Çocuğum uyumuyor

dunyamsn

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2022
464
130
23
Merhaba 18 aylık oğlum var 1 aydır öğlen uykusu 5 dakika kadar . Akşamları normalde 8 de uyuturdum maalesef 1 aydır en az 3-4 saat uyutmaya çalışıyorum 11 gibi anca uyuyor… psikolojim hiç iyi değil hiçbir sıkıntısı yok ama sürekli uyuturken bana tekme atıyor mide ameliyatım var sürekli mideme suratıma tekme atıyor bağırmamak sinirlenmemek için kendimi ısırıyorum yemek yapmaya yemeye vaktim yok ekmek arası zeytin yiyebilirsem şükrediyorum. Sabahın 8 inden öğlen 3-4e kadar tuvaletimi tutmak zorunda kalıyorum aşırı hiperaktif bir çocuk yerinde asla durmuyor uyurken bile tam dalana kadar o tekmeler asla durmuyor ne olur yokmu bunun çaresi kafayı yiyeceğim

Uyku düzeni değişmiş olabilir. Gündüz çok yorulduğu için de hiperaktif olabilir ya da uykuya dalmakta zorlanabilir. Ya da akşam uykusuna biraz daha geç götürün. Ne siz yorulsun, ne bebek. Yalnız tuvalete gidememeniz biraz fazla bir durum. Alın birlikte gidin en azından.

Tuvalette asla durmuyor sürekli biryerleri elliyor dolapları açıyor tehlikeli şeyleri hemen alıyor yanımda götüremiyorum yani tuvaletin ortasında peşinde koşmam gerekecek çünkü biliyorum gezdirip duş aldırıyorum top oynuyoruz yoruyorum baya ama bana mısın demiyor gözünü bile kırpmıyor

2 yaşında şuanda beebgim Hiç böyle bir sorun yaşamadım tuvalete gidememek gibi oda gelirdi hatta kucağımda oturuken emzirdigim bile oldu bazen viladama saldirir dış macununu almaya çalışır filan fakat yemek yiyemiyorum wcye gidemiyorum filan .. Hani eğer hiç durmuyorsa yerinde bir uzmanami goturseniz. Ekran varmı hayatınızda. Azaltsaniz yada kesseniz. Abur cubur tuketiyorsa seker cikolata buda hareketlige neden oluyor.
Uyku konusunda istikrar önemli. Gündüz 1 saatten önce uyanırsa uyumasada odadan çıkmadan uykuya geri döndürmek lazım. Gündüz uykusunu uyumayan bebek gece yorgun düşüyor uykuya dalmakda zorlaniyordur. Sabah 8-9 arası uyaniyoruz öğlen 1-2 gibi 1 saat sansliysam 2 saat uyur ,gece de 21 de uyutuyorum. Bu düzenden sasmiyorum. Diş de uykuyu etkiler belki dış cikariyordur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…