• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğum Pil Yuttu

Inffinity

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
214
417
303
36 aylık kızımın 1 hafta önce pil yuttuğunu düşünüyorum ama doktora gidemedim. Çocuğumun davranışlarında değişiklik yok ama hala içim içimi yiyor. Bilgisi olan var mı acaba, eğer yuttuysa şimdiye kadar çıkarmış olabilir mi?
Belki bana kızabilirsiniz belki sen nasıl annesin diyebilirsiniz ama yine de size sormak istedim lütfen kırıcı olmayın :(

Pili ellemesi bile tehlikeliyken yutma şüphesinden bahsediyorsun! Acilen doktora git anlat rontgen tahlil vs yapılır

Allah korusun ama pil yuttuysa kakasından çıkaramaz ki zaten.nasıl çıkaracak pil büyük ve uzun birşey bence mümkün değil.doktora niye götürmediniz inanamıyorum size acile falan götürün bari şuan.birde pil yutulabiliyor mu arkadaşlar biri beni aydınlatsın.ben yutamam herhalde büyük çünkü.tabi söz konusu çocuklar olunca herşey oluyor😥

36 aylık kızımın 1 hafta önce pil yuttuğunu düşünüyorum ama doktora gidemedim. Çocuğumun davranışlarında değişiklik yok ama hala içim içimi yiyor. Bilgisi olan var mı acaba, eğer yuttuysa şimdiye kadar çıkarmış olabilir mi?
Belki bana kızabilirsiniz belki sen nasıl annesin diyebilirsiniz ama yine de size sormak istedim lütfen kırıcı olmayın :(
Tlc de izlemiştim bi çocuk pil yutuyodu boğazını felan baya tahriş ediyodu hic bisey yemiyodu. Insallah yutmamistir da nasi anliycaksin bi doktora git bence

Çok küçük düğme pillerden, yanıp sönen taçlar vardı ya onun pili
Benim çocuklarım da erik çekirdeklerini yutmuştu ama 2 gün kaka nöbetindeydim.
Bir şey olmadı, iyi gözlemledim.
Siz de kendinize inanıyor ve çıktığından eminseniz sıkıntı yok.
Ama varsayımla yaşanmaz ayrıca pil diyorsunuz, röntgen en iyisi.

Aman küçük pil çok tehlikeli lütfen doktora gidin inşallah yutmamıştır. Sana neden kızalım kaşla göz arasında her şeyi yapıyorlar. Bizide haberdar et

Merhaba hanımlar 3 buçuk yaşında oğlum 5 gün önce ben mutfakta yemek yaparken ablasınla oynuyordu 25 kuruş kadar yuvarlak pili LED li kumandadan çıkarmıs ve yutmus biz hemen Sarıyer eğitim araştırma hastaneye getirdik ve röntgen çekildi pil bağırsaklara iniliyor evde kakasını takip edin dendi biz eve geldik ve 2 gün sonra ben o röntgeni başka genel cerraha gösterdim oda bize bu ameliyatla çıkmaz endoskopide olmaz bekleyin dışkısını dedi ve dün akşam Sarıyer devlet Hastanesi'ne tekrar gittim ve 25 30 yaşlarında bir bayan baktı kendisi anlayamadı heralde bana yarın gelin sabah yatış olabilir pil sanki ilerlemiyor dedi ama aslında ben bile görüyorum iniyor olduğu ve panik atak hastasıyım ilaç kullanıyorum çok korktum ve bana amelihat gerekebilir dedi biz eve geldik bu sabah tekrar dün çektirdiği filmi genel cerraha gösterdim baş hekime hiç telaşlanma iniyor dedi suan amelihat gerekmiyor dedi lütfen başına böyle birşey gelen varmı piskolojim çok bozuldu artıl

Back