Bildigimiz yetiskinlerde olan Ter kokusu mu yoksa cocuklarin kendine özel olan o koku mu?Merhaba herkese
Sabahtan beri canım çok sıkkın yarın hastaneye gideceğiz ama burda sizlere sormak istedim belki içimi rahatlatan bişeyler okurum diye
Kızım 6,5yaşında sabah ter koktuğunu fark ettim
Hergün düzenli olarak yıkarım üstünü değiştiririm (siteye iniyorlar toz kir olsa olmasa mutlaka yıkayıp paklıyorum) yani uzun süre yıkanmaması hiç olmadı,kışın bile 2günde bir yıkarım..
İnternette bakındım ve zaten bildiğim kadarıyla da ter bezleri ergenlikten önce çalışmaz..
Ne yapmalıyım neden oluyor siz de yaşadınız mı ?
Hangi doktora gidilir ?
Lütfen bi akıl verin..
Yaşı çok küçük ergenlik olmasın diye dua ediyorum,normal mi bu ter kokusu bildiğiniz yetişkin kokusu gibi koltukaltı kokuyor
Yetişkin kokusuBildigimiz yetiskinlerde olan Ter kokusu mu yoksa cocuklarin kendine özel olan o koku mu?
Yok bayağı yetişkin teri kokuyorKız çocukları erken ergenliğe giriyor ama 6 yaş bayağı erken. Siz de pimpirikleniyor olabilirsiniz. Takip edin devam ederse bir doktora gidin.
Kıyafeti değil bizzat koltukaltı kokuyorYetişkinler sarılıyor ise koku geçebilir çocuğun kıyafetlerine.
Kıllanma yok ama koku barizSiz biraz pimpirikli olabilir misiniz? Ya da kokuya aşırı hassas? Öyle değilse erken ergenlik olabilir umarım değildir. Kıllanma vs var mı?
Merhaba. benimde oğlum 8 yaşındayken aynı sebeple çocuk doktoruna götürdüm. bildiğiniz yetişkin teri gibi kokuyordu. doktor beni endokrine yönlendirdi. orda doktor göğüslerine, koltuk altına ve özel bölgesine baktı. herhangi bir kıllanma yoktu. kilodan dolayı hafif memeleri belirgindi. onun içinde ulturasona gittik. sonra el filmi çekildi. hormon testi için de kan alındı.Merhaba herkese
Sabahtan beri canım çok sıkkın yarın hastaneye gideceğiz ama burda sizlere sormak istedim belki içimi rahatlatan bişeyler okurum diye
Kızım 6,5yaşında sabah ter koktuğunu fark ettim
Hergün düzenli olarak yıkarım üstünü değiştiririm (siteye iniyorlar toz kir olsa olmasa mutlaka yıkayıp paklıyorum) yani uzun süre yıkanmaması hiç olmadı,kışın bile 2günde bir yıkarım..
İnternette bakındım ve zaten bildiğim kadarıyla da ter bezleri ergenlikten önce çalışmaz..
Ne yapmalıyım neden oluyor siz de yaşadınız mı ?
Hangi doktora gidilir ?
Lütfen bi akıl verin..
Yaşı çok küçük ergenlik olmasın diye dua ediyorum,normal mi bu ter kokusu bildiğiniz yetişkin kokusu gibi koltukaltı kokuyor
Yani birkaç hafta gözlemleyin geçmezse gidin bence tek seferlik birşey de olabilir.Yok bayağı yetişkin teri kokuyor
Ben değil eşim fark ettibenim burnum keskin güya ama o söyleyince ben odaya aldım baktım ciddi ciddi kötü kokuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?