- 25 Kasım 2021
- 53
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi Nerden nereye
Bebegim suan 18 aylik.1 yasindan itibaren mesela bir yer karistircaksa hayir dedim yapmadi.genellikle almamasi gereken seylerde hayir diyordum yapmiyordu.ama sonra hata yaptigimi farkettim.annemin evine gidiyorum.onlarda heo sakayla karisik hayir diyorlardi.oda yapmiyordu.guluyorlardi falan.sonra ben artik cok onemli olmadikca hayir dememem gerektigini soyledim.annem hatta kizdi ne guzel iste karistirmiyor falan dedi.ama ben hayir dememeye devam ettim.karistirmasina izin verdim.esimde kizdi hatta.ne guzel soz dinliyor falan dedi.aslinda cok inatci bir cocuk ama nedense hayir diyince yapmiyordu.misafirlikte falan ayy ne guzel hic karistirmuyor diyorlardi.simdi hala cok kurcalamiyor .mesela.cay varsa cok dikkatli geciyor.hic birseyi dokmemeye calisiyor falan.arkadaslar cok mu hata ettim.vicdan yapiyorum.hatami farkedip hemen dondum ama.simdi cok onemli olmadikca hayir demiyorum kurcalamasina izin veriyorum.hee bide bulasik makinesi temiz degilken dokunmasina izin vermiyorum.temizken izin veriyorum.siz napiyorsunuz