Bebek Beslenmesi çocuğum uyumaktan korkuyor, yardım...!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

inciragaci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
106
2
46
İstanbul
15 aylık kızım daha önceleri yatağına konulduğunda kendi kendine veya biraz yanında bekleyince uyuyordu. Son birkaç aydır uyku vaktinin geldiğini anladığında uykusu yokmuş gibi davranıyor,uyumak istemiyor,odasına gitmemek için bile mücadele ediyor, başında 1,5 saate kadar bekliyoruz, ara ara gözlerini aralayıp bizi kontrol ediyor.Bazen de tam uyudu dediğim anda kalkıp oyun oynamaya başlıyor. Çok yorulmuş olmam bi tarafa çalışan bir anne olarak eve erken gelip bütün vaktimi onunla geçirmeye, sevgi ve oyun ihtiyacını karşılamaya çalışmama rağmen böyle davranması beni çok üzüyor. Bu durum yüzünden uyku vakti gelince geriliyorum ve bazen sabırsız ve sert davranıyorum, elimden gelmeden sesimi yükseltiyorum. Böyle bir sorun yaşayan ve başa çıkabilen var mı? Yoksa bir pedagoga gitmelimiyim?

Son düzenleme:
mrb canım, seni çok ii anlıyorum benim oğlumda 14 aylık ve aynı anlattığın gibi, uyku saati geldiğinde kendi başına oynamayan çocuk oyuna dalıp başlıo oynamaya, uyutmaya çalışıncada çok çok ağlıyo yorulup uyuyo, doktorum oyunu eğlenceyi bırakıpta uyumak istememesi normal demişti, birde oğlum diş çıkarıo bu ara sanırım sabırdan başka bişi yok

sabah o uyanmadan evden çıkıyosanız, uyuduğu zaman gideceğinizi düşündüğü için uyumak istemiyor olabilir.

Benim kızım da aynen öyle yapıyordu.Sabah 6.30 da kalkmam gerekiyordu, gece 1-2 kızım uyumuyor.Eşim geç saatlere kadar oturduğu için "Sen devral." diyordum. Sağolsun bir baksa, on laf ediyordu. Çok yorucuydu o günler... Sizi anlıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…