- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
İvme olmasın bize de yetişir falanHerkese yetiştiğine göre 78 km/h olarak kabul edelim biz onu.
Ya ivme olabilir mi acaba? Aklıma takıldı şimdi
annem 73 yaşında evde koridoru bile uzunnnn zamanda yürüyorrr.öyle kükreyecek sesi de kalmadıı.bu teyze cengaver gibiymiş baksana.kısa mesafe koşucusu saniyede her yerde tü tü tüüüYaşı değil ya saniyeki hızı saatteki de olabilir emin değilim ama yaşı değil
Ben korktum 78 likten şahsenİvme olmasın bize de yetişir falan
ben çocuğumla kapımda oyun oynuyorum.siz konuyu neresinden anladınız...çocuk polise kadını şikayet etti.pencereden bile karışıyor bana diyor.daha ötesi var mı.siz ne diyorsunuz yaSiz yer mi işaretliyorsunuz? Neresi burası ya?
insanlar arasında yer işaretleme mi var?
Çok affedersin bu konu özellikle yanında çocuk varken ..... yarışına girilecek konu değil
en alt katımda bir teyze var.öğlenleri uyuyor.çocuklar tam da camının dibinde oynuyorlardı uyardı anlamadılar o da haklı olarak bir cırladı.artık parkta oynuyorlar apartmanın dibinde değil.bu teyze de aynen böyle bence.teyze de suç yokkkkönce küfrü obaşlattı.bugün kasıtlı çocuğumla topla oyun oynadım.onun dediği olmayacak.orası onun yeri değil.
Sokak sizin babanızın tarlası da değil hanımefendi! Rahatsız olabilir biz de oluyoruz diyoruz siz hala rerere rörörö.önce küfrü obaşlattı.bugün kasıtlı çocuğumla topla oyun oynadım.onun dediği olmayacak.orası onun yeri değil.
Diyorum ki parka götürün mesela çocuğunuzuben çocuğumla kapımda oyun oynuyorum.siz konuyu neresinden anladınız...çocuk polise kadını şikayet etti.pencereden bile karışıyor bana diyor.daha ötesi var mı.siz ne diyorsunuz ya
Tabiyyy canım, bi sen mahallenin tekinde bir apartmanda yaşıyon, biz dağın başında olduğumuzdan dünyadan bihaberiz.başınıza gelmeden anlamayacaksınız.son sözüm
apartman hayatında kapı önünde oynanmaz.onu anlatmaya çalışıyoruzzz kaç dakikadır sizeben çocuğumla kapımda oyun oynuyorum.siz konuyu neresinden anladınız...çocuk polise kadını şikayet etti.pencereden bile karışıyor bana diyor.daha ötesi var mı.siz ne diyorsunuz ya
o kadınyüzünden özgürlüğümüzü kısıtlayacağım.çocuk gürültü yapmayacak sokakta.olay basit bir ağız dalaşı değilki.burası benim bu sokakta çocuk şstemiyorum diyor kadın.oynamayacak diyor.ben de oynayacak diyorum.çirkeflik yapıp polisi arıyor.bunu mu savunuyorsunuz.yazıklarolsun78 yaşında bir yaşlı bireyle nasıl bu hale gelebildiniz kendinizi niye sorgulamıyorsunuz? O kadar öfke ve kin dolusunuz ki, 2 ayrı başlık açmışsınız. Sizi eleştirenlere karşılık veriyorsunuz.
Bu tavrınız devam ederse başınız daha çok belaya girer. İnsan sosyal bir varlıktır. Dış çevre ile uyumlu olmak zorundadır. Yaşlı kadın huysuz olabilir, aklı dengesi yerinde olmayabilir ama siz aklı selim davranıp onla münakaşaya girmemeniz lazımdı.
Ciddi misin ceycey. Yaşlılara karşı kini var demek ki. Eziyet çeksinler istiyorbabanızı döven eşinize niye bu teyzeye yaptıklarınızı ya da söylediklerinizi yapmadınız?
