çocuğum top oynuyor diye yaşlı komşu polis çağırdı...

Yaşı değil ya saniyeki hızı saatteki de olabilir emin değilim ama yaşı değil
annem 73 yaşında evde koridoru bile uzunnnn zamanda yürüyorrr.öyle kükreyecek sesi de kalmadıı.bu teyze cengaver gibiymiş baksana.kısa mesafe koşucusu saniyede her yerde tü tü tüüü :nazar: :nazar: :nazar:

Siz yer mi işaretliyorsunuz? Neresi burası ya?
insanlar arasında yer işaretleme mi var?
Çok affedersin bu konu özellikle yanında çocuk varken ..... yarışına girilecek konu değil
ben çocuğumla kapımda oyun oynuyorum.siz konuyu neresinden anladınız...çocuk polise kadını şikayet etti.pencereden bile karışıyor bana diyor.daha ötesi var mı.siz ne diyorsunuz ya

önce küfrü obaşlattı.bugün kasıtlı çocuğumla topla oyun oynadım.onun dediği olmayacak.orası onun yeri değil.
en alt katımda bir teyze var.öğlenleri uyuyor.çocuklar tam da camının dibinde oynuyorlardı uyardı anlamadılar o da haklı olarak bir cırladı.artık parkta oynuyorlar apartmanın dibinde değil.bu teyze de aynen böyle bence.teyze de suç yokkkk

önce küfrü obaşlattı.bugün kasıtlı çocuğumla topla oyun oynadım.onun dediği olmayacak.orası onun yeri değil.
Sokak sizin babanızın tarlası da değil hanımefendi! Rahatsız olabilir biz de oluyoruz diyoruz siz hala rerere rörörö.

ben çocuğumla kapımda oyun oynuyorum.siz konuyu neresinden anladınız...çocuk polise kadını şikayet etti.pencereden bile karışıyor bana diyor.daha ötesi var mı.siz ne diyorsunuz ya
Diyorum ki parka götürün mesela çocuğunuzu
Oğlunuza kendiniz koş
Diyorsunuz güvensiz olduğunu kabul ediyorsunuz ama illa orada pynayacak diyorsunuz neden hırs çünkü

ha okuduğunuzı zerre anlamıyorsunuz da

apartman hayatında kapı önünde oynanmaz.onu anlatmaya çalışıyoruzzz kaç dakikadır size

78 yaşında bir yaşlı bireyle nasıl bu hale gelebildiniz kendinizi niye sorgulamıyorsunuz? O kadar öfke ve kin dolusunuz ki, 2 ayrı başlık açmışsınız. Sizi eleştirenlere karşılık veriyorsunuz.
Bu tavrınız devam ederse başınız daha çok belaya girer. İnsan sosyal bir varlıktır. Dış çevre ile uyumlu olmak zorundadır. Yaşlı kadın huysuz olabilir, aklı dengesi yerinde olmayabilir ama siz aklı selim davranıp onla münakaşaya girmemeniz lazımdı.
o kadınyüzünden özgürlüğümüzü kısıtlayacağım.çocuk gürültü yapmayacak sokakta.olay basit bir ağız dalaşı değilki.burası benim bu sokakta çocuk şstemiyorum diyor kadın.oynamayacak diyor.ben de oynayacak diyorum.çirkeflik yapıp polisi arıyor.bunu mu savunuyorsunuz.yazıklarolsun

Tek bi soru sormak istiyorum, siz bugün polis gelince madem haklısınız bu kadar neden şikayetçi olmuyosunuz? Yok o kazandı evimde oturcam falan diyosunuz sonra birisine konuyu açtıktan beş dakka sonra bura onun yeri değil çıkıp oynicam tabi falan diyosunuz. Ne yapmak istiyosunuz? Yani konu baya kaos yaratma planına dönmüş durumda.

