Çocuğum olmuyor yumurtam yokmuş

Bence üzülmeden sakin kal ve tam teşekküllü bir hastaneye git Alanında uzman doktorlar aracılığıyla ilaçlarla yumurta oluşumu sağlanıyor. Ben de de yumurta kendılığinden oluşmuyordu. Tıp o kadar ilerledi ki Allah isterse kayada ot bitiyor.Allah yardımcın olsun.

İnan bana birçok doktora gittim hiçbiri olur demiyor istersem Kıbrıs'ta başka bir kadının yumurtasıyla hamile kalınıyor Muş ama benim çocuğum olmuyor genetiği yüzü bana benzemiyor o yüzden istemiyorum

Tüp bebek tedavisine başladık Ama yarıda bıraktırdı Doktor çünkü bir tek bir Yumurtam varmış O da kötüymüş tüp bebek olmaz dedi Kan değerlerim çok kötü

Buradan herkese tavsiyem çocuk istiyorsanız bu 1 yıl olsa da olmasa da tedavinizi başlayın hemen tüp bebek yapın ben birçok tedavi uyguladım birçok doktora gittim Belki ilk başta tüp bebek yaptırıp saydım çocuğum olurdu benim gibi geç kalmayın sonra Çok canım acıyor pişmanlık işe yaramıyor beklemeyin ben bekledim Allah beni sınıyor dur sabır etmem gerekir diye bekledim ama çok pişmanım keşke zamanı geriye alıp tüp bebeği 2 yıl önce yaptır saydım çok pişman ne olur vakit kaybetmeyin

Buradan herkese tavsiyem çocuk istiyorsanız bu 1 yıl olsa da olmasa da tedavinizi başlayın hemen tüp bebek yapın ben birçok tedavi uyguladım birçok doktora gittim Belki ilk başta tüp bebek yaptırıp saydım çocuğum olurdu benim gibi geç kalmayın sonra Çok canım acıyor pişmanlık işe yaramıyor beklemeyin ben bekledim Allah beni sınıyor dur sabır etmem gerekir diye bekledim ama çok pişmanım keşke zamanı geriye alıp tüp bebeği 2 yıl önce yaptır saydım çok pişman ne olur vakit kaybetmeyin
cnm uzme kendini
Yumurta birşekilde ilaclarla üretiyorlar iyi bir hastaneye git.birdenmi oldu

İnan bana birçok doktora gittim hiçbiri olur demiyor istersem Kıbrıs'ta başka bir kadının yumurtasıyla hamile kalınıyor Muş ama benim çocuğum olmuyor genetiği yüzü bana benzemiyor o yüzden istemiyorum
Allah yardımcın olsun tabiki de ama sakın yaptırma, sen doğurmuş olacaksın, genetik olarak hiçbir alakan olmayacak bebekle. Biraz alternatif tıbbi araştır. Rabbim nasip ederse olmayacak şey yok 🤗🤗🤗🤗

Ben de tüp bebekle hamile kaldım. Allah yardımcın olsun. Konu hakkında bilgim yok ama şunu belirtmek isterim; biz de eşimden dolayı çok ümitsizdik. İlk gittiğimiz doktor öyle kötü şeyler söyledi ki. Tüp bebekle bile zor diye. Ama alanında uzman birini bulunca hiç de öyle olmadığını anladık. Çok şükür nasip oldu, inşallah sen de yaşarsın bu güzel duyguyu. Allahım yardımcın olsun... ama benim eğer çocuğumuz olmasaydı, aklımda hep olduğum yerden taşınıp yeni doğmuş bir bebek evlatlık edinip 1 sene sonra doğurdum diye yaşadığım şehre geri dönmekti... eşimle de konuşup kabul ettirmiştim. İnşallah bunlara gerek kalmadan sevinçli haberi alırsın.

Beni anlamıyorsunuz Ben çocuğumun bana Kocama benzemesini istiyorum bizi mi olduğunu bilmek istiyorum etrafımdaki herkes yavrusunu öyle çok seviyor ki ben de İmreniyorum o duyguyu istiyorum kendi çocuğumun kokusunu içime çekmek istiyorum

Beni anlamıyorsunuz Ben çocuğumun bana Kocama benzemesini istiyorum bizi mi olduğunu bilmek istiyorum etrafımdaki herkes yavrusunu öyle çok seviyor ki ben de İmreniyorum o duyguyu istiyorum kendi çocuğumun kokusunu içime çekmek istiyorum

Canım bu ay çörek otu bal tarçın uclusunu karıştırıp her gün ac karnına yemeni tavsiye ederim bende de yumurta tembelliği vardı. 1 tane ya olurdu ya olmazdı 2 yıl bebeğim olmayınca ben bunu denedim ve o ay 5 tane yumurtam olmuştu. O ay doktorum bile gözlerine inanamadı. Çoğul gebelik olabilir dedi ama o ay hamile kalamamistim çünkü esimde de sorun varmış. Ikimiz de sagligimiza kavuşup stresten uzaklastigimiz ay hamile oldugumu öğrendim

Tatlım amh değerim nedir, rahimde bir sıkıntı var mi yaşın kaç daha önce herhangi bir kür denedin mi kaç kere tüp bebek yaptırdın hangi merkezlerle görüştün? Hepsini biraz daha detaylı anlatirmisin. Bide tabiki cocugun olur yaa çok farklı teknikler var artık kök hücre tedavisiyle menopoz düzeyindeki insanların bebekleri oluyor hiç moralini bozma yeterli Allah ol desin ve sen çabalamaya devam et elinden geldiğince

X