- Emoji Skoru
- 457
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi Ciao Bella
-
Teşekkür ederim cevap için..Adetiniz bittikten sonraki ilk hafta özellikle hamile kalmak için en uygun zaman diye biliyorum. Doktorlar genelde gün aşırı ilişkiyi tavsiye ediyorlar Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah.
Adet bitiminden itibaren sonraki adete kadar 2 günde 1 ilişki en ideali. Ovulasyon testi de yapabilirsiniz buna ek olarak. İlişkiden sonra hemen kalkmadan yarım saat yatmakta ayrı bir madde. Eğer ovulasyon testi yapmaya karar verirseniz koyu çizgi çıktıktan sonraki ertesi günü es geçmemek ve o gün yarım saat yatmak unutulmamalı. Ama nasılsa o günleri değerlendirdim diye de salmamak önemlimerhaba arkadaşlar
Eşimle çocuk düşünüyoruz artık. Geçen ay dört kez ilişkiye girdik korunmasız am olmadı. Bu ay adet oldum ve adetim yarın bitiyor. Artık düzenli çalışmaya başlayalım diyoruz Şansa bırakmıştık ilk ay ve ben şehir dışındaydım bir süre çok birlikte olamadık. Şimdi netten biraz baktım garantiye almak için gün aşırı birliktelik öneriyor. Her gün diyen de var. Nasıl bir yol izlemeliyim planlı hamile kalmış olanlar varsa önerilerini alabilir miyim?
İlişkiden sonra bir süre kalkma falan yazıyor nette ama kimi yazılarda bu şart değil denmiş. Ya kısaca en garanti nasıl bir yol izlemeliyim yazabilir misiniz bu konudaki tecrübelerinizi. Sevgiler
Çok teşekkürlerIlk Adet gününüzü 1 .gün kabul edip 9. Ve 21. Gün ler arası gunasiri deneyin.bunu dr söylemişti.
Çok teşekkürlerAdet bitiminden itibaren sonraki adete kadar 2 günde 1 ilişki en ideali. Ovulasyon testi de yapabilirsiniz buna ek olarak. İlişkiden sonra hemen kalkmadan yarım saat yatmakta ayrı bir madde. Eğer ovulasyon testi yapmaya karar verirseniz koyu çizgi çıktıktan sonraki ertesi günü es geçmemek ve o gün yarım saat yatmak unutulmamalı. Ama nasılsa o günleri değerlendirdim diye de salmamak önemli
Canım ovulasyon testi nasıl yapılıyor bilgi verir misinizOvuslasyon testi ile dört kez hamile kaldım . Tam gününü biliyorsun ve gebelik şansın çok yüksek oluyor.
Ayni hamilelik testi gibi canim. Testin icinde 4-5 tane oluyo yani bu markasina gore degisiyor. Hergun ayni saatlerde yapmaya dikkat edyorsun. O ayrintilar testte yazar zaten canim. Ama uygulamasi cok kolay ayni hamilelik testi gibiCanım ovulasyon testi nasıl yapılıyor bilgi verir misiniz
Ovuslasyon testi ile dört kez hamile kaldım . Tam gününü biliyorsun ve gebelik şansın çok yüksek oluyor.
Inşallah darısı başınızaBizlere de dua edin anneligi tadalim.bu 4.ayim denemelerde
Birde soğan kuru yaptım. Stresten adet olmuyordum 3.gebelikte 10gün suni sanciyla ölü doğum yaptım. Ne yaşadım bir ben bir Allah bilir.
Ne zaman yapmaya baslayacaz canım teşekkür ederim bende baslayayimAyni hamilelik testi gibi canim. Testin icinde 4-5 tane oluyo yani bu markasina gore degisiyor. Hergun ayni saatlerde yapmaya dikkat edyorsun. O ayrintilar testte yazar zaten canim. Ama uygulamasi cok kolay ayni hamilelik testi gibi
Rica ederim canim. Adetin bitince başla canim. Ya da bir gün bekle başla. Ne de olsa biter bitmez yumurtlama olmazNe zaman yapmaya baslayacaz canım teşekkür ederim bende baslayayim
gün aşırımerhaba arkadaşlar
Eşimle çocuk düşünüyoruz artık. Geçen ay dört kez ilişkiye girdik korunmasız am olmadı. Bu ay adet oldum ve adetim yarın bitiyor. Artık düzenli çalışmaya başlayalım diyoruz Şansa bırakmıştık ilk ay ve ben şehir dışındaydım bir süre çok birlikte olamadık. Şimdi netten biraz baktım garantiye almak için gün aşırı birliktelik öneriyor. Her gün diyen de var. Nasıl bir yol izlemeliyim planlı hamile kalmış olanlar varsa önerilerini alabilir miyim?
İlişkiden sonra bir süre kalkma falan yazıyor nette ama kimi yazılarda bu şart değil denmiş. Ya kısaca en garanti nasıl bir yol izlemeliyim yazabilir misiniz bu konudaki tecrübelerinizi. Sevgiler
Gün aşırı yaptık hamileyim .. yine de cevap İçin teşekkürler :)gün aşırı
Ve de yatıp beklemeye veya ayakları dikmeye falan gerek yok. Giden zaten gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?