Kadın birden değişmemiş, çocuğunuzun sesinden rahatsız olduğu halde sizin bu dünyada tek çocuk sizde var gibi oynayacak çocuk, tarzı tavırlarınızdan dolayı değişmiş , çocuğunuzu uyarsaydınız sizde , kimse ses gürültü çekmek zorunda değil kişaka gibi bu cumartesi gününe kadar iyiydik.konuşuyorduk.olay çocuğa hakaretiyle başladı.çocuğua bağırmamı istedi gürültü yapıyor diye.yapmadım.sonrasında dışarda bu çocuk oynayacak deyince çıldırdı.şeytanmış.kadın sokağı evi bellemiş.yönetmeye çalışıyor.sanki evine girilmiş gibi.görmen lazım.burası benim ve çocuk sesikaldıramam diyor.geçen hafta çay ısmarlıyordu bana.incir de vermişti.kadın birden değişti.
sokağı gör.burası küçük bir yer.minik evler var.üç katlı.taş birsokağı var dar.trafiğe kapalı.motosiklet ve bisiklet geçiyorapartman hayatında kapı önünde oynanmaz.onu anlatmaya çalışıyoruzzz kaç dakikadır size
bir dakka zıpladı metalin üzerinde.gümgüm ses çıktı.üç aydır çocukyok.terbiyesiz dedi.denir mi.tavrı öyle olmasaydı yapma derdim.o öyle deyince karışmadımKadın birden değişmemiş çocuğunuzun sesinden rahatsız olduğu halde sisin bu dünyada tek çocuk sizde var gibi oynayacak çocuk tarzı tavırlarınızdan dolayı değişmiş , çocuğunuzu uyarsaydınız sizde kimse ses gürültü çekmek zorunda değil ki
Ay bu benim annemen alt katımda bir teyze var.öğlenleri uyuyor.çocuklar tam da camının dibinde oynuyorlardı uyardı anlamadılar o da haklı olarak bir cırladı.artık parkta oynuyorlar apartmanın dibinde değil.bu teyze de aynen böyle bence.teyze de suç yokkkk
Başımıza geliyor inanın. Yazlık komşumuz 80 yaşında, emekli ve tek yaşıyor. İkiz villa olduğu için ses çok kolay gidiyor. Bu sebepten bizim çıtımız çıkmıyor yine de biz gülersek kendi kendine kahkaha atıyor. Kendi torunları arada geliyor ve çok ses yapıyor bir şey demiyoruz. Bize misafir kırk yılda bir geliyor, bahçeye çıkıp müzik açıyor. Bir şey demiyoruz, neden? Yaşlı çünkü. Yaşlılar böyle olur, sözlü münakaşaya girmezsin. Zaten kızı da geldiğinde çocuklarının sesi için özür diliyor. Komşu zaten kendi torununun sesine bile zor tahammül ediyor, onlara da sürekli sessiz olun diyor. Yaşlandıkça insanların tahammül seviyesi düşer. Tartışıp küfür etmek aklımıza bile gelmiyor. Bunları başka birisi yapsa tepkimiz farklı olurdu. Ama yaşlı, tek yaşayan birine ne demeliyiz?başınıza gelmeden anlamayacaksınız.son sözüm
benim apartmanımda site içinde trafik yok.bu benim çocuğuma aşağıdaki yaşlı teyzeyi rahatsız etme hakkı vermez.teyze kızıma kızsa teyzeyi haklı bulurum .kadının burnunun dibinden başka yer mi yok çocuğun oynayacağı?sokağı gör.burası küçük bir yer.minik evler var.üç katlı.taş birsokağı var dar.trafiğe kapalı.motosiklet ve bisiklet geçiyor
Bir tek sizin özgürlüğünüz yok. O kadının da kafa dinleme özgürlüğü var. 7/24 sesinizi gürültünüzü çekmek zorunda değil kimse.o kadınyüzünden özgürlüğümüzü kısıtlayacağım.çocuk gürültü yapmayacak sokakta.olay basit bir ağız dalaşı değilki.burası benim bu sokakta çocuk şstemiyorum diyor kadın.oynamayacak diyor.ben de oynayacak diyorum.çirkeflik yapıp polisi arıyor.bunu mu savunuyorsunuz.yazıklarolsun
eşi kendine ne eziyetler yapmış.ailesi sahip çıkmış çocuğuna bile onlar bakıyorlar gene de yaranamıyorlar.adamdan boşandığına bin pişman ailesini suçluyor bir de halaaaaCiddi misin ceycey. Yaşlılara karşı kini var demek ki. Eziyet çeksinler istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?