Çocuğum sarışın olunca şüphelenmiştim!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.836
Çocuğum sarışın olunca şüphelenmiştim!
'Paramparça' dizisi gerçek oldu! Karışan bebeklerin hikayesinde Adıyamanlı baba konuştu: Çocuğum sarışın olunca şüphelendim. Hastanede karışan bebeklerin film gibi hikayesinde ikinci perde!

Hastane sahibinin ‘100 bin lira verelim konu kapansın' teklifini yaptığını belirten baba Demirler, 'cezalarını çekecekler" dedi.

Sitene Ekle
cocugum-sarisin-olunca-suphelenmistim--6718883.Jpeg

Olay Selma K.’nın eşine boşanma davası açması ve Yusuf K.'nın “Çocuğa DNA testi yapılsın” demesiyle ortaya çıktı. Raporda sonuç negatifti. Eymen ile adıyamanlı bir ailenin bebeğiHastanede karışmıştı. Gaziosmanpaşa Özel Asya Hastanesi’ne 3 milyonluk dava açan Selahattin Demirler yaşadıklarını şöyle anlattı:

BİR TESTLE HAYATIM KARARDI

Bebek 4,5 kilo olduğu için sezaryenle doğum gerçekleşti, odaya 3 kilo sarışın bir bebek getirildi. Eşimden şüphelendim, ayrılığın eşiğine geldik, Adıyaman’a geri döndüm. Bu sırada hastanenin sahibi beni aradı. Yapılan DNA testiyle hayatımız karardı. Eymen için ‘babalık’ davası açtım amacihangir’i de vermek istemiyorum. Aile boşanma aşamasında. Dava açarlarsa ‘Cihangir’e bakamazlar’ diyeceğim.

Bizi ilk kez gördü, ‘baba’ dedi

Yeniden hamile olan anne Meryem Demirler’in olayı duyunca şoka girdiğini söyleyen Selahattin Demirler "Eşim ilk göz ağrımı vermem diyor. Diğer ailede yaşayan Eymen, 3 yıl anne dediği Selma Kılıç ile Adıyaman’a geldi. Bize çok benziyor. İlk gördüğünde bana ‘baba’ dedi" diye konuştu. Hastane sahibinin ‘100 bin lira verelim konu kapansın' teklifini yaptığını belirten Demirler, 'cezalarını çekecekler" dedi.

KAYNAK: AKŞAM
http://www.milliyet.com.tr/cocugum-sarisin-olunca-gundem-2207429/

Çok kötü.. 3 yıl çocuğum diye büyüttüğün yavrudan vazgeçebilir misin? Gerçek, öz evladını da başkasına bırakamazsın..

Cok kotu bisey.
Adam karisinin baskasiyla iliskiye girdigini dusunmus.
Bu nasil agir bi travmadir bi kadin icin.
Allahim gostermesin.
Bosanma asamasina kadar gelmisler, nasil vericekler bunlarin hakkini.

Baska bi aile daha vardi, bi cocuk suriyeli bi aileye biriside turk bi aileye verilmis 7 8 sene once dogumda. Sonradan farketmisler. Cocuklarin duzenlerini bozmadan, 2 ev olarak kocaman bi aile olmuslardi. Cocuklar gercek ailelere verildi ama tabi turk olmasi gereken cocuk suriyeli konusuyordu.

X