O belki kakadan cikabilir ama ben olsam yinede doktora giderdim. Icin icini yiyecene rahatlarsin en azindanÇok küçük düğme pillerden, yanıp sönen taçlar vardı ya onun pili
Bence acile götürün zehirleyebilirHepiniz çok haklısınız yarın ilk iş kontrole götürmek olacak, umarım yanılmışımdır dua edin nolur
bizim yegende yurmuatu 4 saat sonra diskisinda cikti incelemistik tum diskilarini ama disi erimeye baslamisti ciktigindaÇok küçük düğme pillerden, yanıp sönen taçlar vardı ya onun pili
Tlc de izlemiştim bi çocuk pil yutuyodu boğazını felan baya tahriş ediyodu hic bisey yemiyodu. Insallah yutmamistir da nasi anliycaksin bi doktora git bence36 aylık kızımın 1 hafta önce pil yuttuğunu düşünüyorum ama doktora gidemedim. Çocuğumun davranışlarında değişiklik yok ama hala içim içimi yiyor. Bilgisi olan var mı acaba, eğer yuttuysa şimdiye kadar çıkarmış olabilir mi?
Belki bana kızabilirsiniz belki sen nasıl annesin diyebilirsiniz ama yine de size sormak istedim lütfen kırıcı olmayın
Benim çocuklarım da erik çekirdeklerini yutmuştu ama 2 gün kaka nöbetindeydim.Çok küçük düğme pillerden, yanıp sönen taçlar vardı ya onun pili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?