- 10 Kasım 2020
- 8.082
- 66.737
- 498
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Verdi valla. Sizin gibi avamlar sanıyor ki her yerde borumu öttürürüm. O boruyu elinize verirler. Sizin karakterinizde bir komşumu mahkemelerde süründürdüm. Hapis cezası aldı. Paraya çevrildi 7 bin TL ceza ödedi. Pılını pırtını aldı defoldu gitti. Aynı hazzı teyze de yaşar umarım, yallah geldiğiniz mağaraya geri dönün.Allah sana da versin böyle bir komşu o halde.ne diyim...
Çocuğunuz oyun oynamakta özgür ama müsait bir yerde ve şekilde. Ses yapıyorsa müdahele edeceksiniz. Parka götüreceksiniz. Benim çocuğum oynacak, tüm site çekecek diye bir dünya yok. Siz dikkatli davransaydınız, çocuğunuz da birden gürültü yapmış olsaydı, komşu o anda laf söyleseydi vs haklı olurdunuz. Çocuk bu, robot değil, arada olabilir. Ama site halkını hiç düşünmemişsiniz, önlem almamışsınız, birikim olmuş.özgürlüğümün ksıtlandığı noktada sorun işte.yoksa delider geçerim ama mudahale ediyor.çocuk hiçmi sokakta oynamayacak.yukardaki kadın da oynatamıyorçocuğuunu...yani bilmiyorum.basit birağız dalaşı değil.öyle birmanyakki yukardan sürekli aşağı bakıyor aşağı oturmadığında da.çocuğa o gün yapma teyzeni dinle diye çemkirsem orada oynatmasam biz hala iyi olacaktık bu dengesizle.ruhu kötüymüş.çocuğumun arkasında durdum ama olayın polise kadar gideceğini düşünmedim.çünkü bişi yapmadık.bundan sonra dışarı çıkmıcaz.olay bundan ibaret.
böyle bir kadının lafıyla ben işimden olmam merak etme ne olur huzuurm bozulur işyerinde.ancak bu ve bu gibiküçük insanlar insanın ekmeği ile oynar ve siz bu kadını savunuyorsunzu.küçük yer burası.ev mi, evden olmak arıtk çok da umrumda değil...Allah sizin gbilere böyle teyzeler nasip etsin.unutma neyi savunuyorsan osun sen.o kadınla da senle de işim olmaz.çevrenizde bolbol bu teyzelerden olsun inşallahHay sizin özgürlüğünüze. Bi sizin özgürlüğünüz önemli zaten. Bıktık sizin gibi bencil, saygısız ve terbiyesiz insanlardan ve yetiştirdiğiniz çocuklardan. Umarım teyze peşinizi bırakmaz da toplum içinde yaşamayı az da olsa öğrenirsiniz polis zoruyla, evinden işinden olma korkusuyla.
O yüzden oturuyor ya oturduğu yerde. Polisten uyarıyı yedi, oturdu.Ha bir de Kabahatlar Kanunu’na göre siz suçlusunuz. Para cezası bile var. İnsanların huzuruna kast edemezsiniz. Esas özgürlüğü ihlal edinen o yaşlı kadın. Hem suçlu hem güçlüsünüz.
İş yerinde huzurun var mıydı ki bozulacakböyle bir kadının lafıyla ben işimden olmam merak etme ne olur huzuurm bozulur işyerinde.ancak bu ve bu gibiküçük insanlar insanın ekmeği ile oynar ve siz bu kadını savunuyorsunzu.küçük yer burası.ev mi, evden olmak arıtk çok da umrumda değil...Allah sizin gbilere böyle teyzeler nasip etsin.unutma neyi savunuyorsan osun sen.o kadınla da senle de işim olmaz.çevrenizde bolbol bu teyzelerden olsun inşallah
Polis birkaç kere daha gelir. Sonra ceza da yazar inşallah. İyice sesi kesilir.O yüzden oturuyor ya oturduğu yerde. Polisten uyarıyı yedi, oturdu.
