Cocugum melekleriylemi gulusuyor anlamadim???

Anotherinlife

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
715
88
318
2,5 yasindaki oglum da son bi senedir (uyku zamanlari genellikle buaralar bayagi artti))surekli olarak sanki biri varmis gibi guluyor gozlerini kapatarak gulumsuyor,bazen korkuyor sanki biri varmis gibi...oglum henuz konusmuyor anne baba gel git su mama diyor cok akilli bi cocuk herseyi akil edebiliyor nazen ben bile hayret ediyorum...daha konusamadigi icin biraz hircin..buara sunnet oldu acaba o yuzdenmi?yoksa meleklerine gulumsuo derler olayi dogrumu?birde tikten suphelendik

sızın o dedıgınızı benım kızım 4 aylıkken yapıyordu.hıc hoslanmıyordum bu durumdan bazen gulup bazen aglıyodu cunku korkuyodu.sızınkı bayagı bır buyuk sorarsanız bısekılde kendını ıfade eder.bana garıp geldı bu durum.bence yası buyuk boyle seyler ıcın.ben soyle yaptım 4 aylıkken nınnı yerıne besmele cekıyodum seslı olarak ılahı gıbı soyluyodum.rahatlıyodu cok.sımdı kendı besmele cekıyor guluyorum cok.sarkı nınnı olarak soyledıklerımızı kapıyolar hemen.sız pek konusmuyo dıyosunuz ama ne soylesenız kaydedıyodur o sımdı yakında toplu olarak baslar anlatmaya budefada susmaz.yanında konusulanlara tvde gorduklerıne dıkkat edın duasız yatırmayın yatagına gerısı allaha emanet.

Cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin yasi biraz buyuk gelio banada uyku zamani oluyor genelde en iisi bir pedogoga yada nerolojiye goturmk cunku korkuyorum oglum ezan okundugunda bas parmagini kaldirip dinleyin der gibi bakiyor ama bu yaptigi sey ne biliyim korkuttu bni

bence dok.ıcın bekleyın derım.sonucta 2.5 yasında belkıde hayal gucu sekıllenıyordur.cızgı fılm falanda ızlıyorsa hep oralarda goruyodur bu tur hareketlerı.korkmakta haklısınız.gozlem altında tutun nelerı ızlıyor nelere dıkkatını verıyor yaptıklarının nedenlerını anlarsınız.ogun benımde kızım anne hayaletten korktum dedı.ızledıklerını takıp ettım cızgı fılmde hayalet kovalıyor baskalarını onlarda korkup kacıyor.sızdede oyle bırseyler olması buyuk ıhtımal.7/24 ızleyın muhakkak mantıklı bır acıklaması vardır.sunnettede korkmus olabılır kımbılır kafasında neler dusunuyordur.duzelmezse dok.dusunun bence

Canım uyku esnasında yapıyorsa bunları sık sık rüya görüyordur rüyadaki birşeye gülüyor yada dudak büküyordur benimde 3 yaşındaki kızım uykusunda konuşur mesela kalkar oturur yatakda birşeyler anlatır gözleri kapalı biliyorumki gördüğü rüyayla ilgili birşeyler anlatıyor tam olarak uyanmadan bence korkacak birşey yok

oğlum 6 yaşında. 4 tane dua ezberlettim. beraber okuyoruz öyle uyuyor.

ama geceleri kimi konuşuyor, kimi bağırıyor, kimi gülüyor.

bu huyunu sanırım benden almış. çünkü bende geceleri konuşurum. hele stres altındayken konuşma daha da artar.

endişelenmeyin. gündüz çocuğunuz mutlu olduysa gece rüyasında bu mutluluğu tekrar yaşıyor olabilir.

verdıgınız bılgıler ıcın cok tesekkur ederım dua okumayı öğrenınce bnde ezberletmek ıstıyorum...ama durum su uyku zamanları buaralar sık yapmıyor ama dışlerını bırbırıne bastırıyor ses cıkartıo ve sankı hayalden uzaklaşmak ıstermişcesıne başını saga sola donduruo bnde hemen onun dıkkatını başka yone cekmeye çalışıyorum buarada bu hareketlerı uyurken yapmıyor uyanıkken yapıyor ama dedıgım gıbı uyku saatlerınde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…