• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocugum buyudukce vicdanim da beni yoruyor

Sitem cagla

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2020
105
73
13
37
Arkadaslar biri 6.5 digeri 21 aylik bir oglum ve kizim var.ilk cocugumuzda logusa sendromu cevre baskisisi ve benim doktor merakim isin icine girince zor bir annelik donemim oldu tabi bu sutecler oglum kucukkendi ama diyecegim o ki geriye donup bakinca daha dogrusu hatirlayinca kendimi cok kotu vicdansiz kalpsiz zalim akliniza gelwbilcek en kotu sifatlari yapistiriyorum.tabii neden derseniz oglum yemiyen bi cocuktu ve yabanci sehire gelmem esimin ailesinin bu kadar cahil oldugunu bilmemis olmamdan oturu lohusaligim kotu gitti ve bu esimede yansidi ben oglum ve esim bir cenderenin icine girdik oglum yemeyince ben ofkelendim zayif kaldi endisesiyle tani bide kusmasi esimde kiziyorum die bana kiziyodu boyle bi durum.bilinc altimdan hic cikmiyo bi turlu ne yapmaliyim.bu arada kizima cok farkli davrandik.

Nasıl davrandınız ki oğlunuza?
Yemiyor diye sadece kızdıysanız kuruntu ama ötesi var gibi hissettim..

Yok sadece kizmak ofkelenmekten bahsediyorum ama esimle olan tartismalarimiza sahit oldu cok.telafi surecine gelirse suan zaten cok iyiyiz oglum 7 yasina giricek ama ben siddetin sadece fiziksel oldugunu dusunmeyenlerdenim ve cok anac bir yapimdan dolayi bana o surec agir gelmisti o yuzden paylastim sizinle.bu arada kizima hic bagirmadim logusa sendromunada girmedim ikinciler hep rahat olur derler zaten.

Arkadaslar biri 6.5 digeri 21 aylik bir oglum ve kizim var.ilk cocugumuzda logusa sendromu cevre baskisisi ve benim doktor merakim isin icine girince zor bir annelik donemim oldu tabi bu sutecler oglum kucukkendi ama diyecegim o ki geriye donup bakinca daha dogrusu hatirlayinca kendimi cok kotu vicdansiz kalpsiz zalim akliniza gelwbilcek en kotu sifatlari yapistiriyorum.tabii neden derseniz oglum yemiyen bi cocuktu ve yabanci sehire gelmem esimin ailesinin bu kadar cahil oldugunu bilmemis olmamdan oturu lohusaligim kotu gitti ve bu esimede yansidi ben oglum ve esim bir cenderenin icine girdik oglum yemeyince ben ofkelendim zayif kaldi endisesiyle tani bide kusmasi esimde kiziyorum die bana kiziyodu boyle bi durum.bilinc altimdan hic cikmiyo bi turlu ne yapmaliyim.bu arada kizima cok farkli davrandik.
Bu size özel bı durum değil genelde ilk çocuklar acemilige geliyor ablam da ilk çocuğuna çok kızardı vicdan azabı duyuyo yine kuzenim de çok doverdim çok pişmanım diyo ama artık geçmiş zamn bişey elden gelmez şu an da psikolojisi iyiyse korkmayın hiç bişey için geç olmaz fazlaca sevin oglunuzu :)

Back