- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.866
- 598
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Bence sizde de bi sorun var ne zaman konu açsanız kafası mi güzel diyorumBugün sokaktayım.78 yaşındaki kadın oturuyor kapıda ve biz oğlumla top oynuyoruz.sektiriyoruz.kadına hiçbişi demedim.top futbol topuydu, ses çıktı.çocuk biraz hopladı zıpladı.ondan sonra 78 yaşındaki bu kadın 155 i aradı, bana hakaret ediyor dedi.o arada elimdeki poşetleri götürmek için eve çıktım akabinde indim.kapıda ekip arabası polisler gelmiş.ben polise durumu anlattım.polis seni anladık onu duyma görme dedi.şikayetçi olursa ifadenizi alacaz dedi.şaka gibi.bakın memur bey ben bununla uğraşamam.kapatalımbu konuyu.bu kadının tedaviye ihtiyacı var.küfür edip duruyor.çocuğumalaf söylüyor.buradaki herkes şahit.dedim.kadın şikayetçiolmadı.
ben polise dedim.bu çocuk burada top oynayacak dedim.tabi oynar dediler.polisler gitti, biz birsüre daha top oynadık.kadın inanılmaz ama beni kışkırtmakiçin 'seni tımarhaneye yatırmak lazım.çocuğunu da psikoloğagötür.'çocuğa da 'sen ananın a...n neden çıktın ki' diyor.çocuğa doğru hamle yapıyor.oğlumkaçdiyorum.çocuğun yakınına doğru geliyor ama hiçbişi yapmıyor.
sabır diyorum.hiçbişidemiyorum.bu sefer'sen işyerinde de müdürle anlaşamıyordun.anlattıklarını yarın müdüre anlatmaya geliyorum.seni akıl hastanesine yatıracamdiyor'resmen delirtiyor beni.ben nasıl bir yere geldim yaaaaa.
çözümmü?yaşlı yalancı kazandı.artık top oynamayacağız.işimle gücümle uğraşacak biliyorum.polis mahkeme gezmek istemiyorum.Huzurum için yukardaki komşu gibievimde oturracağım.
ama buradaki insanlar gerçekten kötüler.sadece bukadın değil...başkaları da öyle.genelde bellibir yaş üstü ve tahammülsüzler çocuklulara.ellerinde telefon ararım polisi diyerek binbir türlü iftira atıyorlar.bugün tek kelimeetsem haklı ama etmedim bile.direkt yalan söylüyor.
Hukuki işlemlerle ev hanımlarının ilgilendiğini de öğrendik. Şimdi dağılabiliriz
Komşu atışmasına uzaklaştırma kararı çıkmaz yalnız. Hele ki 78 yaşında kendi evinde yalnız yaşayan bir kadına hiç çıkmaz. Size çıkar ama teyze uğraşırsa.
dalga geçtiğin şey ne biliyormusun.kadın tahrik etmeye çalışıyor.küfür edip çocuğun üzerine yürüdü...o an müdahale edemem.kadın 78 yaşnda.oğlum kaç dedim.olay orada beladan kaçmak....orada belki kadın benim fiziksel olarak araya girsin de benidövdü diye şikayet ederim olayına girmek istedi.Bastonu atıyordur belki zıpkın gibi vuruyordur çocuğu havada Aquanine.
Normal, aklı başında insanların varlığına inanamıyor ki, hasbelkader denk gelene de alien muamelesi yapıyor.Amin amin.
Valla gayet gerçeğim. Gerçek hayattan en yakın iki arkadaşım da bu forumda, tanıyorlar biliyorlar. Buradan arkadaşım olan da bir sürü insan var. Sana böyle bir karakter dünya üzerinde var olamaz gibi geliyor olabilir, haklısın sen de ne diyelim
g,ttim konuştum.çocuğu idare et.80 yaşındasın dedim...geri zekalı dediev hanımıyım .boş vaktim yok ama komşularıma polis çağıracak mahkemeye verecek uzaklaştırma aldıracakedit:bu aşamaya gelmeden konuşarak çözerim zatennn
çocuk kadını rahatsız ediyorsa neden idare etsin?kadına baskı yapmışsınız o da patlamış sonunda.inadına da siz bile top oynamışsınız.ben olsam ben de derdimmmg,ttim konuştum.çocuğu idare et.80 yaşındasın dedim...geri zekalı dedi
Hayır gören de beni dünya üzerindeki en mükemmel insan, süper kadın falan sanacakNormal, aklı başında insanların varlığına inanamıyor ki, hasbelkader denk gelene de alien muamelesi yapıyor.
Kadın 78 yaşında çünkü niye 80 diyorsunuz. Siz 33 olduğunuz halde 35 deseler hoş mu cık cık cıkg,ttim konuştum.çocuğu idare et.80 yaşındasın dedim...geri zekalı dedi
ben eminim yazılarınızda samimiyet yok.ideal olanı yazıyorsun.evet güzel ama gerçeklik yok.böyle bir durumda herkes sinirlenir.yazılarınız olağanüstü önyargılı.bu bile başlı başına bir sorun.mesela ben sizin düşüncede olan insanların belli yerlere gelmesini istememmesela.yöneticiolsanız o zaten sorunlu diyeceksiniz.kararlarınız hep baştan belli olacak.kişiye göre değil olaya göre karar verilir.Amin amin.
Valla gayet gerçeğim. Gerçek hayattan en yakın iki arkadaşım da bu forumda, tanıyorlar biliyorlar. Buradan arkadaşım olan da bir sürü insan var. Sana böyle bir karakter dünya üzerinde var olamaz gibi geliyor olabilir, haklısın sen de ne diyelim
Niye ya çamaşır makinasına çamaşır atardinAy çen bana hayat tavçiyeçi mi veriyoçuuuun
Seni kınadım ben, allah bana senin gibi bi komşu mu verecek şimdi? Ay töbeeee....
yuvarladım.buna mı takıldın.Kadın 78 yaşında çünkü niye 80 diyorsunuz. Siz 33 olduğunuz halde 35 deseler hoş mu cık cık cık
o çocuk üç aydır istanbuldaydı.çocukla dalaşıyor.ben ses öıkartmıyorum diye kızıyor.ben çocuğa bağırmam bu kadın için hele aslaçocuk kadını rahatsız ediyorsa neden idare etsin?kadına baskı yapmışsınız o da patlamış sonunda.inadına da siz bile top oynamışsınız.ben olsam ben de derdimmm
Ben değil teyze takılmış diyorumyuvarladım.buna mı takıldın.
Cocuk 3 aydır istanbulda mı? Kim bakıyor çocuğunuzao çocuk üç aydır istanbuldaydı.çocukla dalaşıyor.ben ses öıkartmıyorum diye kızıyor.ben çocuğa bağırmam bu kadın için hele asla
haklısın çocuğa bağırılmaz ama teyzeye de bağırılmazzo çocuk üç aydır istanbuldaydı.çocukla dalaşıyor.ben ses öıkartmıyorum diye kızıyor.ben çocuğa bağırmam bu kadın için hele asla
canım teyzemmmmm keşke tanışsaydık ta virüs te olmasaydı da sana sımsıkı sarılsaydımm.neler çekmişsin teyzemmmmm
annem.okula başladı geldiler.ikincigün bu kadın bunu yaptı...Cocuk 3 aydır istanbulda mı? Kim bakıyor çocuğunuza
kim olacak konu sahibinin eşinden dayak yiyen anne babaCocuk 3 aydır istanbulda mı? Kim bakıyor çocuğunuza
çıldırttı beni.haklısın çocuğa bağırılmaz ama teyzeye de bağırılmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?