Çocuğum kokuyor :(

Çok teşekkür ederim çok açıklayıcı olmuş
Biz de randevu aldık yarın götüreceğiz

Bu havalarda da pek terlenmez ama cocuk bana normal geldi hele o yasta butun ghn sokakta oynayan cocuklar terle karısık toz kokusu illa oluyor ya. Benm 3 yasındaki kızım sureki cıkamadıgımz halde (soguk bolgr) kafasını opmek isterken fena bir ter kokusu geliyor seviyorum da ama dısarı cıkmayan cocugun kafası da nasıl terliyor toz toprak gibi kokuyor anlamıyorum yine de sizi cok rahatsız ediyorsa bi gözgerin

Peki 12 yaş normal mi kötü ter kokusu için siz doktora gittiniz mi? Benim kızımda 12 yaşında ve iki gün duşa girmese odasına bile girilmiyo ki sürekli camlar açık havalandırırım zaten ama dr hiç aklıma gelmedi. Ben faha sık duşa girmesini söylüyorum sadece kötü bir şey olabileceği ihtimalini düşünmedim.

Kızım 12 yaşında regl oldu.
Ve evet artık kokuyordu maalesef
Odasını havalandirir ve sürekli kıyafetlerini çıkarttirir duşa sokardim.
Eskiye nazaran karbonat kullanınca koltuk altı kötü kokmuyor artık

Nasıl kullanıyorsunuz tam olarak? Her hangi bir zararı yoktur diye düşünüyorum kullandığınıza göre

Nasıl kullanıyorsunuz tam olarak? Her hangi bir zararı yoktur diye düşünüyorum kullandığınıza göre
Yok bir zararı her banyo yaptıgında koltuk altına karbonattan biraz alıp sürüyor terlemeyi değil ama kokuyu önlüyor.
Açıkcası vegan deodorantlarda kullandık ama karbonat kadar koku konusunda etkili olmadılar.
Fazla sürmesin tahriş yapabilir az az pudra gibi düşünün sürsün çıksın.
Gün içinde de sabah kalktıgında koltuk altını yıkayıp karbonat sürüyor sonra okul kıyafetlerini giyiniyor.
Ben lavobanın oraya cam şişede koydum banyo dolabından alıp kullanıyor

Halleyyyyyyyyy tabiki yine de bir doktorun gormesinde kesinlikle bir fayda var.
Karbonat ile alakalı doktorunuza da sorun lütfen.
Alerjisi olabilir, tahriş olayı olabilir. En iyisini doktorunuz bilecektir.

Benim kızımda 1 senedir regl oluyor. Ben de sürekli deodarant alıyorum çeşit çeşit. Hatta kullanmıyor musun diye soruyorum kullansan ter kokusu olmazdı diyorum çocuğa burada ki yorumları görünce acaba dr gitmemiz gerekiyor mu diye düşündüm. Ben normali bu herhalde demiştim.

Valla kokmayacak olsa kızım kokmazdı.
Deoların vegan olanları nedendir bilmem çok etkili degiller.
Fazla deo almayın zaten bir çok katkılı ürünler bunlar.
Yaşları küçük diye ben daha almıyorum.
Sebamed almıştım onda da aynı.
Etkisini göremedim ben

Haklısınız doğal yöntemler en sağlıklısı

Ter bezleri nasıl ergenlikten önce çalışmaz yaaaa, yok öyle bir şey. Sakin olun. Bütün gün gezen oynayan çocuğun koltukaltı da saçı da koksun bir zahmet. Ben de anormal bir şey bekledim başlığı görünce. Sakin ol bacım yok bir şey.

Ya hayır demek istediğim bu şekilde kokmaz tabii ki çalışır hele benim çocuklarım bebeklikten beri Şarıl şarıl terler ama böyle koku olayını ilk defa yaşadık
Ki ben okul öncesi öğretmeniyim bin çeşit öğrencim oldu sidik kokanı yemek kokanı ter kokanı vs vs ama kızım bariz yetişkin teri kokuyordu şaşırdım ve bi anormallik mi var dedim
Hastaneye götürdük bugün doktor da hemen hormonlardan olabilir test yapalım dedi kıllanma var mı diye baktı göğüslerine baktı falan yani normal bişey olsa sanırım adam da başından savardı..
Şükür bir şey çıkmadı ama kıllanma olursa getirin de dedi

Ben 10 yasimi bitirmek uzereyken regl oldum ve annem o sene (yani regl olana kadar) cok agir ter koktugumu soylerdi. Dediginiz gibi yetiskin teri kokma durumu ergenlige girerken oluyor genelde normal bir sey degil cocuklarda. Siz killanma olmasa bile koku gecmezse bu isin pesini birakmayin bence sik araliklarla tahlil yapsinlar

Merhaba kızınız şu an ne durumda kızınız.benim kızda 8 yaşıni dolduracak ama koltuk altı ter kokuyor çok fena. Her günde yıkıyorum oysa bildiğiniz acı kokuyor. Kan tahlilinde sadece d vitamini eksikliği çıktı sadece. Ellerindede terleme var uzun zamandır anlamadım ne derdi var çocuğumun

Mutlaka endokrin doktoru görsün mutlaka, erken ergenliğe giriyor olabilir

Aynı valla.
Testlerini yaptık normal çıktı.

Hala ter kokuyor mu kızınız peki doktor ne diyor. Bizimki olabilir diyip geçiştirdi bizi . Artı test istemedi. Paketli gıdaları tüketmesin dedi birde
Hala kokuyor evet.
Paketli gıda çok yiyen bi çocuk değil bizim de.
Ama salam çok severdi onu tamamen kestim
Ha yok mu yine var ama eskisi kadar değil sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…