o işler öyle basit değil.çünkü bişi yapmadım.olacak olan şu akli denge raporu isteerdim mahkemede ve yatarak tedavi talep ederdim.kininizi bana kusmayın lütfen.sizin ne yaşadığınız beni ilgilendirmiyor.Bana ne.Verdi valla. Sizin gibi avamlar sanıyor ki her yerde borumu öttürürüm. O boruyu elinize verirler. Sizin karakterinizde bir komşumu mahkemelerde süründürdüm. Hapis cezası aldı. Paraya çevrildi 7 bin TL ceza ödedi. Pılını pırtını aldı defoldu gitti. Aynı hazzı teyze de yaşar umarım, yallah geldiğiniz mağaraya geri dönün.
daha da merak ettigim park yok mu koylerde bile minik de olsa bir park var yaniAblacım siz niye hep sokaktasınız ya, eviniz yok mu?
katip anlamadığım bu 78 yaşındaki zor yürüyen teyze konu sahibinin işine nasıl zarar verecek?oraya yürüyecek mecali yoktur adresi de bilecek hafızası yokturO yüzden oturuyor ya oturduğu yerde. Polisten uyarıyı yedi, oturdu.
Kız çok komiksin seno işler öyle basit değil.çünkü bişi yapmadım.olacak olan şu akli denge raporu isteerdim mahkemede ve yatarak tedavi talep ederdim.kininizi bana kusmayın lütfen.sizin ne yaşadığınız beni ilgilendirmiyor.Bana ne.
ben de çağırırım polisi.polis her ihbara gelmek zorunda.bu bir marifet değil ki.polis biz seni anladık dedi.durumu anladılar.kadın nedense şikayetçiolmadı çünkü kadın yalan söylüyor...ve polis gitti.sürekli polisi ararsa yaşanan olaya ve kadının ekli dengesine bakılır.ona göre belki de tedavisi planlanır...Polis birkaç kere daha gelir. Sonra ceza da yazar inşallah. İyice sesi kesilir.
Ben de sen s..r giT dedim.o küfür etti.ben ettim.cildirtti beni resmen.
binbir türlü iftira atıyorlar.bugün tek kelimeetsem haklı ama etmedim bile.direkt yalan söylüyor.
Manolya sen git teyze gelsin avdbsvdvsgo işler öyle basit değil.çünkü bişi yapmadım.olacak olan şu akli denge raporu isteerdim mahkemede ve yatarak tedavi talep ederdim.kininizi bana kusmayın lütfen.sizin ne yaşadığınız beni ilgilendirmiyor.Bana ne.
hani çok sevdin ya teyzeyi.o yüzden.eğer böyle insanlardan hoşlanıyorsan neden beddua dedin.inşallah de.kendi söylediğine kendin bile inanmıyorsun.İş yerinde huzurun var mıydı ki bozulacak
Beddua etmek dışında söyleyebileceğin bir şey var mı merak ediyorum bazen. Hoş bana beddua değil bu, oturduğum apartmanın yaş ortalaması 65. Yaşlıları sever iyi anlaşırım hepsiyle.
Hay sizin özgürlüğünüze. Bi sizin özgürlüğünüz önemli zaten. Bıktık sizin gibi bencil, saygısız ve terbiyesiz insanlardan ve yetiştirdiğiniz çocuklardan. Umarım teyze peşinizi bırakmaz da toplum içinde yaşamayı az da olsa öğrenirsiniz polis zoruyla, evinden işinden olma korkusuyla.
Teyzenin vasisi zaar sbdbsbfvsKız çok komiksin senallah iyiliğini versin yatarak tedavi talep edecekmiş. Kendine mi etsen acaba onu?
gelirse de sorun yok.müdürümüzdeğişti.müdüre hanım beni seviyor.bişi yapamaz.gerildim.rezillik çıkaracak.katip anlamadığım bu 78 yaşındaki zor yürüyen teyze konu sahibinin işine nasıl zarar verecek?oraya yürüyecek mecali yoktur adresi de bilecek hafızası yoktur
Yok bana beddua olmaz dedim de zaten. Sen aklınca beddua ediyorsun ya onu diyorum.hani çok sevdin ya teyzeyi.o yüzden.eğer böyle insanlardan hoşlanıyorsan neden beddua dedin.inşallah de.kendi söylediğine kendin bile inanmıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?