Cocuğum mu sağligim mi ?

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
Emziriyorum nasil kilo verebilirim kilo vermek icin neler yeyip neler icebilirim

kaç aylık bebeğiniz? Allah bağışlasın

7 aylık oğlum var benimde 77 kilo ile hamile kaldım 93 kilo ile doğum yaptım, doğumdan sonra 75e indim hemen. şuan 69 kiloyum

zaten emzirdiğimiz için bol bol su içmemiz gerekiyor. en az 2 lt su içiyorum ben

beyaz ekmek, şeker, un ve şekerli gıdaları hayatımızdan çıkarıp aç kalmadan sağlıklı beslenince zaten emzirmenin etkisiyle çabuk gidiyor kilolar

emziriyorsun çok ye, tatlı ye diyenlere aldanmayın sakın

22 aylik 65 kiloyla doguma girdim sonra bi donem cok kilo aldim verdim simdi 80 kiloyum romatizma hastasiyim ekmek falan da yemezsem ne yiyecem bilmiyorum oyle cok fazla alisveris yapamiyoruz gunu birlik genelde makarna kahvalti sicak yemek patates agirlikkli bende sastim ne yapacagimi

Metabolizmam da yavas galiba 2 gun ac dursam sesim cikmaz

Un şeker karbonhidrat bunlar hayatınızdan çıkmalı ayrıca 22 ay çok büyümüş artık emzİren anne diye düşünmeyin kendinizi.protein ağırlıklı beslenin tatlı abur cubur bunlardan uzak durun.pilav makarna bunlardan da akşam 6 dan sonra da sıvılar olsun hayatinizda

Tamam umarim basarili olurum biraz zayif iradeliyim diyecem ama genc kizlik bi kac icinde 50 kiloya kadar dusmustum yine basarabilirim insallah

Aslında kurallar basit ama uymak zor.gündüz normal beslenip akşam yemeğini abartmadan yemek bile başlangıç biraz nefsimize hakim olursak fıstık gibi olabiliriz

Aslında kurallar basit ama uymak zor.gündüz normal beslenip akşam yemeğini abartmadan yemek bile başlangıç biraz nefsimize hakim olursak fıstık gibi olabiliriz
Umarim basaririm duanizi bekliyorum oglum biraz huysuz bi cocuk yemek yemiyor surekli emiyor bende gucsuz kaliyorum sonrada...

büyükmüş artık
Umarim basaririm duanizi bekliyorum oglum biraz huysuz bi cocuk yemek yemiyor surekli emiyor bende gucsuz kaliyorum sonrada...

22 aylık olmuş maşallah sürekli emmek yerine yeme düzeni oturmuş olmalı artık

patates, makarna gibi karbonhidratlı gıdalar yerine sebze ve protein tüketebilirseniz kilo verebilirsiniz rahatlıkla

İnsaallah ya İnsallah

Merhaba,

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Soru/Cevap" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

Benım tavsıyem dıyetısyen . Sütunuz azalmadan sıze uygun bır program hazırlayabılırler, moda diyet şok dıyetısyen vsler le bı yere kadar kılo verılır sonra misliyle gerı alınır. Bır defa yapın tam olsun. Ekmegı tam buğday olarak günde 2 defa yıyın aksam 7 den sonra bısey yemeyın Haşlama bıle olsa patatesten uzak durun. 3 saatten fazla öğün Arasını gecırmeyın. Hayatınız boyunca bırdaha yıyecegınız bır yıyecegı dıyet suresınce de yemenızden eksık etmeyın vücudunuza bır yıyecegı Asla unutturmayın.. Genellıkle ılk yapılan hata ekmegı kesmek olur.. Bır dıyetısyenın makalesınde okumuştum son kez kılo vermek ve verdıgını bırdaha gerı almamak ıstıyorsanız ekmek yıyerek dıyet yapmayı öğrennın dıye... Ben 22 kg verdım hala da devam edıyorum . Verdıgım kg nın % 90 ı vücut Yağıdır, su veya kas degıl... Ve işin ılgınc tarafı hıcbırzaman ince bırı degıldım. Ilkokulda 50 li kılolardaydım yanı. Oturmuş kıloyu vermek daha zordur. Vakti geçmeden önlemınızı ALIN... Her konuda yardımcı olabılırI'm

Sevgılerımle

Diyetisyenler aylik ne kadar aliyor esim destek degil bende ev hanimiyim kocam ikna etme ihtimalim yuzde sifir senin bana onercegin bi liste var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…