- 22 Mart 2021
- 2.704
- 21.686
- 258
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
dalga geçtiğin şey ne biliyormusun.kadın tahrik etmeye çalışıyor.küfür edip çocuğun üzerine yürüdü...o an müdahale edemem.kadın 78 yaşnda.oğlum kaç dedim.olay orada beladan kaçmak....orada belki kadın benim fiziksel olarak araya girsin de benidövdü diye şikayet ederim olayına girmek istedi.
ağzımı açmadım bugün polis çağırdı.
çocuğu otelekaçtı.torununa demediğini bırakmadı.diğerikiçocuk burda ama kadın her nedense yalnız çünkü tahammüledilecekgibideğilneyi bekleyeyimmm?konu sahibiyse kalsın.teyzeyi tercih ederim
AaaaÇocuk "beladan kaç" kastını gerçekten anlayabiliyor olsaydı, nineye doğru kaçardı bence.
evin önü bu kadının mı...gururuma dokunuyor.hep oynamıyoruz.nedennnn.bence oradakiinsanlar kadına tepki gösterse yaşlıdır yapar durumuna girmese bunlar olmaz.ben hep oynatmıyorum çocuğu.kadın bize taktığıiçin inadına oynadık bugün.böyle bişi yokBugünkü konunuz da yorum yapmıştım ama şimdi net görebiliyorum durumu
Siz çok takıntılısınız. Sokakta niye oynuyorsunuz.
Park yok mu ya da az ötede oynayın
İlla evin önünde mi oynayacaksınız
Biliyorsunuz kadınla sıkıntılı olduğunuzu bulaşmayın
Ya görmezden geleceksiniz ya da taşınacaksınız
Ben konu sahibinin şehrine gelip bakıyorlar sanıyordum. Ne iyi anne,babalar var.kim olacak konu sahibinin eşinden dayak yiyen anne baba
Üffff, o kadının ailesiyle ilgili problemleri sizi haklı çıkarmaz. Toplu yaşama kültürü öğrenin. Ya da gidin köyde yaşayın. Şehir sizin neyinize, daha apartman kültürünüz yok. Benim çocuğum oynar, ses yapar, sokağın sahibi o mu diye papağana bağladınız. Başka bir şey çıkmıyor ağzınızdan.çocuğu otelekaçtı.torununa demediğini bırakmadı.diğerikiçocuk burda ama kadın her nedense yalnız çünkü tahammüledilecekgibideğil
Bakıyorlardı zaten, sonra tayin istedi. Hanımefendi çocuğunu da arada sırada alıyor zaten. O arada da psikolojisini bozup postalıyor babasına.Ben konu sahibinin şehrine gelip bakıyorlar sanıyordum. Ne iyi anne,babalar var.
sorunları bence konuşarak çözebilmek başarı.Nokta.Asıl başarı bu.insanları süründürme mantığı değil.hakkımı aldım deseniz tamam süründürdüm lafı çok itici.mutlaka siz de yıprandınız.rica ediyorum bunu başarıymış gibi anlatmayın.Haz,süründürmek....o süründü ve ben haz aldım mantığı.yanlış.ben düşmanımın başına gelen şeye üzüldüm.insani olarak mesela.Verdi valla. Sizin gibi avamlar sanıyor ki her yerde borumu öttürürüm. O boruyu elinize verirler. Sizin karakterinizde bir komşumu mahkemelerde süründürdüm. Hapis cezası aldı. Paraya çevrildi 7 bin TL ceza ödedi. Pılını pırtını aldı defoldu gitti. Aynı hazzı teyze de yaşar umarım, yallah geldiğiniz mağaraya geri dönün.
Ahaha korkunç bir film diye filmde vardı bu sahne. Teyzesi ve sevgilisi çocuğa sürekli zarar veriyordu sakarlikla o da en sonunda hayalet Samara'ya sarılıyordu onlar yerine. O geldi aklimaÇocuk "beladan kaç" kastını gerçekten anlayabiliyor olsaydı, nineye doğru kaçardı bence.
Hiçbirini bulamadı çocuğunun servis şoförüyle "2 adım çocuk taşıdııığğmm" diye kavga eder.Ev değiştirse de kendi değişmediği sürece çözüm olmaz. Orda da yaşlı amcayla kavga eder, başka yere taşınır kapıcıyla kavga eder, öbür tarafa taşınır karşıdaki bakkalla kavga eder. Her yerde kavga edecek birini bulur.
Çocuğun o 3 5 saniye içinde düşündüğüne yemin edebilirimÇocuk "beladan kaç" kastını gerçekten anlayabiliyor olsaydı, nineye doğru kaçardı bence.
Konu sahibinin kardeşi var mı ki pekiBakıyorlardı zaten, sonra tayin istedi. Hanımefendi çocuğunu da arada sırada alıyor zaten. O arada da psikolojisini bozup postalıyor babasına.
geçen cumartesi olay oldu.çocuk cuma geldiPamukcuğum çocuğun yanına geleli ne kadar oldu? 1 2 ay filan mı? Bu 78 yaşında ki kadın ne ara böyle kızıştı?
Tam bilmiyorum ama ablası olduğundan bahsetmişti sanırım.Konu sahibinin kardeşi var mı ki peki
Onla anlaşabiliyor mu acabaTam bilmiyorum ama ablası olduğundan bahsetmişti sanırım.
İnadına yaparsanız da bütün mahalleye de rezil olursunuzevin önü bu kadının mı...gururuma dokunuyor.hep oynamıyoruz.nedennnn.bence oradakiinsanlar kadına tepki gösterse yaşlıdır yapar durumuna girmese bunlar olmaz.ben hep oynatmıyorum çocuğu.kadın bize taktığıiçin inadına oynadık bugün.böyle bişi yok
Ayyy merakımı mazur gör. Komşudan ne şikayetlerin vardı. Ayrıca hakkından geldiğin için tebrik ederimVerdi valla. Sizin gibi avamlar sanıyor ki her yerde borumu öttürürüm. O boruyu elinize verirler. Sizin karakterinizde bir komşumu mahkemelerde süründürdüm. Hapis cezası aldı. Paraya çevrildi 7 bin TL ceza ödedi. Pılını pırtını aldı defoldu gitti. Aynı hazzı teyze de yaşar umarım, yallah geldiğiniz mağaraya geri dönün.
Şuana kadar anlaşabildiği biri çıkmadı.Onla anlaşabiliyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?