Çocuğum ilaç içti

Bu çocuğa ilaçları anne bilinçli vermiş olabilir , onu dmeek istemistim. Daha öncede 2 yaşındaki bebeği 20 tane hap içmiş. Bunlar olağandışı şeyler

Keşke akıbetini ogrenebilsek durumun. Kadının ki beni hapse atarlar korkusu başka bişey değil. 2 kere olmuş bide aynı şey. Bir insan hapse girmektense evladının belkide ölmesini göze nasıl alır onu hiç aklım mantigim almıyor o ayrı

Bu ilaç kapsül şeklindemi peki? Yoksa ağızda durunca açı yapacak kivamdami

Bu ilac kapsullu degil, evet kucuk ama agza tukuruge degdigi an aci aci eriyor oyle kolayca yutulabilir bir sey degil.

Ambulansı aramak için neyi bekliyorsun?
Şakamısınız siz ya.

Bu çocuğa ilaçları anne bilinçli vermiş olabilir , onu dmeek istemistim. Daha öncede 2 yaşındaki bebeği 20 tane hap içmiş. Bunlar olağandışı şeyler
Bu annenin olayini zaten anlayamadik insan nasil çocuguna bilincli bir şekilde zehirlerki madem bakmak istemiyorsun bakamiyorsun dogurma yazik degilmi o çocuga bilerek ölume terk ediyorsun

Ay alsınlar ztn kan beynime sıçradı şu satırları okuyunca.
Ne demek 2. Ye başıma geldi yoğun bakımda yattı ne kdr duygusuz yaziyorsunuz

Bu çocuğun akıbeti ne oldu acaba? Bende anneyim çok huzursuz oldum, çok üzüldüm . Anne gercekten hastaysa ins çocuğu devlet korumasina alınır

Bu ilaç kapsül şeklindemi peki? Yoksa ağızda durunca açı yapacak kivamdami
Kapsullu degil, diger arkadasa yazdim simdi gordum mesajinizi. Boyutu kucuk normal hap seklinde. Boyutunun kucuk olmasi yutmasini kolaylastirir ama oyle agzina alip tukurukle bulusunca acimsi tadi geliyor, ben de su alana kadar mesela dilimin ucunda tutup tukuruge degmemesine cabaliyorum. Tabi cocuk yasi itibariyla bunlari dusunemez belki o aciligi anlayamamistir ama yine bana olagandisi geliyor. Cocuklar yemek yerken bile sevmedikleri seyleri tukuruyor. Bir de paketi patlatmasi da bana cok zor geldi. Ya hepsini cikaril kutuya koymuslar, olabilir avuclamistir diycem ama gene de cok cok ilginc bir olay.

Bu ne rahatlık belki de siz içirdiniz!!! Çocuğa bisey olsa suçlu sizsiniz buraya da Müge anlıya çıkarsam kanıt olsun diye yazdınız belki de kurtarmak için kendinizi başka açıklaması olamaz.
Kucağına aldığın gibi kendini ortalığa bağırarak atar insan kafayı yer dalga mı geçiyorsun sen!! Kasaba küçük yok gidemem edemem bu ne be

Fake mi bu ya
Hadi araç bulamadın 112 diye bir şey var
Sövdürtmeyin sabah sabah insanı yalanınıza mıçayım
Çocuğun hareketsiz yatacak siz -aaa burada kk varmış dur üye olayım da bi sorayım annem sen uyumaya devam et mi dicen
Mktrin gidin başka eğlence konusu bulun o beyinlerinizi çocuklardan ve onunla ilgili pis hayallerinizden uzak tutun

Munchausen by proxy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…