- 11 Aralık 2018
- 40.706
- 253.038
- 598
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
E yuh artık.bir dakka zıpladı metalin üzerinde.gümgüm ses çıktı.üç aydır çocukyok.terbiyesiz dedi.denir mi.tavrı öyle olmasaydı yapma derdim.o öyle deyince karışmadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E yuh artık.bir dakka zıpladı metalin üzerinde.gümgüm ses çıktı.üç aydır çocukyok.terbiyesiz dedi.denir mi.tavrı öyle olmasaydı yapma derdim.o öyle deyince karışmadım
ortada büyütecekbirdurum yok.kendimi ifadde ettim.haklısın dediler.topumu oynadım...kadın daha da çıldırdı.Tek bi soru sormak istiyorum, siz bugün polis gelince madem haklısınız bu kadar neden şikayetçi olmuyosunuz? Yok o kazandı evimde oturcam falan diyosunuz sonra birisine konuyu açtıktan beş dakka sonra bura onun yeri değil çıkıp oynicam tabi falan diyosunuz. Ne yapmak istiyosunuz? Yani konu baya kaos yaratma planına dönmüş durumda.
Evet, terbiyesiz çocuğunuz. Siz de öylesiniz.bir dakka zıpladı metalin üzerinde.gümgüm ses çıktı.üç aydır çocukyok.terbiyesiz dedi.denir mi.tavrı öyle olmasaydı yapma derdim.o öyle deyince karışmadım
polis asla haklısın dememiştir.dinlemiştir 2 tarafı eğer geldiyse gerçekten tabii.şikayetçi olan var mı demiştir.olmayınca da gitmiştirortada büyütecekbirdurum yok.kendimi ifadde ettim.haklısın dediler.topumu oynadım...kadın daha da çıldırdı.
özgürlüğümün ksıtlandığı noktada sorun işte.yoksa delider geçerim ama mudahale ediyor.çocuk hiçmi sokakta oynamayacak.yukardaki kadın da oynatamıyorçocuğuunu...yani bilmiyorum.basit birağız dalaşı değil.öyle birmanyakki yukardan sürekli aşağı bakıyor aşağı oturmadığında da.çocuğa o gün yapma teyzeni dinle diye çemkirsem orada oynatmasam biz hala iyi olacaktık bu dengesizle.ruhu kötüymüş.çocuğumun arkasında durdum ama olayın polise kadar gideceğini düşünmedim.çünkü bişi yapmadık.bundan sonra dışarı çıkmıcaz.olay bundan ibaret.Başımıza geliyor inanın. Yazlık komşumuz 80 yaşında, emekli ve tek yaşıyor. İkiz villa olduğu için ses çok kolay gidiyor. Bu sebepten bizim çıtımız çıkmıyor yine de biz gülersek kendi kendine kahkaha atıyor. Kendi torunları arada geliyor ve çok ses yapıyor bir şey demiyoruz. Bize misafir kırk yılda bir geliyor, bahçeye çıkıp müzik açıyor. Bir şey demiyoruz, neden? Yaşlı çünkü. Yaşlılar böyle olur, sözlü münakaşaya girmezsin. Zaten kızı da geldiğinde çocuklarının sesi için özür diliyor. Komşu zaten kendi torununun sesine bile zor tahammül ediyor, onlara da sürekli sessiz olun diyor. Yaşlandıkça insanların tahammül seviyesi düşer. Tartışıp küfür etmek aklımıza bile gelmiyor. Bunları başka birisi yapsa tepkimiz farklı olurdu. Ama yaşlı, tek yaşayan birine ne demeliyiz?
pembe gidi çekirdek yiyip kabuğunu yere tüküren kadınalr canlandı yeminlen gözümdeAman bizim mahalle aşağı ki maaaaallle![]()
Bekle ....pembe gidi çekirdek yiyip kabuğunu yere tüküren kadınalr canlandı yeminlen gözümde![]()
![]()
orada terbiye verilmemiş sana dedi.ağır geldi.diyemez.sonra bana başka çocuklara da böyle davrandığı geldi çocuğa müdahale etmedim.belki de haklısın....bişi de çocuğa diye yırtınıyo göreceksin.diyemem dedim.uzun bir gğrğltğ de yapmadı.çocuk bişi dedi kadın bişi dedi.ben karışmadım.kendini ezdirmesin diye.büyütecek bişi yoktuEğer kadınla kavga etmek yerine oğlunuza "Biraz sessiz oynar mısınız ? Bazı yaşlı insanlar rahatsız olabilir" diyip oynamaya gönderseydiniz ve bağırdıklarında müdahale etseydiniz bunlar yaşanmayacaktı.
neyi bekleyeyimmm?konu sahibiyse kalsın.teyzeyi tercih ederimBekle ....
Hay sizin özgürlüğünüze. Bi sizin özgürlüğünüz önemli zaten. Bıktık sizin gibi bencil, saygısız ve terbiyesiz insanlardan ve yetiştirdiğiniz çocuklardan. Umarım teyze peşinizi bırakmaz da toplum içinde yaşamayı az da olsa öğrenirsiniz polis zoruyla, evinden işinden olma korkusuyla.özgürlüğümün ksıtlandığı noktada sorun işte.yoksa delider geçerim ama mudahale ediyor.çocuk hiçmi sokakta oynamayacak.yukardaki kadın da oynatamıyorçocuğuunu...yani bilmiyorum.basit birağız dalaşı değil.öyle birmanyakki yukardan sürekli aşağı bakıyor aşağı oturmadığında da.çocuğa o gün yapma teyzeni dinle diye çemkirsem orada oynatmasam biz hala iyi olacaktık bu dengesizle.ruhu kötüymüş.çocuğumun arkasında durdum ama olayın polise kadar gideceğini düşünmedim.çünkü bişi yapmadık.bundan sonra dışarı çıkmıcaz.olay bundan ibaret.
Görmedin mineyi bekleyeyimmm?konu sahibiyse kalsın.teyzeyi tercih ederim![]()
Allah sana da versin böyle bir komşu o halde.ne diyim...Ha bir de Kabahatlar Kanunu’na göre siz suçlusunuz. Para cezası bile var. İnsanların huzuruna kast edemezsiniz. Esas özgürlüğü ihlal edinen o yaşlı kadın. Hem suçlu hem güçlüsünüz.
neyi göreceğim ki?Görmedin mi
neyi göreceğim ki?![]()
apartmanımın komşularımın kıymetini anladım valla bu konuyu okudukça.alzaymır olmuş bir teyze de var otururken aynı şeyi 3500 kere anlatır hiç kırmam ilk kez duyuyormuş gibi dinlerim.yaşlılara da tahammül kalmamış üzücü![]()
aybüke gülen taşarslan on Instagram: "okullar açılırken şu şekil olur gibi"
21K likes, 96 comments - moontainills on September 4, 2021: "okullar açılırken şu şekil olur gibi".www.instagram.com