Cocuğum mu sağligim mi ?

Tamam kendın evde bıseyler yapabılırsın o halde.
Sana uyguladığım örnek bı lıste yazayım çok ağır degıl başlangıç ıcın ıdeal ılk hafta 3 kg sonrakılerde 2+2+2 şekilinde verebılırsın
Sabah ; domates Salatalık ( kozlenmıs kırmızı bıberde olabılır) az Yağlı peynır 1 dılım tam buğday. Tek şekerle cay
Ara 11 de : 1 turk kahvesı tek şekerle yıne. Sade soda (yada 1 elma)
13;00 öğle vakit: 1 kase Çorba + 1 tabak yemek + 1 dılım tanbuygday ekmek
15:00 1 fıncan tuzlu leblebı +1 bardak süt
17:00 1 elma yada portakal yada mandalına
19:00 aksam 1 tabak aksam yemegı yanında salata ekmek yok
20:30 1 kase yoğurt uzerıne tarçın serpılıp yenecek

Günde 3 fıncan yesıl cay ıc

Bu dıyetle ılk 1 ayda en az 7 kg vermezsen gel bul benı.. Dahada bısey demıyorum

Tamam umarim herseyi gerektigi gibi yapabilirim

Bu yazdıklarım kımsenın butcesını zorlamayacak herkesın yapabılecegı cınsten bır liste.. 1 porsıyon yemek dendıgı Ogün evınde ne pişirdıysen et tavuk sebze baklıyat hıc ayırmadan yıyebılırsın (. 1 porsıyon 5 kasık yemektır )

Takıldığın bısey olursa yaz bana cevaplarım. Yıllardır kılo vermeye uğraşmış bırı olarak yardımcı olmaya HAZIRIM. 1 ayda 20 kg. 3 gün sadece haşlanmış patates ye 5 kg ver gıbı seylere aldanma Noolur. Insan bu psıkolojıdeyken herseye ınanıyor kendımden bılıyorum :) kg vermek o kadar kolay olsaydı obez ınsan kalmazdı Dünya'da.. Emek olmadan yemek de olmuyor... Hadı kolay gelsın

Sagol umarim basaririm bu hafta falan baslayamam ama esimle konusacam tabi dinlerse benimle konusmuyor da

Inşallah Düzelir bak çocuğunuzda var maşallah.. Erkekler bakımlı Kadınlara daha bı bağlı oluyorlar kg vermen bu durumu kolaylastırabılır Belkı.. Çoluk çocuk hayat gecım vs unutuyoruz ıhmal edıyoruz. Onlarda çocuk gıbı hep ılgı hep ılgı :) ben 90 kg ıle tanıştım erkek arkadaşımla çıkmaya başladık ılk sözü çok güzelsın.. Ama Noolur zayıfla mankenlere taş çıkartırsın dedı öyle başladı benım zayıflama maratonum son 5 kg kaldı . Bızım buranın en unlu dıyetısyenıne gıdıyorum. Bana verdıgı tüm taktıklerı sanada söylerdim söz takma kafaya hallolur hersey

benim sorunum kilo yada bakimsizlik degil tukendi aski bitti kolay seyler yasamadik ailesi hic rahat birakmadi sonra ilk bebegimizi kaybettik maddi manevi sorunlar neyse tesekkur ederim artik birakmam ben seni

Anlıyorum bu konuda degıl herhangı bır konulada konusabılırsın benımle . Insan Olayların ıcındeyken pek net göremıyor yaşananları. Dışardan bırı daha net bakabılıyor böyle sorunlara.. Aşk Ölmez ama bazen uyur dıye bır söz var.. Umarım sızın aşkınızda uyanır.. Grsryz

Umarim

Cok sagol daha once araniza katilsaymisim keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…