Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.5 2 yaşındaki bebeğe yani sizinkinden yalnızca birkaç ay büyük bebeğe ne tepki vereceğinizi bilmek çok kolay, kendi bebeğinize en fazla ne tepki verebiliyorsanız elin bebesine de aynı tepkiyi vereceksiniz. El kadar bebeden uzak durunÇocuğuma cildinde hasar oluşturacak şekilde zarar veren bir çocuğa ve ebeveynlerine nasıl tepki vermeliyim bebeğim 1 yaşında onlarınki ise 1.5 2 yaşında ikiside erkek
Çocuğunuza bu kadar zarar verdiği için aile ve çocukla görüşmeyi kesin bence. Çocuğu engelleyemezsiniz çünküAslında ikimizde çocukların yanındaydık ama çocuk sürekli benim çocuğa eşine ne geçerse fırlatıyor ben o an çocuğumu kucağıma alıp sakinleştirdim bu olay belki 5 kez yaşandı dediğiniz gibi oda küçük olduğu için kızamadım sadece kendi çocuğumu kucağıma alıp sakinleştirdim ama sonra uslu ve sakin olan benim çocuğumken zarar görmesine üzüldüm arkadaşada çocuğa kızmamasını ve şiddet uygulamadan çocuğunu bu konuda uyarmasını istedim çocuk 1.5 yaşında yürüyor koşuyor atıyor kıskanıyor ve yaptığından pişman olmayıp tekrarlıyor anlayacağınız ben çocuğumu kucağıma aldığımda bile çocuğa birşeyler atıyordu hem misafir hem çocuk ne diyebilirdim bilmiyorum ama benim çocuğum şuan kendini koruyabilecek yada tepki verecek bir yaşta değil doğal olarak korkuyor ve ağlıyor canı yandığı için ilk anneliğim ve bu çocuk çok zor şartlar altında dünyaya geldi her çocuk çok kıymetli benim gözümde ama herkes evden gittiğinde çocuğuma bakıp yüzündeki şişlik ve çizikleri gördüğümde ister istemez bir düşündüm ve üzüldüm neyi yanlış yaptığımı size sorum çocuğumu zaten o esnada koruyordum kucağımdaydı yani çocuk çok hareketli olduğu için uzaktan bile saldırdı annesine bu konuyla ilgili ne söylemeliyim
Bir buçuk yaşındaki bebek neyi akıl edecek de pişman olacakAslında ikimizde çocukların yanındaydık ama çocuk sürekli benim çocuğa eşine ne geçerse fırlatıyor ben o an çocuğumu kucağıma alıp sakinleştirdim bu olay belki 5 kez yaşandı dediğiniz gibi oda küçük olduğu için kızamadım sadece kendi çocuğumu kucağıma alıp sakinleştirdim ama sonra uslu ve sakin olan benim çocuğumken zarar görmesine üzüldüm arkadaşada çocuğa kızmamasını ve şiddet uygulamadan çocuğunu bu konuda uyarmasını istedim çocuk 1.5 yaşında yürüyor koşuyor atıyor kıskanıyor ve yaptığından pişman olmayıp tekrarlıyor anlayacağınız ben çocuğumu kucağıma aldığımda bile çocuğa birşeyler atıyordu hem misafir hem çocuk ne diyebilirdim bilmiyorum ama benim çocuğum şuan kendini koruyabilecek yada tepki verecek bir yaşta değil doğal olarak korkuyor ve ağlıyor canı yandığı için ilk anneliğim ve bu çocuk çok zor şartlar altında dünyaya geldi her çocuk çok kıymetli benim gözümde ama herkes evden gittiğinde çocuğuma bakıp yüzündeki şişlik ve çizikleri gördüğümde ister istemez bir düşündüm ve üzüldüm neyi yanlış yaptığımı size sorum çocuğumu zaten o esnada koruyordum kucağımdaydı yani çocuk çok hareketli olduğu için uzaktan bile saldırdı annesine bu konuyla ilgili ne söylemeliyim