çocuğum top oynuyor diye yaşlı komşu polis çağırdı...

başınıza gelmeden anlamayacaksınız.son sözüm
Çünkü şurada kimse dün münakaşa ettiği adamın olduğu yere gitmez
Hadi tek başınıza olsanız neyse
Yahu yanınızda çocuk var başka oynayacak yer mi yok?

bana herhangi biri küfür etse dışards yoluma bakarım manyak mıyım ben?
78 yaşındaki kadına s t g t demeniz onu kesin çok incitmiştir

Başımıza gelmez ki. İnsanlarla doğru iletişim kurabiliyoruz çoğumuz.
benim hatam bu.bu kadınla merhaba merhaba olmalıydı.belki o bile olmamalıydı.ama işte yelnızlık.yanına oturduğumda beni dinliyordu.onun da kimsesi yoktu.aslında biz hiç komşu olmamışız.bu tür insanlarda dengesizlik var.kendi çıkarı söz konusu olduğunda birden delirebiliyorlar.ama inan ki başka suçum yok

park bahçe boş alan olmayan bir şehir olabilir orasıı amaaaa

babanızı döven eşinize niye bu teyzeye yaptıklarınızı ya da söylediklerinizi yapmadınız?

önce küfrü obaşlattı.bugün kasıtlı çocuğumla topla oyun oynadım.onun dediği olmayacak.orası onun yeri değil.

millete ne demeye anlatıyon ya mudurle aram kötu diye, kadına seni korkutacak laf vermişin durduk yere.

Tabi canım. Sen sütten çıkmış ak kaşıksın. Karda leke olur sende olmaz o derece suçsuzsundur eminim ben bundan.

önce küfrü obaşlattı.bugün kasıtlı çocuğumla topla oyun oynadım.onun dediği olmayacak.orası onun yeri değil.
Siz yer mi işaretliyorsunuz? Neresi burası ya?
insanlar arasında yer işaretleme mi var?
Çok affedersin bu konu özellikle yanında çocuk varken ..... yarışına girilecek konu değil

78 yaşında bir yaşlı bireyle nasıl bu hale gelebildiniz kendinizi niye sorgulamıyorsunuz? O kadar öfke ve kin dolusunuz ki, 2 ayrı başlık açmışsınız. Sizi eleştirenlere karşılık veriyorsunuz.
Bu tavrınız devam ederse başınız daha çok belaya girer. İnsan sosyal bir varlıktır. Dış çevre ile uyumlu olmak zorundadır. Yaşlı kadın huysuz olabilir, aklı dengesi yerinde olmayabilir ama siz aklı selim davranıp onla münakaşaya girmemeniz lazımdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…