Çocuğu uyumadan büyütenler..

Aynen bizdede şu an hamak var o hayat kurtarıcı gerçekten ama arttık o bile bizi kurtarmıyor

Mümkün olduğunca sakin olmaya çalışın. Bebeğiniz uyudukça uyuyun sizde. Bivalla bazen yanıma yatırıp ben uyurdum kızım bakınır dururdu yarım saat uyusam dünyalar benim olurdu Bazen erkek kardeşim gelirdi kalmaya kızım gece uyanınca o bakardı bende koltukta uyurdum
İnşallah uykusu düzelir biran önce bebeğinizin. Uykusuzluk çok zor. Sadece kabullenip sakin kalın yeter. Arada gelebilecel biri varsa gelip ilgilense sizde bikaç saat uyusanız sinirleriniz de yatışır en azından.

Cok tesekkur ederim kan, kizariklik kabarti, kilo alimi durmasi disindaki hemen hemen tum belirtiler var kizimda o zaman belkinde bagirsak tepkili benim kizimda da cunku cok gazi oluyor yedigim birseyden rahatsiz olunca. Cok tesekkur ederim tekrar

Rica ederim. Eğer alerjik bir durum varsa inşallah çok kısa zamanda atlatırsınız. Ne kadar erken alerji tanısı konulup diyete başlanırsa vücudun alerjenleri unutması o kadar kısa olur. Çok geçmiş olsun.

Ah ah bizde oyleyiz bizimkide basta bi iki ay bizi baya zorladi sonra bi duzeldi ama sonra 4. Aydan sonra aşısından sonra hersey bir kerede alt üst oldu suan yeni 9 aylik ve hala bozuk büyüdükçe düzelir derlerdi hep yalan büyüdükçe bozuluyo gece uykusu cok az sık sık uyanigiz doktora gidiyoruz bisey yok diyilar üstten muayene ile tabi diş dönemidir falan diyip duruyorlar ve bizim elde carsafta uyuyor dogdu doğalı ellerimiz mahfoldu pisikolojimizd e. Bende hep ne zaman duzelecek diyip duruyorum

Ah ahhhh bizde görürüz insallah bu gunleri yarabbim ya banada sadece hayal gibi geliyo bu günler

Bizde carsafta elde salladik hala salliyoruz ve bizde dogdu dogali oturma odasindayiz odamda yatagimda uyumaya hasretim

Nasıl başardınız bunu ya suan okurken bile bu gercekmi boyle bebekler var mi dedim burda yazdiginiz rutin cok çok güzel çünkü masallah. Bize hayal bunlar

Nasıl başardınız bunu ya suan okurken bile bu gercekmi boyle bebekler var mi dedim burda yazdiginiz rutin cok çok güzel çünkü masallah. Bize hayal bunlar
Valla 50 kere lohusalık depresyonu geçirdim Neler neler birde tek başıma bakıyorum yaşadığımız şehirde kimsemiz yok

Valla 50 kere lohusalık depresyonu geçirdim Neler neler birde tek başıma bakıyorum yaşadığımız şehirde kimsemiz yok
Çok geçmiş olsun Allah kolaylik versin gercekten yanliz olmakta cok zor . Ama en azindan bebeginizin uyku düzeni çok güzel siz hangi konuda sorun yasadiniz ve depresyon nasil gecirdiniz bende baya depresyon modundayim dogdu dogali ama bu lohusa depresyonumu o nasil bişey hiç bilmiyorum

