Çocuğum ölümden döndü doktor yüzünden

remir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
519
-2
98
29
Üstünden 2 saat geçti ama hala eşim ayagım titriyor 7 yaşındaki kızıma bi özel hastane 3 gün önce zatüre teşhisi koydu igne verdi 3 tane ama çok ağır bir igne 2 antibiyotik buhar vs. Verdi neyse 1. Gün igneyi oldu bişi olmadı bugün 1 yaş oglumun kontrolü vardı kendi doktoruna doktora anlatan diğer doktor bu ilaçları verdi dedim ciğerini dinledi iki antibiyotik kullanacak bi durum göremiyorum siz bir antibiyotik kullanın dedi sonra indik igne yaptırmaya sonra ilaç dağılsın diye yürüsün dediler arabaya doğru giderken kızım anne göremiyorum her yer karanlık dedi kendinden geçti kollarımın arasından kaydı gitti hemen eşim aldı acilin önündeydik bende bebegimle yolda kaskatı kaldım kıpırdayamdım herkes toplandı başımıza abi vardı bitane bakın nolur gidin bakın dedim öldü sandım gidemedim yanına 3 dk sonra geldi adam eşim gel korkma sakin ol dedi kızımın yanına gittim 5 kişi kızımın başında hava oksiyen hemşire sakin olun şok ignesi yaptık ilaç yan etki yapmış kesin bu igne yi dedi kızımın rengi kül gibiydiii gözleri bi tuhaftı sonra 10 dk sonra kendine geldi şu an evdeyiz uyuyor allahım kimseyi evladıyla sınamasın .

Çok geçmiş olsun
İğnenin yan etki yaptığına emin misiniz? Doktorlar ne dediler?
Üniversitesi yıllarım bitene kadar her iğneden her kan alımından yaklaşık 5 dk sonra gözlerim kararır, tansiyonum düşerdi. Bazen bayılma şeklinde olurdu bazen de gayet kendimde göz karartımın ve tansiyonumun düzelmesini beklerdim.
Belki siz de beklemeden kalktıysanız öyle bir durum olmuştur? Zaten zatürre olduysa daha fazla düşürmüştür.

Çok geçmiş olsun rabbim hickimseyi evladiyla.imtihan eylemesin acılarını göstermesin insallah

Doktor yüzünden mi? Ilaç yan etki yapmış olabilir. Bu nasıl doktor yüzünden olsun? Ne hakla böyle bir ithamda bulunabiliyorsunuz?

Cok gecmis olsun. Bence doktor yüzünden degil. Bazı insanların iğneye bu sekilde tepkileri olabiliyor. Bayilmanin sebebini sordunuz mu doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…