- 25 Ekim 2018
- 3.491
- 6.172
-
- Konu Sahibi Thallosofili
Yarı özel devlet yurtları var. Bu seçeneğe de bakın. Ben de özel yurtta kaldım. Güzeldir ama yarı özellerde çok güzelMerhabalar, bu yıl üniversite özel yurt ya da apart ödemeleri hakkinda bilginiz var mi?Kayit yaptiran var mi? Gecen mart ayinda, pandemi süresinde evlerine geri gönderilen cocuklar ,sözlesme yaptiklari yurtlari ya da apartlari icin boş evlere,yataklara aylarca kira ödediler .Bu yil üniversiteler icin 1 ekim acilis tarihi dendi.Ama Allah korusun vakalar daha da artarsa online egitime direk gecildigi takdirde ,sozlesme yapilan yerler, konaklanmasa da yine talep edecek ücretleri. Bu konularla alakasi olan arkadaslardan ,annelerden yorum rica ediyorum.Benim cocugum da bu yil farkli bi sehirde üniversiteye gidecek ve nasil hareket edecegimizi henüz bilemedik.Telefon ile aradigim özel yurtlar ,10 aylik sozlesme yaptiklarini ve pandemi olmasi halinde parayi mutlaka ödememiz gerektigini söyledi.Yorumlar icin simdiden tesekkur ederim
Yarı özel hiç duymamistim.Her yerde var midir? Mugla sitki kocman bixim üni.Ayrica bu cocugumun 2. Üniversitesi olucak ,bu baglamda herhangi bir negatiflik olur mu yari özel devlet yurdu icin? Cunku kyk 1. Üniversiteye hak taniyor.Yarı özel devlet yurtları var. Bu seçeneğe de bakın. Ben de özel yurtta kaldım. Güzeldir ama yarı özellerde çok güzel
Mugla bizim.kyk cikmaz cunku 2. Üni.Dediginiz gibi simdilik belirlenen akademik takvime göre hareket etmek lazim.Denildigine göre; 5 ekim de acilacak ve derslerin yüzde 60 i okulda,yüzde 40 i online olucakmis.Umarim planlar degismez.simdilik özel yurt gözüküyor bize Tesekkurler bilgiler icin.eğer kyk yurtları çıkarsa kaydolun derim. zaten en fazla 300 tl verirsiniz. kayıp değildir. ancak özel yurt bu ücreti katlayacak. zaten okullar da ilk dönem hangi eğitim sistemiyle eğitim yapacaklarını açıkladı. yani o sisteme göre tutun bence çünkü özel yurtlar pahalı. sonradan açıkta kalmazsınız büyükşehirde kalcaksanız. ben istanbulda özel bir yurtta kaldım, bu yurt tanıtıldığı gibi çıkmadı. aşırı pis düzensiz bir sürü aksaklıkları vardı. biz sözleşme imzaladık+2 ay peşin ücret vermiştik. 5 gün kaldım ve asla parayı vermeyeceklerini, 2 ay onlarda kaldığı takdirde ayrılabilceğimizi söylediler. yurdun her eksiğini, müfredatta belirtildiği halde olmayanları çektim ve dava açacağım dedim. anca o şekilde tamam bırakın gidin denildi. eğer olursa sözleşme imzalar çok uzun zaman sonra kalırsanız siz de böyle yapın bence. ayrıca istanbuldaysanız yurt öneririm
Yarı özel her yerde var ancak 2. üniversite olacaksa bilemiyorum onu sormak lazımYarı özel hiç duymamistim.Her yerde var midir? Mugla sitki kocman bixim üni.Ayrica bu cocugumun 2. Üniversitesi olucak ,bu baglamda herhangi bir negatiflik olur mu yari özel devlet yurdu icin? Cunku kyk 1. Üniversiteye hak taniyor.