- 16 Şubat 2015
- 1.715
- 5.265
- 158
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
78 (yetmiş sekiz)yaş olayın en önemli kısmı öyle deme
Başımıza gelmez ki. İnsanlarla doğru iletişim kurabiliyoruz çoğumuz.başınıza gelmeden anlamayacaksınız.son sözüm
ne ilgisi varOooo çok akıllıca kreş mi orası?
Çünkü şurada kimse dün münakaşa ettiği adamın olduğu yere gitmezbaşınıza gelmeden anlamayacaksınız.son sözüm
Vallahi çok ilgisi var ısrarla huzursuz olduğu yere giden insanlar genelde çocuklardırne ilgisi var
benim hatam bu.bu kadınla merhaba merhaba olmalıydı.belki o bile olmamalıydı.ama işte yelnızlık.yanına oturduğumda beni dinliyordu.onun da kimsesi yoktu.aslında biz hiç komşu olmamışız.bu tür insanlarda dengesizlik var.kendi çıkarı söz konusu olduğunda birden delirebiliyorlar.ama inan ki başka suçum yokBaşımıza gelmez ki. İnsanlarla doğru iletişim kurabiliyoruz çoğumuz.
park bahçe boş alan olmayan bir şehir olabilir orasıı amaaaaÇünkü şurada kimse dün münakaşa ettiği adamın olduğu yere gitmez
Hadi tek başınıza olsanız neyse
Yahu yanınızda çocuk var başka oynayacak yer mi yok?
bana herhangi biri küfür etse dışards yoluma bakarım manyak mıyım ben?
78 yaşındaki kadına s t g t demeniz onu kesin çok incitmiştir
Yaşı değil ya saniyeki hızı saatteki de olabilir emin değilim ama yaşı değil78 (yetmiş sekiz)
babanızı döven eşinize niye bu teyzeye yaptıklarınızı ya da söylediklerinizi yapmadınız?benim hatam bu.bu kadınla merhaba merhaba olmalıydı.belki o bile olmamalıydı.ama işte yelnızlık.yanına oturduğumda beni dinliyordu.onun da kimsesi yoktu.aslında biz hiç komşu olmamışız.bu tür insanlarda dengesizlik var.kendi çıkarı söz konusu olduğunda birden delirebiliyorlar.ama inan ki başka suçum yok
Kendi yazmış.Aa bunlar nerede yazıyor incir falan
önce küfrü obaşlattı.bugün kasıtlı çocuğumla topla oyun oynadım.onun dediği olmayacak.orası onun yeri değil.Çünkü şurada kimse dün münakaşa ettiği adamın olduğu yere gitmez
Hadi tek başınıza olsanız neyse
Yahu yanınızda çocuk var başka oynayacak yer mi yok?
bana herhangi biri küfür etse dışards yoluma bakarım manyak mıyım ben?
78 yaşındaki kadına s t g t demeniz onu kesin çok incitmiştir
Bugün sokaktayım.78 yaşındaki kadın oturuyor kapıda ve biz oğlumla top oynuyoruz.sektiriyoruz.kadına hiçbişi demedim.top futbol topuydu, ses çıktı.çocuk biraz hopladı zıpladı.ondan sonra 78 yaşındaki bu kadın 155 i aradı, bana hakaret ediyor dedi.o arada elimdeki poşetleri götürmek için eve çıktım akabinde indim.kapıda ekip arabası polisler gelmiş.ben polise durumu anlattım.polis seni anladık onu duyma görme dedi.şikayetçi olursa ifadenizi alacaz dedi.şaka gibi.bakın memur bey ben bununla uğraşamam.kapatalımbu konuyu.bu kadının tedaviye ihtiyacı var.küfür edip duruyor.çocuğumalaf söylüyor.buradaki herkes şahit.dedim.kadın şikayetçiolmadı.
ben polise dedim.bu çocuk burada top oynayacak dedim.tabi oynar dediler.polisler gitti, biz birsüre daha top oynadık.kadın inanılmaz ama beni kışkırtmakiçin 'seni tımarhaneye yatırmak lazım.çocuğunu da psikoloğagötür.'çocuğa da 'sen ananın a...n neden çıktın ki' diyor.çocuğa doğru hamle yapıyor.oğlumkaçdiyorum.çocuğun yakınına doğru geliyor ama hiçbişi yapmıyor.
sabır diyorum.hiçbişidemiyorum.bu sefer'sen işyerinde de müdürle anlaşamıyordun.anlattıklarını yarın müdüre anlatmaya geliyorum.seni akıl hastanesine yatıracamdiyor'resmen delirtiyor beni.ben nasıl bir yere geldim yaaaaa.
çözümmü?yaşlı yalancı kazandı.artık top oynamayacağız.işimle gücümle uğraşacak biliyorum.polis mahkeme gezmek istemiyorum.Huzurum için yukardaki komşu gibievimde oturracağım.
ama buradaki insanlar gerçekten kötüler.sadece bukadın değil...başkaları da öyle.genelde bellibir yaş üstü ve tahammülsüzler çocuklulara.ellerinde telefon ararım polisi diyerek binbir türlü iftira atıyorlar.bugün tek kelimeetsem haklı ama etmedim bile.direkt yalan söylüyor.
Tabi canım. Sen sütten çıkmış ak kaşıksın. Karda leke olur sende olmaz o derece suçsuzsundur eminim ben bundan.benim hatam bu.bu kadınla merhaba merhaba olmalıydı.belki o bile olmamalıydı.ama işte yelnızlık.yanına oturduğumda beni dinliyordu.onun da kimsesi yoktu.aslında biz hiç komşu olmamışız.bu tür insanlarda dengesizlik var.kendi çıkarı söz konusu olduğunda birden delirebiliyorlar.ama inan ki başka suçum yok
E hani bir daha gitmeyecektin? Vazgeçtin çok çabuk.önce küfrü obaşlattı.bugün kasıtlı çocuğumla topla oyun oynadım.onun dediği olmayacak.orası onun yeri değil.
buradaki insanlar gerçekten kötüler.sadece bukadın değil.
Siz yer mi işaretliyorsunuz? Neresi burası ya?önce küfrü obaşlattı.bugün kasıtlı çocuğumla topla oyun oynadım.onun dediği olmayacak.orası onun yeri değil.
Herkese yetiştiğine göre 78 km/h olarak kabul edelim biz onu.Yaşı değil ya saniyeki hızı saatteki de olabilir emin değilim ama yaşı değil
Sen bu forumdaki en kötü kadınsın bizler sadece kötüyüz kudraaaaaa kendine gellllTabi canım. Sen sütten çıkmış ak kaşıksın. Karda leke olur sende olmaz o derece suçsuzsundur eminim ben bundan.
Çüşşşşşşşşşşşşşbabanızı döven eşinize niye bu teyzeye yaptıklarınızı ya da söylediklerinizi yapmadınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?