şaka gibi bu cumartesi gününe kadar iyiydik.konuşuyorduk.olay çocuğa hakaretiyle başladı.çocuğua bağırmamı istedi gürültü yapıyor diye.yapmadım.sonrasında dışarda bu çocuk oynayacak deyince çıldırdı.şeytanmış.kadın sokağı evi bellemiş.yönetmeye çalışıyor.sanki evine girilmiş gibi.görmen lazım.burası benim ve çocuk sesikaldıramam diyor.geçen hafta çay ısmarlıyordu bana.incir de vermişti.kadın birden değişti.
Kadın birden değişmemiş, çocuğunuzun sesinden rahatsız olduğu halde sizin bu dünyada tek çocuk sizde var gibi oynayacak çocuk, tarzı tavırlarınızdan dolayı değişmiş , çocuğunuzu uyarsaydınız sizde , kimse ses gürültü çekmek zorunda değil ki

Son düzenleme:
Kadın birden değişmemiş çocuğunuzun sesinden rahatsız olduğu halde sisin bu dünyada tek çocuk sizde var gibi oynayacak çocuk tarzı tavırlarınızdan dolayı değişmiş , çocuğunuzu uyarsaydınız sizde kimse ses gürültü çekmek zorunda değil ki
bir dakka zıpladı metalin üzerinde.gümgüm ses çıktı.üç aydır çocukyok.terbiyesiz dedi.denir mi.tavrı öyle olmasaydı yapma derdim.o öyle deyince karışmadım

en alt katımda bir teyze var.öğlenleri uyuyor.çocuklar tam da camının dibinde oynuyorlardı uyardı anlamadılar o da haklı olarak bir cırladı.artık parkta oynuyorlar apartmanın dibinde değil.bu teyze de aynen böyle bence.teyze de suç yokkkk
Ay bu benim annem 😂 Dünyanın en minnoş yaşlısıdır, bütün apartman bebeleri babaanne der. Kapıya gelir elini öper çikolata, şeker, harçlık alırlar düzenli olarak. Ama kadın öğlen uyuyor. Zemin katta oturuyor. Çocuklar gelince de bir güzel paylıyor hepsini yallah parka diye 😂😂

başınıza gelmeden anlamayacaksınız.son sözüm
Başımıza geliyor inanın. Yazlık komşumuz 80 yaşında, emekli ve tek yaşıyor. İkiz villa olduğu için ses çok kolay gidiyor. Bu sebepten bizim çıtımız çıkmıyor yine de biz gülersek kendi kendine kahkaha atıyor. Kendi torunları arada geliyor ve çok ses yapıyor bir şey demiyoruz. Bize misafir kırk yılda bir geliyor, bahçeye çıkıp müzik açıyor. Bir şey demiyoruz, neden? Yaşlı çünkü. Yaşlılar böyle olur, sözlü münakaşaya girmezsin. Zaten kızı da geldiğinde çocuklarının sesi için özür diliyor. Komşu zaten kendi torununun sesine bile zor tahammül ediyor, onlara da sürekli sessiz olun diyor. Yaşlandıkça insanların tahammül seviyesi düşer. Tartışıp küfür etmek aklımıza bile gelmiyor. Bunları başka birisi yapsa tepkimiz farklı olurdu. Ama yaşlı, tek yaşayan birine ne demeliyiz?

sokağı gör.burası küçük bir yer.minik evler var.üç katlı.taş birsokağı var dar.trafiğe kapalı.motosiklet ve bisiklet geçiyor
benim apartmanımda site içinde trafik yok.bu benim çocuğuma aşağıdaki yaşlı teyzeyi rahatsız etme hakkı vermez.teyze kızıma kızsa teyzeyi haklı bulurum .kadının burnunun dibinden başka yer mi yok çocuğun oynayacağı?

o kadınyüzünden özgürlüğümüzü kısıtlayacağım.çocuk gürültü yapmayacak sokakta.olay basit bir ağız dalaşı değilki.burası benim bu sokakta çocuk şstemiyorum diyor kadın.oynamayacak diyor.ben de oynayacak diyorum.çirkeflik yapıp polisi arıyor.bunu mu savunuyorsunuz.yazıklarolsun
Bir tek sizin özgürlüğünüz yok. O kadının da kafa dinleme özgürlüğü var. 7/24 sesinizi gürültünüzü çekmek zorunda değil kimse.

Ciddi misin ceycey. Yaşlılara karşı kini var demek ki. Eziyet çeksinler istiyor
eşi kendine ne eziyetler yapmış.ailesi sahip çıkmış çocuğuna bile onlar bakıyorlar gene de yaranamıyorlar.adamdan boşandığına bin pişman ailesini suçluyor bir de halaaaa

Back