Kızlar bugün üzgünüm.
Normalde oğlumu bir çok şeye karşı koruduğumu düşünürüm, televizyon çok seyretmemeye çalışırız , haber hele asla. Fakat artık onlarında kendilerine ait sınırlı zamanlarda ,kendi arkadaşları var. Oğlum 5.5 yaşında.
Günün belli saatlerinde basketbola gidiyorlar (babam götürüyor) sanırım oradaki arkadaşları demişler ki ,
alt caminin ortada t..... adamlar var . ne olduğunu anlıyorsunuz sanırım . Bizde şu istanbulda olayların oldugu G. mahallesine arabayla 15 dk uzaklıktayız. bizim oturduğumuz yer temiz 4 tarafı parklarla çevrili bir yer. Neyse .
Helikopter seslerini duyuyoruz ara ara , bazen sık sık .
Tam yatacağız, diyor alt caminin orada böyle böyle adamlar varmış , bomba atarlarsa polisleri öldürürler mi? bizim buraya gelirler mi? Bahsettiği cami ise bize 2 sokak uzaklıkta sadece . Yok diyorum olur mu yok orada öyle adamlar , hem olsa polisler hemen alırlar onları. Yok çocuk korkuyor . Daha sonra dedim ki o adamlar bize zarar vermez ! Onlar bizle ilgilenmiyorlar onlar devlet amca ile anlaşamıyorlar , eğer burada olsalar polisler onları alır konuşmaya giderler dedim . Hapise mi atarlar dedi ?Sen daha çok küçüksün boşver sen dedim , Hayat çok güzel dedim bir de söylediğim yalanı bir güzel süsledim.
Sonucta bilmesine gerek yok diye düşünüyorum.Uykuya zor daldı bütün gece sayıkladı , anne buraya gitmeyelim diye. Beraber uyuduk.
Ve ben çok rahatsız oldum , anlamsız bir korku düştü içime polis sireni duydukca balkona cıktım buradadamı bişey var diye . Sonra bende uyuya kalmışım.
Soruyorum bu korkuyu cocuguma yaşatmaya ne hakları var ki ? Küçüçük dünyasında t. adamlardan korkarak mı büyüyecek ..
Not : konu siyasi değil.