çocuğum top oynuyor diye yaşlı komşu polis çağırdı...

Bence sizde de bi sorun var ne zaman konu açsanız kafası mi güzel diyorum

Bastonu atıyordur belki zıpkın gibi vuruyordur çocuğu havada Aquanine.
dalga geçtiğin şey ne biliyormusun.kadın tahrik etmeye çalışıyor.küfür edip çocuğun üzerine yürüdü...o an müdahale edemem.kadın 78 yaşnda.oğlum kaç dedim.olay orada beladan kaçmak....orada belki kadın benim fiziksel olarak araya girsin de benidövdü diye şikayet ederim olayına girmek istedi.
ağzımı açmadım bugün polis çağırdı.

Normal, aklı başında insanların varlığına inanamıyor ki, hasbelkader denk gelene de alien muamelesi yapıyor.

g,ttim konuştum.çocuğu idare et.80 yaşındasın dedim...geri zekalı dedi
çocuk kadını rahatsız ediyorsa neden idare etsin?kadına baskı yapmışsınız o da patlamış sonunda.inadına da siz bile top oynamışsınız.ben olsam ben de derdimmm

Normal, aklı başında insanların varlığına inanamıyor ki, hasbelkader denk gelene de alien muamelesi yapıyor.
Hayır gören de beni dünya üzerindeki en mükemmel insan, süper kadın falan sanacak

Sıradan aklı melekeleri yerinde bir dünyalıyım sadece halbuki

ben eminim yazılarınızda samimiyet yok.ideal olanı yazıyorsun.evet güzel ama gerçeklik yok.böyle bir durumda herkes sinirlenir.yazılarınız olağanüstü önyargılı.bu bile başlı başına bir sorun.mesela ben sizin düşüncede olan insanların belli yerlere gelmesini istememmesela.yöneticiolsanız o zaten sorunlu diyeceksiniz.kararlarınız hep baştan belli olacak.kişiye göre değil olaya göre karar verilir.
diyelim sorunluyum.bu çocuğumun sokakta oynarken yaşlı bir kadın tarafında küfür edilmesini mi gerektirir.dışarı çıkmıcakmıyım.

canım teyzemmmmm keşke tanışsaydık ta virüs te olmasaydı da sana sımsıkı sarılsaydımm.neler çekmişsin teyzemmmmm

çocuk kadını rahatsız ediyorsa neden idare etsin?kadına baskı yapmışsınız o da patlamış sonunda.inadına da siz bile top oynamışsınız.ben olsam ben de derdimmm
o çocuk üç aydır istanbuldaydı.çocukla dalaşıyor.ben ses öıkartmıyorum diye kızıyor.ben çocuğa bağırmam bu kadın için hele asla

Bugünkü konunuz da yorum yapmıştım ama şimdi net görebiliyorum durumu
Siz çok takıntılısınız. Sokakta niye oynuyorsunuz.
Park yok mu ya da az ötede oynayın
İlla evin önünde mi oynayacaksınız
Biliyorsunuz kadınla sıkıntılı olduğunuzu bulaşmayın
Ya görmezden geleceksiniz ya da taşınacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…