49. Göklerin ve yerin egemenliği Allah'ındır. O ne dilerse yaratır. Dilediğine kız çocuklar bağışlar, dilediğine erkek çocuklar bağışlar.
50. Yahut erkekli, kızlı, ikisinden de verir. Dilediğini de kısır bırakır. Çünkü Onun ilmi herşeyi kuşatır, kudreti herşeye yeter.
Şura suresi 49-50
Bizler Meşru Daire içerisinde Sebeplere başvurup gerisini Allaha Birakmak durumundayız . Buna Tevekkul Etmek denir .Hersey Allah 2ın elindedir ayette gectigi gibi. Bu ayetler Sebeplere Başvurup Tevvekkul eden arkadaslarımızın maneviyatını ve sabrını artırcaktır . Bu Ayetleri bol bol okumalarında fayda var ...
**Admin kardeşler konularımı kitlemesseniz sevinirim . Çünkü bu işlerde Moral ,Sabir çok önemlidir .Manevi Paylasımalarımızı kitlemeyiniz. İnsanlarin bunlarada ihtiyacı var Ayrıca Bazı Arkadaşlarımız Bu ayeti ilk defa okuyor olabilirler ...
Erkek Doktor Konuma cevap yazamadım . Benim paylasımım İslam Dininin Bir emridir .Benim Şahsi görüsüm değildir . Dinimiz emirlerinde nice hikmetler vardır .Sonucta yasadıgımız ülke özgür bir ülke ve müslüman bayan kardeslerimiz secimlerini bu sekilde yapmalıdırlar .Diğer Arkadasların Secimleri kendilerini ilgilendirir.
Cümleten Hayırlı AKşamlar . Selamun Aleykum ...