• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğum kaka tutuyor

maria5577

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2020
65
13
38
27
Merhaba 3 buçuk yaşında oğlum var beş ay altı ay öncesinde tuvalete alıştırdım her şey çok güzel kaka çiş hepsine alıştı ama iki haftadır çocuğum kala tutuyor duphalac şurup la bile bugün 4. Gün hala tutuyor önümde ağlaması kendini sıkması çırpınması gerçekten psikolojim bozuldu çok hareketli olan çocuğun sırf karnım ağrıyor diyip tutmak için yatıyor çişi ayakta yapmaya alıştı aman sonra alıştırırız dedik şu an asla kaka için oturmayı bile teklif edemiyorum başına gelen varmı yalvarırım yardımcı olun

Merhaba 3 buçuk yaşında oğlum var beş ay altı ay öncesinde tuvalete alıştırdım her şey çok güzel kaka çiş hepsine alıştı ama iki haftadır çocuğum kala tutuyor duphalac şurup la bile bugün 4. Gün hala tutuyor önümde ağlaması kendini sıkması çırpınması gerçekten psikolojim bozuldu çok hareketli olan çocuğun sırf karnım ağrıyor diyip tutmak için yatıyor çişi ayakta yapmaya alıştı aman sonra alıştırırız dedik şu an asla kaka için oturmayı bile teklif edemiyorum başına gelen varmı yalvarırım yardımcı olun
Canım zeytinyağı icirmeyi denedim mi

tekrar bir doktora gidin isterseniz...tutar ama bir yere kadar tutabilir..bağırsakların da bir sınırı var..kabızlık olabilir canı yanıyo olabilir..ilk oğlumda 2.5-3 yaş aralığın da tuvalete gitmemek için direniyordu ve artık son nokta da hep altına yapıyodu..13 yaşına geldi günlerce tuvaleti gelmiyor karnı ağrıyor..ya alışkanlık yaptı bünyesi ya da kabızlık problemi..doktordan bir sonuç alamadım..sadece kuru yiyecekler yiyor vr hiç bir sebzeyi yemiyor .bağırsaklar da yeterince mukoza oluşmayınca sindirim sorunu oluşuyor..tek bir doktorla kalmayın derim

Back