çocuğum top oynuyor diye yaşlı komşu polis çağırdı...

Çocuk "beladan kaç" kastını gerçekten anlayabiliyor olsaydı, nineye doğru kaçardı bence.

Pamukcuğum çocuğun yanına geleli ne kadar oldu? 1 2 ay filan mı? Bu 78 yaşında ki kadın ne ara böyle kızıştı?

evin önü bu kadının mı...gururuma dokunuyor.hep oynamıyoruz.nedennnn.bence oradakiinsanlar kadına tepki gösterse yaşlıdır yapar durumuna girmese bunlar olmaz.ben hep oynatmıyorum çocuğu.kadın bize taktığıiçin inadına oynadık bugün.böyle bişi yok

çocuğu otelekaçtı.torununa demediğini bırakmadı.diğerikiçocuk burda ama kadın her nedense yalnız çünkü tahammüledilecekgibideğil
Üffff, o kadının ailesiyle ilgili problemleri sizi haklı çıkarmaz. Toplu yaşama kültürü öğrenin. Ya da gidin köyde yaşayın. Şehir sizin neyinize, daha apartman kültürünüz yok. Benim çocuğum oynar, ses yapar, sokağın sahibi o mu diye papağana bağladınız. Başka bir şey çıkmıyor ağzınızdan.

Ben senin hiçbir olayının anlattığın gibi gerçekleştiğine inanmıyorum. Kadın haklı, senin hastaneye yatman lazım.
Daha geçenlerde baban hakkında yazdın da yazdın, yok kocama haksız şekilde saldırdı dedin adamı burada gömüp durdun. Sonra eski mesajların ortaya çıkınca kocanın saldırdığı anlaşıldı. Hep böylesin, etrafındaki herkes kötü bi sen pür pak mükemmelsin. Kim bilir kadına ne yaptın da delirttin allah bilir.

Ben konu sahibinin şehrine gelip bakıyorlar sanıyordum. Ne iyi anne,babalar var.
Bakıyorlardı zaten, sonra tayin istedi. Hanımefendi çocuğunu da arada sırada alıyor zaten. O arada da psikolojisini bozup postalıyor babasına.

sorunları bence konuşarak çözebilmek başarı.Nokta.Asıl başarı bu.insanları süründürme mantığı değil.hakkımı aldım deseniz tamam süründürdüm lafı çok itici.mutlaka siz de yıprandınız.rica ediyorum bunu başarıymış gibi anlatmayın.Haz,süründürmek....o süründü ve ben haz aldım mantığı.yanlış.ben düşmanımın başına gelen şeye üzüldüm.insani olarak mesela.

Çocuk "beladan kaç" kastını gerçekten anlayabiliyor olsaydı, nineye doğru kaçardı bence.
Ahaha korkunç bir film diye filmde vardı bu sahne. Teyzesi ve sevgilisi çocuğa sürekli zarar veriyordu sakarlikla o da en sonunda hayalet Samara'ya sarılıyordu onlar yerine. O geldi aklima

Hiçbirini bulamadı çocuğunun servis şoförüyle "2 adım çocuk taşıdııığğmm" diye kavga eder.

İnadına yaparsanız da bütün mahalleye de rezil olursunuz
Polis gelmiş sizin için daha ne olsun

Ayyy merakımı mazur gör. Komşudan ne şikayetlerin vardı. Ayrıca hakkından geldiğin için tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…