• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğu Vefat Eden Annelere Öneriler

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
Çocuğu vefat eden annelere öneriler makalemiz uzman psikolog tavsiyelerinden oluşmaktadır.
Hiç kuşkusuz evlat acısı bir annenin yaşayabileceği en derin acılardandır.
Yaradan takdir eder, kula razı ve tevekkül düşer, Hak şerleri hayr eyler zan etme ki gayreyler Mevlam
görelim neyler, neylerse güzel eyler...
Evlat acısı yaşayan anneye tavsiyeler yazımızı okumak için tıklayınız
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/anne-cocuk-2/evlat-acisi-yasayan-anneye-tavsiyeler-74327.html

17 haftalık hamileyim herşey çok güzel başlamıştı taki geçen salı gününe kadar kontrole gittiğimde doktorum bebeğimin beyninde çok ciddi sorun olduğunu beyin açıklıklarının çok fazla olduğunu ve suyla dolu olduğu için beyin gelişimine izin vermediğini söyledi 3 doktor gördü en son gittiğim profesöre kadar hep umudum vardı fakat ne yazık ki oda aynı şeyleri söyledi kurula girmene bile gerek yok maalesef bebeğinde hidrosefali var dedi ilk duyduğumda da hayatım kabus olmuştu ancak o öyle dediğinde yıkıldım burda kaç milim açıklık varmış düzelmen olmuş mu diye günlerdir araştırıyorum günlerdir ağlıyorum çok zor.. Karar vermekte ayrılacağımı düşünmekte çok zor onun artık benimle olmayacağını bilmek beni kahrediyor...ben onu hasretle beklerken nasıl vereceğimi gerçekten bilmiyorum çok acı cok..

Back