• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çocuğu olan bayanlardan fikir almak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ciao Bella

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
457
Puanlar
23
merhaba arkadaşlar

Eşimle çocuk düşünüyoruz artık. Geçen ay dört kez ilişkiye girdik korunmasız am olmadı. Bu ay adet oldum ve adetim yarın bitiyor. Artık düzenli çalışmaya başlayalım diyoruz Şansa bırakmıştık ilk ay ve ben şehir dışındaydım bir süre çok birlikte olamadık. Şimdi netten biraz baktım garantiye almak için gün aşırı birliktelik öneriyor. Her gün diyen de var. Nasıl bir yol izlemeliyim planlı hamile kalmış olanlar varsa önerilerini alabilir miyim?

İlişkiden sonra bir süre kalkma falan yazıyor nette ama kimi yazılarda bu şart değil denmiş. Ya kısaca en garanti nasıl bir yol izlemeliyim yazabilir misiniz bu konudaki tecrübelerinizi. Sevgiler

Adetiniz bittikten sonraki ilk hafta özellikle hamile kalmak için en uygun zaman diye biliyorum. Doktorlar genelde gün aşırı ilişkiyi tavsiye ediyorlar Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah.

Ilk Adet gününüzü 1 .gün kabul edip 9. Ve 21. Gün ler arası gunasiri deneyin.bunu dr söylemişti.

merhaba arkadaşlar

Eşimle çocuk düşünüyoruz artık. Geçen ay dört kez ilişkiye girdik korunmasız am olmadı. Bu ay adet oldum ve adetim yarın bitiyor. Artık düzenli çalışmaya başlayalım diyoruz Şansa bırakmıştık ilk ay ve ben şehir dışındaydım bir süre çok birlikte olamadık. Şimdi netten biraz baktım garantiye almak için gün aşırı birliktelik öneriyor. Her gün diyen de var. Nasıl bir yol izlemeliyim planlı hamile kalmış olanlar varsa önerilerini alabilir miyim?

İlişkiden sonra bir süre kalkma falan yazıyor nette ama kimi yazılarda bu şart değil denmiş. Ya kısaca en garanti nasıl bir yol izlemeliyim yazabilir misiniz bu konudaki tecrübelerinizi. Sevgiler
Adet bitiminden itibaren sonraki adete kadar 2 günde 1 ilişki en ideali. Ovulasyon testi de yapabilirsiniz buna ek olarak. İlişkiden sonra hemen kalkmadan yarım saat yatmakta ayrı bir madde. Eğer ovulasyon testi yapmaya karar verirseniz koyu çizgi çıktıktan sonraki ertesi günü es geçmemek ve o gün yarım saat yatmak unutulmamalı. Ama nasılsa o günleri değerlendirdim diye de salmamak önemli

Adet bitiminden itibaren sonraki adete kadar 2 günde 1 ilişki en ideali. Ovulasyon testi de yapabilirsiniz buna ek olarak. İlişkiden sonra hemen kalkmadan yarım saat yatmakta ayrı bir madde. Eğer ovulasyon testi yapmaya karar verirseniz koyu çizgi çıktıktan sonraki ertesi günü es geçmemek ve o gün yarım saat yatmak unutulmamalı. Ama nasılsa o günleri değerlendirdim diye de salmamak önemli
Çok teşekkürler

selamlar ben plansız bir şekilde hamile kaldım gün aşırı birliktelik şansı azaltır 400 milyon da bir ihtimal düşünün hergün olursa düşünün ve biz günde 2-3 kez birlikte kalarak hamile kaldım hemde 3 hafta içinde

Ovuslasyon testi ile dört kez hamile kaldım . Tam gününü biliyorsun ve gebelik şansın çok yüksek oluyor.

Canım ovulasyon testi nasıl yapılıyor bilgi verir misiniz
Ayni hamilelik testi gibi canim. Testin icinde 4-5 tane oluyo yani bu markasina gore degisiyor. Hergun ayni saatlerde yapmaya dikkat edyorsun. O ayrintilar testte yazar zaten canim. Ama uygulamasi cok kolay ayni hamilelik testi gibi

Insllh
Bizlere de dua edin anneligi tadalim.bu 4.ayim denemelerde
Inşallah darısı başınıza
Benim iki meleğim öldü. Her sene ustuste gebelik geçirdim o yüzden. en son altı ay önce doğum yaptım .
En kısa sürede bebegine kavuşmak o stresi atmak istiyor insan . Çok şükür , bin şükür kavuştum . Bu arada çok araştırmalarım oldu. Ilk yada ikinci ayda gebe kaldım genelde. Neler yapabilirsiniz yazabilirim.
Dilek tesbihi yaptım (netten araştırın)
Arı sütü bal polen ve omega 3 ictim
Folik asit aldım.
Ovuslasyon takibi yaptım
Bol bol dua ettim

O kadar içimde kalmış ki kızıma kardeş veremeyeceğim diye korkuyordum. Bebegim biraz daha büyüsün yine düşünüyorum kardeş yapmayı onlara :)

Birde soğan kuru yaptım. Stresten adet olmuyordum 3.gebelikte 10gün suni sanciyla ölü doğum yaptım. Ne yaşadım bir ben bir Allah bilir.

Birde soğan kuru yaptım. Stresten adet olmuyordum 3.gebelikte 10gün suni sanciyla ölü doğum yaptım. Ne yaşadım bir ben bir Allah bilir.

Uzuldum.canim diger evlatlarin uzjn omurlu olsun insallah tavsiyelerin icin alla razi olsun evlatlarinla hayirli omurler diliyorum

Ayni hamilelik testi gibi canim. Testin icinde 4-5 tane oluyo yani bu markasina gore degisiyor. Hergun ayni saatlerde yapmaya dikkat edyorsun. O ayrintilar testte yazar zaten canim. Ama uygulamasi cok kolay ayni hamilelik testi gibi
Ne zaman yapmaya baslayacaz canım teşekkür ederim bende baslayayim

merhaba arkadaşlar

gün aşırı

Ve de yatıp beklemeye veya ayakları dikmeye falan gerek yok. Giden zaten gidiyor.

Back