiye yonlendirmediler anlamadim bi baska doktora daah götürün istersenizİlk ikisi 1 dk falan surmustu toplamda. 3. 2-3 dkyi buldu. Surekli bayilmasini bi bi hasar birakir mi diye korkuyorum. Cenesi kitlniyor el ayak kasiliyor cunku.
bayildiginda ne oluyor sadece cenesi mi kitleniyor. bayilma durumlarinda ilk eeg cekilir neden en sona birakmislar ki.
insallah temiz cikar
eeg ne zaman çektireceksiniz
Benim kitlenmiyor da neden ilk eeg cekmediler norolojiye yonlendirmediler anlamadim bi baska doktora daah götürün isterseniz
kuzum Allah sifa versin insallah birseycik cikmaz basit birseydir. bende epilepsi hastasyim o yuzden sordum agzindan köpük eller kitlenme gozunu kaydirma gibi seyler oluyor onlar yok sanirimGecen pazar gunu oldu son bayilma o gun acilde hepsine bakildi ama orda cocuk noroloji yoktu. Pazartesi randevu alip norolojiye gittik bizde bu carsamba yani yarin icin randevu verdiler. Bizde o arada kardiyolojiyide hallettik. O yuzden en sona kaldi eeg. İlk iki bayilmasinda hep dusmeden aonra oldugu icin ani soka bagli nefes tutmadandir deyip gondermislerdi
El ve ayak kasilip ters donuyor. Son bayilmada cenesi kitlendi diger ikisini bilmiyorum o panikle farketmedim. Ama vucut kasilmiyor hamur gibi yigiliyor. Agizdan kopuk gelme hic olmadi. Gozleride kapali oluyo zaten.kuzum Allah sifa versin insallah birseycik cikmaz basit birseydir. bende epilepsi hastasyim o yuzden sordum agzindan köpük eller kitlenme gozunu kaydirma gibi seyler oluyor onlar yok sanirim
yok gerilme annesi benimki 20 dk veya yarim saat suruyor durmayacak olanlar icin bebek falan onlara bi ilac veriyolar hafif uyur gibi olduklarini gormustumayseMsb sizce epilepsiyke uyusuyor mu belirtiler. Birde siz bilirsiniz sanirim eeg uzun suruyor mu .yarin cekilcez ama ben cok gerginim ve korkuyorum bisi cikmasindan
Merhabamerhaba bebeginiz goturdunuz mu doktora nasilsiniz
Eeg sonuca gore epilepsiye yonelik bir bulgu yok.Büyük ihtimalle epileptik nöbet geçiriyor. Kalsiyum değerleri nasıl? Doktor bir şey söyledi mi bununla ilgili? Eeg süreleri değişebiliyor. En kısa 30 dk. falan. Uyku eeg si daha uzun sürüyor. Bence şimdiden stres yapmayın. Çünkü annelere çocuktan daha kötü oluyor bu durumda. Dünyanın sonuymuş gibi davranıyor. Eeg çekiminizden sonra ne yapmanız gerekeceğini doktorunuz söyleyecektir. Çok geçmiş olsun.
insallah basit birseydir canim insallah epilepsi degildir Allah yardimciniz olsunMerhaba
Eeg cekildi . Henuz norolog gormedi ama ceken uzmanin raporuna gore epilepsi degil. Carsamba gunu norologla goruscez. Baska bir sey isterlermi nolur hic bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?