Beslenme ile ilgili sorun yaşadık . Oğlum ilk 35 gün çok güzel emiyordu bir gece sağ göğsümü emzirdim sonra aradan 1 saat geçti uyuyacaktı yine sağ tarafa yatırdım ve ağlamaya başladı o günden sonra korkunçtu emmek istemedi o tarafı çok panikledim zorladım . Sonra ben zorladıkça 4. Ayda tamamen bırakmaya çalıştı mama teklif ettik kg alımı yavaşladı diye kabul etmedi . Sonra ek gıdaya başladık ilk süperdi 1 ay sonra reddetmeye başladı oda korkunçtu . Annem 20 günlükken evine döndü ben istedim gitmesini çünkü Kv evine gitmişti annem kalsaydı Kv geri gelecekti en iyisi dönsünler dedim . Çünkü bebeğe şekerli su vermeye çalışıyordu. Ünv arkadaşlarım bana hediye yollayacaklardı eşimle görüşmüşler telefonda adres İban almak amacıyla. Kv bunu duyunca annemle ben varken dedi ki arkadaşının numarası niye kocanda var yuvan yıkılır dedi . Böyle şeyler olunca bende istemedim kadını . Annemi de böylece yolladım sonra depresyona girdim 8 ay böyle bir düzen yoktu . Uykuları çok kısaydı benim yanında oturup o uyandıkça gündüzleri uykuya döndürmem gerekiyordu. Bir teke gece düzeni kurmuştum . Onu da 40 çıkınca akşam 20:00 de yatak odasına götüre götüre kurdum . Uyku saatlerini baldan anneyi instagramda takip ederek kurdum . 9. Aydan sonra tam düzen oturdu depresyonum geçti tabi. Yemek yemiyorsa kabullendim zorlamadım . Depresyon hissi ilk dünya yıkılmış ben altında kalmışım gibi başladı . Sürekli annemleri arayıp ağlıyordum oğlum emmiyor sütüm azaldı diye . Sonra yemek yemiyor diye devam etti bu mevzu .

Teşekkür ederim bizde ninni açıyoruz aynı böyle bazende ben söylüyorum doyduğuna eminim zaten emmiyor formül mama veriyorum miktarını çoğaltıp verdiğim gecelerde derin uykuya geçmediya bakalım
Gündüz de mi aynı şekilde uyumuyor. Anne karnındaki sesi attım o rahatlatıyor ninni değil. Deneyin bi bakalım inşallah uyur

Hii emmeyen cocukta zor yemeyen cocukta bende cekiyorum cektim az cok bunlari malesef suan benimde psikolojim artik sifir yani sosyallik sifir zaten pandemi dönemi yani ben 10 aydir insan görmüyorum elde carsafta uyuyor başka türlü uyumuyor kaka sorunu var hep gece uykusu bozuk yemek yemiyo düzgün hep miz miz napacaz bilmiyorum dünde yataktan düştü yüreğim agzima geldi. Sizin tabi ayrida sorunlar olmus ailevide malesef

Çarşafla sallamak git gide zorlaşıyor düzelir dedikleri şeyler bizde hiç düzelmedi malesef çok yıpratıcı bir süreç allahtan çevrem varda haftada bir günde olsa uyuyorum daha birde bizim diş çıkmadı o başlayacak ahggg

Ah ah o carsafta sallamayi olsem unutmam artik bizimki onu yapmadan uyumuyor artık tükenmiş durumdayız diş te hiç demeyin ya bizim 9 aylik oldu daha cikmadi ama cok huzursuz her zaman mizmiz ve doktora gidiyoruz hep ve dedikleri dişten olabilir bize 5 aydır dişten olabilir diyolar bizimkinin kaka sorunuda var bagirsak sorunu var sanirim yani böyle herşey işkence gibi hayattan bıkmış durumdayız

Sürekli allahım sen 2.çocuktan koru beni bu bünye tekrar anneliği kaldıramaz diyorum bende yıldım minnoş bebek değiller yiyip içip uyusalar zaten aşırı ilgi sevgi oyun hepsi mevcut ama iş uykuya gelince karalar bağlıyorum. Bu zamanlar da geçer de nasıl geçer...

Bizim gibisiniz ya gercekten bizde diyoruz bi cocuk yeter bize bize göre değilmiş aynen malesef bu uyku varya bu uyku bitirdi bizi malesef . Yani gecer de iste aynen nasil gecer bizi tuketip kafayi yedirip gecmesinde ama allah saglik versinde bebislerimize yine bisekilde atlatacaz iste

Bire bir aynısını yaşıyoruz. 2. Ayda kolik,4. Ayda uyku regresyonu dedim. Ama yok hala saat başı ayaktayım. Çok yoruldum. Huyu bu dedim kabul ettim . Uyku eğitimi denemedim. Siz hangi metodu denediniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…